Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי עשיתי טיפול של החלפת שמן ופילטר שמן. בסוף הטיפול המוסכניק אמר לי שההברגה של הפקק נשחקה ויכול להיות שתהיה לי נזילת שמן.

הסתכלתי עכשיו מתחת לרכב ולצערי ראיתי שם שלולית שמן טרי. וגם המדיד כבר מראה חוסר שמן. מה עושים במצב כזה? חריטה מחדש? מה זה מצריך? כמה זה עולה בערך? נראה לכם שזו רשלנות של המוסך? הרי בסה"כ הבורג הזה נפתח פעם בשנה בטיפול אז למה שיישחק?

אשמח לכל תובנה. תודה

פורסם

נשחק כי סוגרים לא טוב (עקום או חזק מדי)

השאלה אם הבעיה בבורג או בהברגה.. ואם יש בעיה למה הוא לא טיפל לך בה.

אפשר לעשות הברזה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

האם סירבת לתקן את ההברגה?

פשוט לא מבין איך משחררים רכב עם הברגה שחוקה בפקק הריקון.

מהיכן אתה?

תיקון הברגה באגן שמן ברכבך צריך להיות הליך פשוט, יש מספיק מקום ו"בשר" להגדיל את הקדח ולעלות בקוטר התבריג לפקק במידה חדשה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 18 דקות, ba323f כתב:

האם סירבת לתקן את ההברגה?

פשוט לא מבין איך משחררים רכב עם הברגה שחוקה בפקק הריקון.

מהיכן אתה?

תיקון הברגה באגן שמן ברכבך צריך להיות הליך פשוט, יש מספיק מקום ו"בשר" להגדיל את הקדח ולעלות בקוטר התבריג לפקק במידה חדשה.

לפי מה שהוא אמר לי יכול להיות שתהיה נזילה ואז צריך לעשות חריטה.. השאלה אם כדאי לי לחזור אליו או ללכת ישר למישהו שמומחה בתחום הזה? אני מירושלים. בסה"כ אני סומך על המוסך אבל לא בטוח שהוא מתעסק בחריטות. אדבר איתו מחר על הבוקר.

יש לך המלצה למוסך/בעל מקצוע?

תודה

פורסם

באזורך אינני מכיר אך תמתין לתגובות נוספות.

צריך לרוקן את השמן לכלי נקי (לשימוש חוזר כי השמן חדש).

לאחר מכן למדוד את הקדח ולהתאים פקק במידה גדולה יותר ולבצע הברזה, לבסוף למזוג מעט שמן מנוע דרך פקק המילוי תוך כדי שהפקק למטה נשאר פתוח כדי שהשבבים שנוצרו במהלך ההברזה יצאו.

• תוכן חדש...