Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהציפוי הזה דורש מקום סגור, גם 12 שעות אחרי הציפוי. 

מה עושים אם יש לי חניה מקורה אבל פתוחה מצד אחד לגמרי, ומשלושה צדדים פתוחה ברבע העליון? איך אפשר לסתום כזה דבר, יריעות ניילון? מפות חד פעמיות? 

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

גם רציתי לדעת כמה זמן בדיוק לאחר היישום של הציפוי, צריך לנגב. צפיתי בהרבה סירטונים אבל זה נראה כאילו כל אחד עושה מה שבא לו, ואין מדע מדוייק בקטע הזה. זה גם תלוי בטמפרטורה. השאלה היא, ברור שאם זה מתייבש זה חתיכת נזק שצריך להוריד בפוליש. אבל אם אני מנגב לפני הזמן - זה גם נזק?

פורסם

למרוח להמתין כמה דקות בודדות ובאפינג אחרת יהיו "גבעות". להשטיח אם יש כאלה , וזהו. איכוי 24 שעות , הכוונה לא להרטיב את הרכב. רק חשוב שאין אבק מזמן של יישום שלא יתייבש עם האבק.

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני מסתכל על הקופסא של הציפוי (במקרה יש לי גם כזה), הם רושמים לנגב מיד. אז כך תעשה.

חשוב כשבועיים לא לשטוף את הרכב, ועדיף לשמור עליו במשך הזמן הזה, וכמובן גם אח״כ, עם אוטם נוזלי כמו Liquid Crystal.

• אהבתי 1
פורסם

תודה לשניכם, שאלות נוספות:

הבנתי מהסירטונים ביוטיוב שכן צריך לחכות קצת, כדי לתת לחומר להתאחות עם הצבע. אז כמה לחכות עד הניגוב?

האם אפשר אחרי שעתיים מהיישום לרסס קוויק דיטיילר, כל סוג שיש ברשותי?

מה לגבי ווקס אחרי שבועיים?

פורסם

בחום כזה אתה תצטרך ליישם חלק ולנגב מיד , ככה לעשות חלק , חלק .

דרך אגב , אם אתה רוצה שילוב מושלם של הגנה לצבע וברק חזק אתה צריך ליישם קודם את הCSL ואז את הEXO4 שיתן את הברק החזק.

• אהבתי 1
פורסם

אתה חייב ליישם שכבה מאד , ולתת לזה איזו דקה , שתיים. תנסה על פנל קטן ומשם תזרום. גם אם תמתין 5 דק עדיין יש לך זמן לבאפינג ויישור. לדעתי לנגב מיד זה מיותר

• אהבתי 1

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני עבדתי עם ריבועים של כ 40 ס"מ על 40 ס"מ בחניון

אחרי כדקה שהחומר על הרכב עברתי עם מטלית עליו.

אחרי שסיימתי הרכב "נח" בחניון כשלוש שעות ואז הוצאתי אותו החוצה.

כמו שכתבו - לא לשטוף במכונת שטיפה וכו. (גשם לא מפריע וכעת אין אז זה בסדר)

אחרי 36 שעות שמתי אוטם על הציפוי (היה מספיק זמן שיתאחה עם הצבע)

תתחדש

• אהבתי 1

קובי

:-)

פורסם

יצא לי כבר ליישם ציפוי פעם אחת, ואז עשיתי קטע קטע, לדוגמא דלת שלמה, ואז ניגבתי כשעל המגבת ריססתי קוויק דיטיילר ONR, ככה היה לי קל לנגב... בדיעבד אני מבין שעשיתי טעות ובעצם אולי הסרתי את הציפוי.

אז כאן אני מקבל דעות שונות בקשר לזמן שצריך להמתין עד לבאפינג, גם מצפיה בסירטוני הוידאו אני לא מקבל תשובה ברורה.

מצד אחד צריך לתת לחומר להתאחות, מצד שני אסור לתת לו להתקשות, דילמה..

גם לא קיבלתי תשובה מתי אפשר ליישם עליו קוויק דיטיילר (ואיך אפשר ליישם עליו אוטם צבע, בלי לשטוף את האבק שהצטבר עליו בינתיים?)

פורסם

עוד לא ראיתי מקום אחד שמשתמשים בציפוי הזה ולא מנגבים אותו ישר. מה גם שהקופסא מציינת במפורש לנגב מיד. בנוסף, עם החום שיש כרגע, זו סיבה נוספת מדוע יש לנגב ישר.

לגבי מה שמים מעל...לרוב כדי לאפשר לציפוי להתאחות ולשמור עליו בזמן הזה שמים אוטם נוזלי שמכיל SiO2 כמו CarPro Reload או Gtechniq Liquid Crystal, לאחר כמה שעות מיישום הציפוי.

קוויק דיטיילר לא נכנס בשלב הזה בכלל, אלא רק בשטיפה הבאה, שתקרה כשבועיים לאחר יישום הציפוי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, imprezadude כתב:

עוד לא ראיתי מקום אחד שמשתמשים בציפוי הזה ולא מנגבים אותו ישר. מה גם שהקופסא מציינת במפורש לנגב מיד. בנוסף, עם החום שיש כרגע, זו סיבה נוספת מדוע יש לנגב ישר.

לגבי מה שמים מעל...לרוב כדי לאפשר לציפוי להתאחות ולשמור עליו בזמן הזה שמים אוטם נוזלי שמכיל SiO2 כמו CarPro Reload או Gtechniq Liquid Crystal, לאחר כמה שעות מיישום הציפוי.

קוויק דיטיילר לא נכנס בשלב הזה בכלל, אלא רק בשטיפה הבאה, שתקרה כשבועיים לאחר יישום הציפוי.

חד וחלק שחם אתה חייב לנגב מיד אחרת הציפוי מתקשה.

קובי

:-)

פורסם

אני מתכנן לעשות את זה בשעות הבוקר, כשעדיין קריר.

פורסם

תתחיל לעבוד ותראה לבד. אם החומר מתקשה מיד אז תנגב אם לא מתקשה תן לו איזו דקה

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

איך בדיוק רואים שהחומר מתקשה? אין לי שמץ.

• תוכן חדש...