Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.
ברשותי חנייה פרטית ושקלתי לרכוש את הפיג׳ו 208 החשמלית, היא תענה לכל הצרכים שלי בצורה נהדרת.
לא אצטרך להכנס יותר לתחנות דלק, ללא טיפולים במיליון חלקים נעים, ללא התעסקות בשמנים ותשלום אגרה נמוך מאוד ביחס לרכב עם מנוע בעירה פנימית.
הבעיה היא עלות רכישה גבוהה מאוד ביחס לקטגוריה. (150 אלף ש״ח, 30-40 אלף ש״ח יותר יקר מהמתחרות בקטגוריה.)

מי יהיו שלושת הרכבים הכי זולים לרכישה אך יחד עם זאת הכי חסכוניים לתחזוקה שוטפת (דלק, טיפולים, ירידת ערך, סחירות) לתקופה של 5 שנים.

תודה גדולה ושבוע טוב.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

רכב עם טסט לשנה ומזגן עובד ב 4000-5000 ש"ח ממוצא מזרח אסיאתי כלשהו.
אין יותר VFM מזה בהנחה שהוא עבר שנת שימוש בלי להתקלקל, גם אם תקנה אחד חדש כל שנה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

האם רכב מיני מתאים לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אופציה בהחלט מגניבה(אם כי לדעתי הGT לין שלהם יותר יפה משמעותית) אבל מתומחרת בצורה לא סבירה בעליל.

במיוחד כשיש לך בתופסת לא גדולה את הטסלה מודל 3- שהיא יותר בכל אספקט(חוץ מאולי קלות חניה בתא)

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני שעה, ik3 כתב:

אופציה בהחלט מגניבה(אם כי לדעתי הGT לין שלהם יותר יפה משמעותית) אבל מתומחרת בצורה לא סבירה בעליל.

במיוחד כשיש לך בתופסת לא גדולה את הטסלה מודל 3- שהיא יותר בכל אספקט(חוץ מאולי קלות חניה בתא)

לגמרי רכב מדליק, אבל התמחור נראה לי הזוי לחלוטין.

הטסלה מבחינתי זו הרכישה המושלמת, אך המחיר מהווה מכשול.

עוד אופציה קיימת היא ה mg zs ev, המחיר מפתה, אך מדאיגה אותי ירידת הערך של הרכב הזה בעוד 5 שנים, בייחוד בתקופה הזו שהטכנולוגיה קופצת החוצה כמו פטריות אחרי הגשם.

מתלבט, התקופה מרגישה לי כמו בשיאה של מהפיכה בעולם הרכב ושזה לא הזמן הנכון לרכישת אחד חדש.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

ה"קפיצה" תהיה כנראה יותר בכיוון של ישור קו עם טסלה(אם הם באמת יצליחו- יש לי קצת ספק)

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...