Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת פולקסווגן פולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח להתייעץ לגבי החלפת רכב. ברשותי פולקסווגן פולו ידנית משנת 2011, מנוע 1.4 אטמוספרי. הרכב פשוט מצויין, אני סופר מרוצה ממנו. הבעיה שהקילומטרז מתחיל להיות גבוה, והגיע זמן להחליף, אם לא עכשיו, אז בקרוב. בנוסף, אני מטפל במוסך מורשה באזור מגוריי, מאוד מרוצה והייתי שמח להמשיך איתם.

הדילמה היא כזאת. אני לא רוצה לרכוש רכב חדש, בעיניי זה בזבוז כסף, ברגע שעלה על הכביש הערך נחתך עקב מיסוי גבוה, ובכלל, המחירים גבוהים מאוד. בעבר דובר רבות על הגיר האוטומטי הבעייתי של פולקסווגן, ה - DSG. אני זוכר שקראתי על זה אפילו בפורום זה בשנים עברו. מכוניות פולו או גולף ידניות יד 2, אין, פשוט אין.

רציתי לשאול האם הגיר האוטומטי עדיין בעייתי או שהשתפר ? האם זה לא מסוכן ללכת על פולו או גולף אוטומטית, נניח שנת 2017-2019 ?

במידה ואתם חושבים שזה בעייתי, איזה רכב הייתם קונים במקום (כמובן חוץ מסיאט וסקודה) ? האם סוזוקי סוויפט בסדר ?

אני מחפש סופר מיני או משפחתית קטנה, בטיחותית (יש לי תינוק קטן), חסכונית בדלק, ושגם תרגיש קצת איכותית. הפולו הידנית מושלמת לי.

תודה !

פורסם

גולף אין מזמן, פולו עוד אפשר לנסות למצוא אבל הן לא נפוצות. יותר סיכוי למצוא פאביה או איביזה למרות שגם הן הולכות ומתמעטות.

הגיר הרובוטי מן הסתם השתפר מאז והרבה פחות בעייתי מפעם.

סוזוקי סוויפט לא תרגיש לך איכותית במיוחד, היא דיי פשוטה מבפנים, כן תהיה חסכונית ואמינה.

פורסם

יש חלופות אחרות ידניות אחרות, למשל קליאו, סיטרואן קקטוס ידנית, יש גם מנוע דיזל.

בסיטרואן היה ריקול לרצועת הטיימינג שיכלה להתפורר, אך אם איני טועה זה לא נגע לרכבים משנתון 2017.

לכן הייתי בודק האם הוחלפה, אם לא הייתי בודק לאחר הרכישה את מצבה ומחליף בהתאם לצורך.

יש דיווחים על צריכת שמן לאחר החלפה במנועים שכניראה י היא התחילה להתפורר.

הקקטוס עם מנוע הטורבו חזקה מהקליאו, איכות חומרים טובה יותר והיא נוחה יותר, הקליאו דינמית יותר.

פיגו 208 דיזל גם אופציה טובה, יש גם 1.2 אטמוספרי היא היא חלשה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה למגיבים.

נראה לי שעל צרפתיות אוותר, זה או קונצרן פולקסווגן או יפני עם עדיפות לסוזוקי , הרכבים שלכם זולים יותר משל אחרים ונראה לי שלא פחות טובים.

מאיזה שנתון הגיר הרובוטי אמין יחסית ?

פורסם

לא ציינת תקציב אבל פולקסוואגן ידניות יש GTI (פולו או גולף).

בנוגע לתיבת הילוכים אוטומטית, היא השתפרה עם השנים וההחלפה של המצמדים הפכה ליותר זולה.

לנו במשפחה יש מספר רכבים של פולקסוואגן וסקודה כבר כמה שנים ויש הבדל ושיפור, ברכב האחרון (גולף 2019) אין בעיות בכלל (80 אלף קמ)

פורסם

הסוזוקי כמו הסוויפט/בלנו/איגניס אמינות וחיסכוניות, אבזור לא רע, הביצועים סבירים אך לא ברמה של רכב טורבו. בגלל גיר רציף יהיו רועשות יותר במאמץ.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי רכב חדש או משומש - כמה זמן אתה נוהג להחזיק ברכב? אם אתה מליף כל 3-4 שנים אכן, מבחינה כספית, עדיף רכב משומש צעיר. אבל אם אתה מחליף  מדי 10 שנים הרי שלחדש יש יתרונות מוכרים (אחריות, היכרות עם עברו של הרכב, אפילו התחושה של נהיגה ברכב חדש), תחסוך לעצמך את ההתעסקות של החלפה או שתיים וירידת הערך תפרש על שנים רבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צודקים, לא ציינתי תקציב. אני לא רוצה להשקיע עד כדי כך, לכן GTI לא רלוונטי (למרות הפיתוי לנסוע ברכב כזה).

הטיעון לגבי זמן החזקת הרכב נכון, יש בזה משהו. את הפולו קניתי יד שנייה, אבל היא אצלי כבר 8 שנים. אילולא הקילומטרז' הגבוה (168,000) הייתי בכיף נשאר איתה עוד כמה שנים. הדבר היחידי שרע בה, זה שהיא 85 כ"ס, ולא סוחבת עליות כל כך.

סליחה על הבורות, אבל הגיר מ - 2019 כבר רטוב ולא יבש, זה הקטע ?

פורסם

רטוב תלוי באיזה מנוע.

בסופר מיני שלהם למשל, זה עדיין יבש.

פורסם (נערך)
בתאריך 26.8.2021 בשעה 17:03, YankelP כתב:

מכוניות פולו או גולף ידניות יד 2, אין, פשוט אין.

לקח לי חודשים רבים למצוא פולו ידני (2016), רכב לא נפוץ, אז רק אם יש לך סבלנות וזמן.

אם אתה עובר לאוטומט, בפולו תקבל מנוע חזק יותר ורמת גימור גבוהה יותר. ואאל״ט גם יותר מערכות בטיחות (שזה חשוב בפני עצמו)

עריכה אחרונה על ידי Dudi2

I shall explain: dialog it is exactly like monolog, except in the case of monolog, it is one person talking to himself; in dialog - two persons talking to themselves

Shaike Ophir שייקה אופיר

• תוכן חדש...