Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט שלומד בצפת, מחפש רכב להתניידות בתוך  צפת(הרבה עליות), נסיעה בינעירונית של שעה פעמיים בשבוע,חובה  אוטומטי, תקציב עד  25 אלף (עדיף  כמה  שפחות)

דילמה- יש לי אופציה לקבל הונדה סיוויק היברידית  משנת 2008 עם 220 אלף קילומטר (ב 10 אלף שקל) שעברה החלפת סוללות בשנתיים האחרונות, אבל חושש שהרכב לא יסחוב בעליות של צפת

פורסם

יסחוב בעליות של צפת, ויהיה חסכוני מאד.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 21 דקות, zvit כתב:

יסחוב בעליות של צפת, ויהיה חסכוני מאד.

אז באופן כללי ממליץ על הרכב? הוא צריך קוסמטיקה אבל מכנית תקין ממה שידוע לי

פורסם

אם מכאנית הוא תקין וטופל כיאות, אז בהחלט משתלם.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה מקבל אותו ממיהו שאתה מכיר?

הייתי בודק דוח סליקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור אחד שגר באזור העליות לא באמת קיצוניות, אומנם יש הרבה עליות אבל אנשים פה נוהגים על רכבים עם 70 כ"ס והכל טוב וסוחבים יפה מאוד ועם מזגן.

השאלה אם המטרה שלך זה להתנייד ולמצוא רכב שיסחוב או אתה מחפש רכב שבאמצע עליה תוכל להאיץ ולעקוף (אני בעל קליאו 900 טורבו 90 כ"ס ויוצא לעקיפה בעליות לצפת בלי בעיה)

בנוסף אם היית לי הצעה כמו שלך על ההונדה הייתי לוקח עושה לה יישור קו ונשאר עם עודף בכיס עד שתסיים ללמוד.

לסחוב האוטו יסחוב ותגיע לאן שאתה רוצה, למרות שזה רכב מ2008 והשווי שלו נמוך עדיין הייתי לוקח אותו למוסך שיתן חוות דעת על האחזקה של הרכב כי בסופו של דבר הזול יכל להיות יקר בהרבה.

פורסם

רכב עם 70 כ״ס לא בדיוק סוחב טוב מזגן בעליות, הייתה לי פנדה וקליאו דור 3 ידנית.

אצלך הרכב הרבה יותר חזק מרכב מיני עם 70כ״ס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, yulianx כתב:

אתה מקבל אותו ממיהו שאתה מכיר?

הייתי בודק דוח סליקה.

כן ממישהו שאני מכיר, הרכב צריך הרבה קוסמטיקה חיצונית אבל מהיכרות עם הבעלים הוא מטופל טוב 

פורסם

עניין הסוללה ההיברידית עלול להיות נקודה קריטית- הייתי בודק את מצב הסוללה אם ניתן במוסך מורשה כי תקלה בה עלולה לעלות לך כמו עלות הרכב.

יש גם סיוויק לא היברידיות אבל,במחיר הזה כנראה לא תשיג 2008 בטח לא אחת שמורה יחסית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...