Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי "מציאה" עד 55 אלש"ח (PURETECH 1.2)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 שעות, alex321 כתב:

אני החלפתי את הרצועה ברופן יזום הרבה לפני הריקול, הריקול היה חלקי וכלל עדכון תוכנה בלבד.

כל זאת ואחרי היסטוריית טיפולים פדנטית אצל גבע והמנוע צורך שמן בצורה משמעותית.

לכן בעיני זה דיל ברייקר, ואני אומר את שה כאחד שהחזיק צרפתיות ותמיד הייתי משוכנע שעם אחזקה נכונה הם ישרתו לאורך זמן.

לכן אחרי 3 שנים וכמעט 100 אלף קמ,ההמלצה שלי היא חד משמעית והיא להמנע מהרכב הזה

מתי החלפת רצועה? וכמה זמן\קילומטר אחרי החלפת הרצועה שמת לב שהרכב התחיל לצרוך שמן?
האם ידוע לך עכשיו למה הרכב צורך שמן? (האם ביצעת דיאגנוסטיקה וקיבלת הצעה לתיקון?)

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם במנוע הזה אתם ממליצים ללכת למכון בדיקה לפני קנייה "רגיל" או שכדאי לעבור באחד מהמוסכים המתמחים בצרפתיות?

באותה נשימה, מהם המוסכים המתמחים בצרפתיות שאתם ממליצים, זורקים פה כל הזמן את השם "גבע", איפה הוא ממוקם? יש עוד מוסכים לצרפתיות שמומלצים ע"י חברי הפורום

תודה לכולכם, עזרתם מאד.

פורסם (נערך)

אני עשיתי גם בדיקה במכון רגיל רק לצורך בדיקת השלדה (הבהירו לי שעם המנוע הנ"ל אין שום אחריות למכלולים מכניים, הם ממש כסת"חו את עצמם לפני שנפגעו באוטו והבהירו שהאחריות שלהם רק על מצב השלדה)

לאחר קבלת אור ירוק על מצב השלדה, הגעתי עם הרכב לאורן שירותי רכב באזור התעשייה בחולון  שבדק את הרכב בחינם ולאחר הרכישה עשה לי ישור קו כמו שצריך (ברקסים, משולשים). הדבר הכי חשוב שהם בדקו היה מצב רצועת הטיימינג - היא החלה להתפורר אבל עדיין לא ברמת נזק למנוע ולכן הסכמתי לרכוש את הרכב.

את הטיימינג, ניקוי מעברים והטיפול הלכתי לעשות אצל גבע כי הוא יותר קרוב אליי (המוסך באזור המסגר בתל אביב)

לכל אחד מהם מגיע ציון 10 בעיניי ובהחלט כדאי לקחת אליהם רכב לפני בדיקה.

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
פורסם

הרכב שלי עדיין באחריות ורציתי לשאול האם גבע ואורן הם מוסכים מורשים שהטיפול בהם איננו פוגע בתנאי האחריות והיבואן לא יוכל לטעון שהרכב טופל במוסך "לא מורשה"?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

היבואן בהחלט יכול לטעון את זה , אבל עד היום הוא דיי נרדם בשמירה אז לא יודע מה יותר גרוע. אם אתה באחריות סע למוסך היבואן . הבעיה שהם חלשים בטיפול מונע. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 21 דקות, spidrman כתב:

הרכב שלי עדיין באחריות ורציתי לשאול האם גבע ואורן הם מוסכים מורשים שהטיפול בהם איננו פוגע בתנאי האחריות והיבואן לא יוכל לטעון שהרכב טופל במוסך "לא מורשה"?

מבחינת החוק אתה יכול לטפל שם, כול עוד החלפים מאושרים ע״י היבואן.

אבל אם יש ריקול, וההחלפה הוא ביבואן, הייתי הולך

ליבואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה, כך חשבתי. 

סוג של דילמה למרות שלכאורה הרכב שלי לא כלול בריקול (קקטוס מודל 2018 אך עלי לנסות וולבדוק מתי יוצר).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אישית? הייתי בודק איזו רצועה יש, גם אם זה לשלם על עבודת פירוק ולראות את הרצועה.

עדיף לשלם ולהיות עם ראש שקט.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...