Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,
אני מחפש רכב חסכוני , אמין , בעל מרחב פנימי ובגאז' גדול - אוהב סטיישנים 😎.
חשבתי על רנו קליאו אסטייט שנת 2017 , מה דעתכם ? האם יש משהו אחר שאתם יכולים להמליץ עליו בטווח המחירים הנ"ל ?
התקציב - עד 40000 גג. לא מעוניין לחרוג מזה.
אודה לכל המלצה / הארה.

פורסם

הקליאו זריזה, אבזור לא רע, אבל בעיר נוקשה ומאחור המרווח בינוני.
עלות טיפולים סבירה ביבואן.

מנוע הבנזין פחות מוצלח מהדיזל ויש תביעה לגבי צריכת שמן, גם הגיר הרובוטי לא שיא האמינות.

הדיזל פחות זריזה, אבל חסכונית ואמינה יותר.

אם ידני אופציה, אפשר לשקול דאציה לוגאן mcv דיזל, זריזה וחסכונית, נוחה יותר ומרווחת יותר, תא מטען גדול יותר. איכות חומרים ובטיחות פחות טובות.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לשניכם :)
@קורן בן אשר - אין מגאן 3 אסטייט עם נתונים טובים ,כולם עם ק"מ של מונית.
אני מחפש רכב שישרת אותי לכמה השנים הטובות (מחשבות על חתונה , ילדים .. )

פורסם (נערך)

בשעה טובה נרכשה קליאו טורבו דיזל.
2017 , 151KKM ובדיקה שיצאה נקיה לחלוטין.

IMG_20211209_141820.jpg

IMG_20211209_141928.jpg

עריכה אחרונה על ידי tu3s
  • אהבתי 1

פורסם

תתחדש, נשמח לקרוא סיכום שנתי והתרשמות לאחר תקופה.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקווה שתשמעו על הוספת פיצ'רים והתאמה אישית של הרכב לצרכים שלי , כולל התקנת מערכת שמע נורמלית (ידוע אם זה אפשרי ? ברדיו יש הגדרות מצב ECO )

• תוכן חדש...