Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, wildlands2019 כתב:

ועוד לא הגעתי לחניות שמסומנות לבעלי תינוקנות, זה לגמרי להמלצה בלבד במדינת ישראל

נכון, זה בדיוק מה שכתבת - המלצה בלבד.

זו יוזמה מקומית של קניונים וכל עוד לא נחקק חוק שמגדיר למי מותר לחנות שם אז כן זו חנייה חופשית. 

וכשיחקק החוק, תהיה אפס אכיפה והזילות בו תהיה בדיוק כמו בתגי נכה ואז תראה את הערסים שיחנו את הסיאט שלוש דלתות שלהם ויגידו "אבל אחי אני בדיוק אוסף את סבתא שלי מארומה היא אתמול ילדה שלישיה".

פורסם

החנייה לבעלי תינוקות היא אחד המחדלים הגדולים בעיני,

שווה ערך לזה שתופסים חנויות מעולות בכל מיני ערים ותחנות רכבת בשביל "רכב שיתופי" בתשלום שמכניס כסף למי שזה לא יהיה (מה שאני ראיתי היה של שלמה סיקסט).
אם אין לך ילדים, בדגש על תינוקות, תחנה איפה שתחנה, 
יש לך תינוק? זכית, כל העולם ואחותו מאפשר לך לחנות קרוב בחניה מיוחדת, לעקוף תורים, לתרץ כל דבר בעולם כי "יש לי פה תינוק" ושאר ירקות,
זו התוצאה של מדינה שמעודדת ילודה למרות שכבר דיי ברור שהעולם שלנו בדרך לפיצוץ אוכלוסין לא נורמלי, אבל זה לשרשור אחר.

#תודה_פרקתי
#סליחה_אם_עצבנתי_מישהו
#אף_תינוק_לא_נפגע_במהלך_כתיבת_שורות_אלה
#אף_חברה_לרכב_שיתופי_לא_נפגעה_במהלך_כתיבת_הודעה_זו

• אהבתי 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה חניית תינוק? באמת יש כזה דבר בארץ? בחיים לא ראיתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, Super_T כתב:

החנייה לבעלי תינוקות היא אחד המחדלים הגדולים בעיני,

שווה ערך לזה שתופסים חנויות מעולות בכל מיני ערים ותחנות רכבת בשביל "רכב שיתופי" בתשלום שמכניס כסף למי שזה לא יהיה (מה שאני ראיתי היה של שלמה סיקסט).
אם אין לך ילדים, בדגש על תינוקות, תחנה איפה שתחנה, 
יש לך תינוק? זכית, כל העולם ואחותו מאפשר לך לחנות קרוב בחניה מיוחדת, לעקוף תורים, לתרץ כל דבר בעולם כי "יש לי פה תינוק" ושאר ירקות,
זו התוצאה של מדינה שמעודדת ילודה למרות שכבר דיי ברור שהעולם שלנו בדרך לפיצוץ אוכלוסין לא נורמלי, אבל זה לשרשור אחר.

אתה סתם מתמרמר.

עמדת לבעלי תינוקות (בישראל עמדה ורודה) היא לא המצאה ישראלית.

אני אומר לך כאבא לתינוקת קטנה שזה עוזר מאוד כשאתה יכול לחנות קרוב ולא להתחיל להסתובב בחניון עם עגלה.

האם זה סוף העולם לחנות רחוק? לא.

אבל אם אפשר לעזור? למה לא?

אין קשר למדינה מעודדת ילודה, אין קשר לפיצוץ אוכלוסין.

מדובר באקט חברתי לעזרה.

תהיה בטוח שאלו שעושים מלא ילדים לרוב גם ככה בלי רכב (סטטיסטית) כך שמי שנהנה מהחניות האלה אלו אנשים כמוך וכמוני

עריכה אחרונה על ידי yuvalganim
  • אהבתי 3

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 22 שעות, SlowRide כתב:

לדעתי היה עדיף לו להתקין את זה על הקיר שם בתוך ארון עם מנעול.

תעביר כבל על המדרכה, מישהו מועד עליו, מה עכשיו? ניחשת לבד

• רעיון טוב! 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, yuvalganim כתב:

אתה סתם מתמרמר.

עמדת לבעלי תינוקות (בישראל עמדה ורודה) היא לא המצאה ישראלית.

אני אומר לך כאבא לתינוקת קטנה שזה עוזר מאוד כשאתה יכול לחנות קרוב ולא להתחיל להסתובב בחניון עם עגלה.

האם זה סוף העולם לחנות רחוק? לא.

אבל אם אפשר לעזור? למה לא?

אין קשר למדינה מעודדת ילודה, אין קשר לפיצוץ אוכלוסין.

מדובר באקט חברתי לעזרה.

תהיה בטוח שאלו שעושים מלא ילדים לרוב גם ככה בלי רכב (סטטיסטית) כך שמי שנהנה מהחניות האלה אלו אנשים כמוך וכמוני

אתה צודק, אני באמת ממורמר מזה, 

אגב, בגרנד קניון בחיפה לדעתי זה בירוק או משהו,
בקיצור חניה עם ציור של עגלה של תינוק.

לפני שעושים "אקט חברתי",
בוא נאכוף את כל חסימות חניות הנכים או את העובדה שאנשים כמו אבא שלי שיש לו תעודת נכה (100%) לא יכול לחנות בחניית נכים בחלק מהמקומות,
כי אנשים שאינם נכים (ואני מכיר אחד כזה באופן אישי) משתמשים בתו נכה של אבא / בן וכו' וחונים בחניית נכים כי "זה נוח יותר וקרוב יותר" ו-"אין לי כוח לחפש חניה אחרת".
(משאיר בצד, מקרי קיצון שראיתי בעצמי, כמו של BMW מונמכת עם "תג נכה" שחונה בחניית נכים וממנה יוצאים חבורה של חבר'ה צעירים קופצניים וקולניים, שרצה לקולנוע..)

אני שמח שחניה קרובה עוזרת לך, באמת, בלי ציניות, 
מצד שני, לא רואה בעיה שתחנה בכל חניה אחרת.

קצת סטינו מנושא השרשור.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, yotams4 כתב:

תעביר כבל על המדרכה, מישהו מועד עליו, מה עכשיו? ניחשת לבד

תכלס צודק, יש שם מעבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^

אני מכיר שוטר, שאבא שלו נכה, לא גר בכלל באותו בית, אפילו לא אותה שכונה,

השוטר עצמו ספורטאי ויכול לרוץ 10K ק"מ ביום, אך בגלל שאבא שלו נכה הוא מנצל כל רגע לחנות בחניית נכה אפילו אם כל החניון ריק, ראיתי את זה במו עיני,

כאשר שאלתי אותו לגבי זה, התשובה היתה "אני לא עובר על החוק".

נחיה ונראה, וכמו חניית הנכים, אין כרגע חוק שמונע רכב רגיל לחנות בחניה לעמדת טעינה,

ואפילו אם יהיה חוק כזה, אני יכול בכל יום לזרוק כאן עשרות אם לא מאות של עוברים על החוק, אם זה:

1. מהירות

2. אי מתן זכות קדימה

3. אי ציות לתמרור עצור

4. חניה בחניית נכה ללא מורשים

5. עקיפה מימין ובכלל מהשוליים בעת פקק (ואני מדבר על מכוניות ומסחריות ולא אופנועים)

6. חסימת חניה פרטית

ועוד...

כל עוד אין מי שיאכוף, הערסים חוגגים.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 45 דקות, wildlands2019 כתב:

^

אני מכיר שוטר, שאבא שלו נכה, לא גר בכלל באותו בית, אפילו לא אותה שכונה,

השוטר עצמו ספורטאי ויכול לרוץ 10K ק"מ ביום, אך בגלל שאבא שלו נכה הוא מנצל כל רגע לחנות בחניית נכה אפילו אם כל החניון ריק, ראיתי את זה במו עיני,

כאשר שאלתי אותו לגבי זה, התשובה היתה "אני לא עובר על החוק".

נחיה ונראה, וכמו חניית הנכים, אין כרגע חוק שמונע רכב רגיל לחנות בחניה לעמדת טעינה,

ואפילו אם יהיה חוק כזה, אני יכול בכל יום לזרוק כאן עשרות אם לא מאות של עוברים על החוק, אם זה:

1. מהירות

2. אי מתן זכות קדימה

3. אי ציות לתמרור עצור

4. חניה בחניית נכה ללא מורשים

5. עקיפה מימין ובכלל מהשוליים בעת פקק (ואני מדבר על מכוניות ומסחריות ולא אופנועים)

6. חסימת חניה פרטית

ועוד...

כל עוד אין מי שיאכוף, הערסים חוגגים.

אבל הוא כן עובר על החוק. רשום במפורש שהשימוש בתו נכה חייב להיות כשבעל התו נמצא איתך ברכב.

עם שילוט ראוי וקנסות לרכבי ICE אני לא רואה איך הבעיה תחמיר. ובדיוק איפה אתה גר שאין אכיפה על רכבים שחונים בחניית נכים ללא תו?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

מה זה חניית תינוק? באמת יש כזה דבר בארץ? בחיים לא ראיתי.

כן, חניונים של איקאה, והאיזור בכפר סבא שאני גר בו - יש לי איזה 4 בתי ספר ברדיוס של קילומטר, בין 7:30 ל8:30 יש פקק אחד גדול בגלל עמות שחוסמות את הרחוב עם הספורטאז', כי לא מתאים להן שהילדים קצת ילכו ברגל ויורידו במשקל.

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, Super_T כתב:

שווה ערך לזה שתופסים חנויות מעולות בכל מיני ערים ותחנות רכבת בשביל "רכב שיתופי" בתשלום שמכניס כסף למי שזה לא יהיה

אבל יש הרבה הגיון מאחורי זה.

מה הבעיה עם רכב שיתופי בעיר במקומות אסטרטגיים עם חניה שמורה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, Super_T כתב:

בוא נאכוף את כל חסימות חניות הנכים או את העובדה שאנשים כמו אבא שלי שיש לו תעודת נכה (100%) לא יכול לחנות בחניית נכים בחלק מהמקומות,

מאוד פשוט. 

כשרכב שאינו נושא תג נכה תופס חניית נכים. חוסמים אותו והולכים. 

אם חזרת והבעלים עוד לא הגיע- כנס לרכב וסע. אם חזרת והוא שם, מתעצבן ומקלל- תגיד לו שהזמנת משטרה, כנס לרכב וסע.

כמובן שבמקרים ממש מעצבנים אפשר פשוט לחסום אותו, להזמין משטרה ולהמתין. הם מגיעים ונותנים דו"ח של 1000 שקל, אבל זה דורש ממך לבזבז את זמנך.

גילוי נאות: הכותב נושא תג נכה על שמו. והמבין יבין.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 46 דקות, David32 כתב:

אבל יש הרבה הגיון מאחורי זה.

מה הבעיה עם רכב שיתופי בעיר במקומות אסטרטגיים עם חניה שמורה?

כשזה על חשבון חניות במקומות מצויינים שהיו זמינות לאזרחים באשר הם ועכשיו משמשות להכנסה של כסף לכיס של מישהו, אני פחות בעד.
שיעשו מזה חניות נכים - עדיף

לפני 13 דקות, אורח לרגע כתב:

מאוד פשוט. 

כשרכב שאינו נושא תג נכה תופס חניית נכים. חוסמים אותו והולכים. 

אם חזרת והבעלים עוד לא הגיע- כנס לרכב וסע. אם חזרת והוא שם, מתעצבן ומקלל- תגיד לו שהזמנת משטרה, כנס לרכב וסע.

כמובן שבמקרים ממש מעצבנים אפשר פשוט לחסום אותו, להזמין משטרה ולהמתין. הם מגיעים ונותנים דו"ח של 1000 שקל, אבל זה דורש ממך לבזבז את זמנך.

גילוי נאות: הכותב נושא תג נכה על שמו. והמבין יבין.

אבא שלי חולה סרטן בן 70, לא רואה אותו מתעמת עם צעיר בן 30 עם פתיל קצר, שנחסם כשעה, בזמן שאבא שלי הלך לשלם חשבונות או עשה קניות.
זה ייגמר במשטרה ולא בגלל קנס ה-1,300 ש"ח שהם צריכים לתת לחונה בחניה שלא כחוק.

• רעיון טוב! 2

פורסם

הכתבה לדעתי לא מתייחסת לעניין החדש עם חברת שלמה סיקסט,
https://www.shlomo.co.il/israel/share/
עבור זה - הפקיעו חניה או שתיים במקום טוב בתחנת הרכבת בקרית מוצקין,
מניח שיש עוד מקומות.

• תוכן חדש...