Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מחפש כבר תקופה מקום פתוח ודי מבודד להשתולל עם הרכב וללמוד אותו קצת. משהו בסגנון חניון שריק בסופי שבוע, רצוי כמה שיותר במרכז וללא מדרכות (אני אוהב את הג'אנטים שלי).

מישהו מכיר חיה כזאת?

מקווה שלא תקחו את זה כהטרלה.

תודה מראש.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

ואלה, איפה באשקלון? כל עוד אין אלטרנטיבה אחרת אולי אסע לשם.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם

יש חניון ליד מצפה מודיעין בכביש 443.

חלק אחד ממנו חניון מסודר עם תח"צ, אך חלק שני ריק וסגור עם בטונדות.

מדי פעם אני רואה שם רכבים ואופנועים.

מישהו יודע איך נכנסים לשם?

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

לא ציינת מהיכן אתה, על מנת לתת מיקום טוב וקרוב.

אבל מוזמן לחפש בקרבה לאולמי אירועים/כנסים, לרוב מקומות כאלה מחזיקים חניונים להרבה מכוניות ועם אספלט סביר, דוגמת החניון בלטרון של מיני ישראל שביום יום משמש להשתלמויות נהיגה ובערב לאמפי של לטרון.

יחד עם זאת תדע שפעילות שכזאת מושכת הרבה "תשומת לב" בעיקר של אנשים שמרגישים הם חביבים לתקן את העולם ולזמן למקום משטרה, בנוסף אם החניון סגור אסור לך להיכנס אליו מכיוון שהדבר יחשב כשטח פרטי לעומת חניון פתוח = שטח ציבורי.

בהצלחה

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
לפני 38 דקות, ac cobra כתב:

לא ציינת מהיכן אתה, על מנת לתת מיקום טוב וקרוב.

אבל מוזמן לחפש בקרבה לאולמי אירועים/כנסים, לרוב מקומות כאלה מחזיקים חניונים להרבה מכוניות ועם אספלט סביר, דוגמת החניון בלטרון של מיני ישראל שביום יום משמש להשתלמויות נהיגה ובערב לאמפי של לטרון.

יחד עם זאת תדע שפעילות שכזאת מושכת הרבה "תשומת לב" בעיקר של אנשים שמרגישים הם חביבים לתקן את העולם ולזמן למקום משטרה, בנוסף אם החניון סגור אסור לך להיכנס אליו מכיוון שהדבר יחשב כשטח פרטי לעומת חניון פתוח = שטח ציבורי.

בהצלחה

תודה!

אני מהמרכז (ת"א). מוכן לנסוע כמה שצריך. וכן ברור לי שאנשים עלולים להזמין משטרה, לכן אני מחפש מקום די מבודד ומרוחק ממגורים של אנשים.. אבל אחלה רעיון לבדוק חניונים של אולמי אירועים.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם

כחובב גם כן, צר לי לאכזב אבל אתה בבעיה. דריפטים מייצרים הרבה רעש. להיות נייח בחניון זה די דופק אותך כי מישהו בטוח יזמין לך משטרה. מה עוד שבעלי החניון / הרשות שבבעלותה החניון לא יאהבו את הסימנים שתשאיר להם. אני הרחקתי עד המנחת בערד ועדיין קיבלתי הזמנה למשפט. 

רוצה דריפטים? יש ימים מאורגנים במסלולים / המגרש של אלטרנטיבי (יום מאורגן עם משטח רטוב), ויש גם בית ספר לדריפטים עם משטחים רטובים / יבשים. אפשרי לקבל הדרכה גם. לבד בחניה אתה רוב הסיכויים תידפק. פעם היה את המגרש באשדוד אבל הוא לא רלוונטי כיום. 

• אהבתי 3
פורסם

לא יודע מה הרמה שלך, אבל הייתי מוודא שיש בשר על הצמיגים, מגביל את ההשתוללות ואולי גם מתארגן על סט צמיגים חלופי כדי שתוכל לחזור הביתה אם תגמור את הצמיגים.

• רעיון טוב! 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני כשעה, Smiro כתב:

כחובב גם כן, צר לי לאכזב אבל אתה בבעיה. דריפטים מייצרים הרבה רעש. להיות נייח בחניון זה די דופק אותך כי מישהו בטוח יזמין לך משטרה. מה עוד שבעלי החניון / הרשות שבבעלותה החניון לא יאהבו את הסימנים שתשאיר להם. אני הרחקתי עד המנחת בערד ועדיין קיבלתי הזמנה למשפט. 

רוצה דריפטים? יש ימים מאורגנים במסלולים / המגרש של אלטרנטיבי (יום מאורגן עם משטח רטוב), ויש גם בית ספר לדריפטים עם משטחים רטובים / יבשים. אפשרי לקבל הדרכה גם. לבד בחניה אתה רוב הסיכויים תידפק. פעם היה את המגרש באשדוד אבל הוא לא רלוונטי כיום. 

באסה.. ימי מסלול בהחלט אופציה טובה, אבל קצת מפחיד אותי לעלות עם הרכב למסלול עם עוד רכבים נוספים מבלי שאני יודע לשלוט על הרכב. עוד לא השתוללתי והחלקתי עם הרכב כלכך ואני לא מכיר את התגובות שלו.

לפני כשעה, ArikM כתב:

לא יודע מה הרמה שלך, אבל הייתי מוודא שיש בשר על הצמיגים, מגביל את ההשתוללות ואולי גם מתארגן על סט צמיגים חלופי כדי שתוכל לחזור הביתה אם תגמור את הצמיגים.

הגזמנו חביבי.. יש בשר בצמיגים, חצי שעה - שעה של קצת זריקות ישבן לא יפוצצו את הצמיגים כלכל מהר.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם
לפני 6 שעות, motek כתב:

ואלה, איפה באשקלון? כל עוד אין אלטרנטיבה אחרת אולי אסע לשם.

יש באזור תעשיה שטח ריק שראיתי פעם מסוק נוחת בו אבל זה ממש לא סגור ונדיר שבשימוש

איקאה בראשון לא נראה לי כזה נחמד לזה.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, motek כתב:

באסה.. ימי מסלול בהחלט אופציה טובה, אבל קצת מפחיד אותי לעלות עם הרכב למסלול עם עוד רכבים נוספים מבלי שאני יודע לשלוט על הרכב. עוד לא השתוללתי והחלקתי עם הרכב כלכך ואני לא מכיר את התגובות שלו.

הגזמנו חביבי.. יש בשר בצמיגים, חצי שעה - שעה של קצת זריקות ישבן לא יפוצצו את הצמיגים כלכל מהר.

בחום הזה כמה ספינים והצמיגים הלכו. תתפלא כמה מהר הצמיגים נשרפים. 

ובדיוק בשביל זה יש מסלול, מקום סטרילי. שמים אותך בקבוצה של מתחילים ואתה נוסע לבד או עם מדריך לומד נהנה. אתה יכול גם כמו שאמרתי לסגור עם בית ספר לדריפטים וללמוד שם. בכל אופן לבד בחניון אתה לא תלמד כלום אם אין לך בייסיק. וזה ממש לא להשתולל עם הרכב. אם כבר, זו שליטה אולטימטיבית ברכב. לדעת להחזיק אותו בהחלקה מבוקרת. 

עריכה אחרונה על ידי Smiro
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...