Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור רכב

ירון דורפמן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני תקופה שפשפתי רכב, אבל לא היו לי כלי כתיבה רשמתי בטלפון את מספר הרכב, וכשחזרתי הרכב כבר לא היה שם מאז אני מנסה לראות כל פעם אולי הוא הגיע במקרה לביקור נוסף, מה שלא התרחש עד היום, אם מישהו יכול לעזור לי איך ניתן לאתר בעל רכב על פי מספרו אשמח מאד.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, om2 כתב:

ניתן דרך המשטרה

תודה,

שאלתי במוקד 110, וצריך להגיע לתחנת משטרה, מה שאני מעדיף להמנע. השאלה שלי האם יש דרך אחרת, לשבת מול המחשב או הטלפון ולהגיע למידע דרך שם.

פורסם

למשטרה יש דרך להגיע לבעל הרכב באמצעות המספר. חייג 100, תגיד להם שדפקת רכב, הם לא ימסרו לך את הטלפון שלו אבל בהחלט יתקשרו אליו וימסרו לו את הפרטים שלך. אם הוא ירצה, הוא יתקשר.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
לפני 14 שעות, outlander כתב:

למשטרה יש דרך להגיע לבעל הרכב באמצעות המספר. חייג 100, תגיד להם שדפקת רכב, הם לא ימסרו לך את הטלפון שלו אבל בהחלט יתקשרו אליו וימסרו לו את הפרטים שלך. אם הוא ירצה, הוא יתקשר.

את זה לא יעשו דרך הטלפון, הוא חייב להגיע לתחנת המשטרה להגיש תלונה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 1.9.2021 בשעה 07:08, outlander כתב:

להגיש תלונה על מי?

גש לתחנת המשטרה לדווח על תאונה ותן את הפרטים של הרכב שפגעת בו, ויתנו לך את הפלאפון שלו (במידה והוא רשום במאגר)

פורסם

אתם מגיבים כאן על ארוע שהתרחש לפני חודשיים, מן הסתם הרכבים כבר תוקנו.

אבל התקנות בעניין פגיעה ברכב כאשר בעליו לא נוכח מעניינות - נראות כאילו לקוחות מגרמניה. כמובן שאף ישראלי לא מקיים אותן:

image.thumb.png.ea42391b901aaf36dcdfe5e90f8682d9.png

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...