Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב חדש 180K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

בתור בעלים של אטקה הוא לא מתקרב לאף אחד מהמוזכרים, 

לא מבחינת מרווח ולא מבחינת נוחות , ובטח שלא מבחינת אינטריור מחפיר לשנים האחרונות,

תא מטען עמוק למטה ולא נוח להעמסה .

אם המטרה היא אמינות אז הCX5 כנראה מנצח, נוסחה פשוטה ואמינה.

לטוסון תא מטען יעיל מאוד עם מפתח רחב מאוד, מרווח אדיר מבפנים.

יש לי מנוע וגיר זהה בספורטאז' וזה אחלה שילוב, מאוד חזק וחלק אבל מאוד לא חסכוני ויש את העניין הקלאצ'ים שנגמרים מהר (מכוסים גם קצת מעבר לאחריות).  

אבל היום לדעתי ה3008 עדיין הטובה בקטגוריה אחרי עקומת התרגלות קלה, 

יש מבצע חבר שעומד להיגמר לדעתי אז תנסה לתפוס 😉

פורסם

מצד שני אפשר לקבל את האטקה FR בימי מבצע בסביבות 160 אלף ש"ח ואת הדגם הבסיסי באיזור ה-140 אלף ש"ח.

אין הרבה SUVים במחיר הזה ובסך הכול התמורה למחיר טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני כשעה, eliordadon כתב:

אבל היום לדעתי ה3008 עדיין הטובה בקטגוריה

לא רוצה לעצבן אף אחד, באמת שואל, למכוניות צרפתיות, ניתן לקרוא "הכי טובות"?

הניסיון עם ה 3008 הוא סה"כ 4-5 שנים על הכביש, ומאידך מבחינה סטטיסטית, חלק גדול מהצרפתיות מגלות חוסר אמינות בטווח הארוך.

פורסם

בהמשך לתגובתי הנ"ל למה א"א לקרוא לצרפתיות "הכי טובות", ראו שרשור לדגומא:

איזה הגיון יש לקנות רכב כזה חדש כשאתה יודע מראש את רמת האמינות שלו.

פורסם

אתה קראתה בכלל מה כתוב שם?!

א. לא מדובר בתקלה, אלא שאלה לגבי תחזוקה.

ב. אתה מחפש דגם בנזין, מה קשור הדיזל.

ג. אתה רוצה שנציף את השרשור הזה עם שאלות דומות אך ליצרנים אחרים? אפילו לא אירופאים? אתה ץתיאש מהר. 

פורסם

בקשקאי קיבלו שכל עזבו את הגיר הרובוטי וחזרו לגיר הרציף של ניסאן

עם גיר רובוטי אתה פוגש את המוסך מהר יותר ומהגיר הרציף והחיסכון של דלק מול הגיר הרציף מתפוגג

פורסם

הגיר בקשקאי החדשה שונה מהותית מהגיר של הסנטרה, או של דגמי הגיוק הקודמים.

יש לו יחסי העברה קבועים, והוא מדמה גיר פלנטרי עד כדי כך, שקשה להרגיש שזה גיר רציף.

פורסם
לפני 5 שעות, yakiravivi כתב:

התכוונתי לדגם ה״מאובזר״ לגבי קשקאי , נהגתי מספר פעמים ומאוד התאכזבתי , בנוסף יש לי לא מעט מכרים שדי קטלו את הדגם ואת הטורבו שלו , לגבי הדגם החדש לא מכיר 

נו ומה שייך פה הקשקאי מהדור הקודם, פותח השרשור שאל על הקשקאי החדש שחוץ מהמנוע 1.3 שדי מוצלח בפני עצמו כמעט הכל שונה ושופר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

לפני שעתיים, wildlands2019 כתב:

לא מדובר בתקלה, אלא שאלה לגבי תחזוקה.

תקן אותי אם אני טועה, אבל לצאת עם רכב חדש ל״חצי שעה בריאה״ פעם בשבוע כדי לא להגיע להצטברות פיח, לא נשמע שייך לקטגוריה של רכב אמין. אתה עובד את האוטו.

פורסם

זה כמו שכל גיר רצוף לא יעמוד בנסיעות מאומצות עם עומס גבוהה,

כמו גיר רובוטי שייהרס מהר מהצפוי בנסיעות עירוניות מרובות פקקים,

זה כמו שמנועי הטורבו לא חיים טוב עם זה שלא מתייחסים לקירור שלהם אחרי נסיעה מאומצת או מיד אחרי הנעה,

המנוע הזה הוא אמין וטוב אך כאשר משתמשים בו למה שהוא מיועד, לנסיעות עירוניות קצרות יהיה אדיוטי לקנות רכב דיזל כזה.

פורסם
לפני שעה, אליעזר כתב:

תקן אותי אם אני טועה, אבל לצאת עם רכב חדש ל״חצי שעה בריאה״ פעם בשבוע כדי לא להגיע להצטברות פיח, לא נשמע שייך לקטגוריה של רכב אמין. אתה עובד את האוטו.

זה נכון לגבי כל המנועים מה הקשר בכלל?.

אתה מדבר ממש שטויות , תקנה מה שאתה רוצה ,בנתיים ה3008 הוכיח את עצמו כרכב הכי טוב בקטגוריה, אמין מאד, מבוקש בטירוף, ומפנק כמו רק שפיגו יכול.

פורסם
לפני 19 שעות, dorsht כתב:

מצד שני אפשר לקבל את האטקה FR בימי מבצע בסביבות 160 אלף ש"ח ואת הדגם הבסיסי באיזור ה-140 אלף ש"ח.

אין הרבה SUVים במחיר הזה ובסך הכול התמורה למחיר טובה.

בדיוק

אני אישית לא מכיר suv ב-140k שמציע את מה שהאטקה מציע.

לרבות זה שבגירסת style יש אבזור נדיב מאד יחסית לרמת כניסה.

• תוכן חדש...