Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אילת ביום כיפור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא בקפריסין לא הייתי והייתי רוצה להיות.

את המלון 4 העונות אני לא מכיר לכן לא אוכל לתת חוו"ד אבל מהתמונות שאני רואה הוא נראה פי כמה וכמה טוב יותר מה AMATHUS.

אישית? הייתי הולך עליו, אם אני רוצה להנות מהמלון, בפועל מרוב הבריכה הים והאוכל לא כל כך היה לי זמן וחשק לטייל מסביב בפעם האחרונה שהייתי ברודוס.

השאלה מה יש כל כך לעשות מסביב? קצת טיולים הרבה מסעדות סביר להניח מועדונים בקליל.

תיירות אפשר אולי למצוא דברים מעניינים ב"למטייל" וכדומה?

https://www.lametayel.co.il/articles/0jjom

• אהבתי 1

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 12 דקות, liav12 כתב:

דווקא בקפריסין לא הייתי והייתי רוצה להיות.

אה הייתי בטוח שהיית בגלל שהמלצת על Amathus beach hotel (אגב הוא ממש סמוך ל- four seasons).

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

הגישה שלי - קרא ביקורות ב-booking.com ו-hotels.com. בדוק את הציון בכל קטגוריה, והתרכז בביקורות השליליות בשנה האחרונה כמובן שכל כותב מדרג לפי טעמו.

אתר ביקורות גדול נוסף הוא tripadvisor, אבל, בניגוד לקודמים, כל אחד יכול לכתוב ביקורת על כל מלון ורק להצהיר שביקר בו. כמובן כשכולנו יודעים מה משמעות הצהרה כזו. ובכל זאת אני נוהג להתיחס אליו.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נראה לי התבלבלת בין רודוס לקפריסין?

גם עבר די הרבה מאז שהייתי ברודוס, אבל האיזור של יוליסוס זה בטן גב קלאסי. גם העיר רודוס היא בסדר, אבל אופי המלונות שונה.

לגבי קפריסין יש את לרנקה העיר הגדולה עם חוף בסדר, איה נאפה לשם נוסעים להתעסק עם ילדות אנגליות מסוממות. פאפוס שאמור להיות כייפי אבל עדיף להגיע לשם בטיסה.

לימסול הבירה היא עיר מעניינת אבל בכלל לא מתאימה לא לנופש. פעם היה אפשר לעבור לחלק הטורקי, אבל אני חושב שמאז הקורונה זה לא אפשרי.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

הגישה שלי - קרא ביקורות ב-booking.com ו-hotels.com. בדוק את הציון בכל קטגוריה, והתרכז בביקורות השליליות בשנה האחרונה כמובן שכל כותב מדרג לפי טעמו.

אתר ביקורות גדול נוסף הוא tripadvisor, אבל, בניגוד לקודמים, כל אחד יכול לכתוב ביקורת על כל מלון ורק להצהיר שביקר בו. כמובן כשכולנו יודעים מה משמעות הצהרה כזו. ובכל זאת אני נוהג להתיחס אליו.

הייתי שם לב יותר לכאלה שמעלים תמונות מהחדר עצמו ומהסביבה של המלון.

בנוסף למה שכתב ספיראל

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בבוקינג והוטלס (וגם אתרי הבת שלהם) יש הרבה מאד תמונות - גם כאלה המועלות על ידי מחלקת המכרות של המלונות וגם המועלות על ידי האורחים. ב-TA פחות, היתרון שלו הוא יותר בביקורת על אתרי תיירות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תחפש תמונות של אורחים, לא של המלון, ידוע שהמלון מאלה תמונות של סוויטות רק ו לא של החדרים הזולים :-)

בכל מקום באולם יהיה לך יותר כיף מאשר בארץ בכיפור, הכל פתוח לפחות, אבל מצד שני, זה כולה 24 שעות, לא כזה ביג דיל, אבל אם יכול לרשות לעצמך לטוס, תטוס חח

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

• אהבתי 1

פורסם
לפני 15 שעות, borsood כתב:

נראה לי התבלבלת בין רודוס לקפריסין?

גם עבר די הרבה מאז שהייתי ברודוס, אבל האיזור של יוליסוס זה בטן גב קלאסי. גם העיר רודוס היא בסדר, אבל אופי המלונות שונה.

לגבי קפריסין יש את לרנקה העיר הגדולה עם חוף בסדר, איה נאפה לשם נוסעים להתעסק עם ילדות אנגליות מסוממות. פאפוס שאמור להיות כייפי אבל עדיף להגיע לשם בטיסה.

לימסול הבירה היא עיר מעניינת אבל בכלל לא מתאימה לא לנופש. פעם היה אפשר לעבור לחלק הטורקי, אבל אני חושב שמאז הקורונה זה לא אפשרי.

כמעט כולם היום מוכרים פאפוס כחלק מחבילה עם העברות.

והנסיעה משדה"ת לרנקה לפאפוס לא נוראית בכלל.

מה גם שיש אחלה דברים באיזור פאפוס.

המלצה שלי על מלון בפאפוס זה Leonardo Laura Beach

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שים לב שבקפריסין נוהגים בשמאל הדרך, אם זה משפיע על שיקוליך, מבחינת נהיגה.

פורסם

תודה רבה לכולם. סגרתי בסוף את המלון הזה: https://www.booking.com/hotel/cy/four-seasons-limassol.html

נראה לי שבמחיר שלו וכמות הביקורות אין מצב ליפול.

לפני שעה, sperial כתב:

שים לב שבקפריסין נוהגים בשמאל הדרך, אם זה משפיע על שיקוליך, מבחינת נהיגה.

זה אכן קצת מטריד, אבל אם יש שם תחב"צ סבירה אני לא חושב שנשכיר רכב. בתכלס רוב הזמן נהיה במלון אני משער, אולי בערבים נצא לאכול ולהתקרחן קצת אם יהיה איפה.

אם יש למישהו המלצות על מקומות טובים (מכל סוג) בלימסול אני אשמח לשמוע.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם (נערך)

מתרגלים נורא מהר לנהיגה בשמאל, כל עוד אתה לוקח רכב אוטומטי.

הדבר היחיד שמטעה זה מעגלי תנועה, וצריך להזכיר לעצמך שאתה הולך שמאלה ולא ימינה.

אבל זה ממש לא נורא.

אה ובטח יקרה לך כמה פעמים שאתה תגיע לרכב לדלת הלא נכונה ואז לא תמצא שם הגה. סטנדרטי בסה"כ

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • אהבתי 2

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 51 דקות, motek כתב:

תודה רבה לכולם. סגרתי בסוף את המלון הזה: https://www.booking.com/hotel/cy/four-seasons-limassol.html

נראה לי שבמחיר שלו וכמות הביקורות אין מצב ליפול.

זה אכן קצת מטריד, אבל אם יש שם תחב"צ סבירה אני לא חושב שנשכיר רכב. בתכלס רוב הזמן נהיה במלון אני משער, אולי בערבים נצא לאכול ולהתקרחן קצת אם יהיה איפה.

אם יש למישהו המלצות על מקומות טובים (מכל סוג) בלימסול אני אשמח לשמוע.

יאללה שיהיה במזל טוב ;) 

כמה יצא התענוג אם אפרש לדעת?

• אהבתי 1

Opel Adam S 2017

פורסם

רק המלון 4200 לזוג, שלושה לילות עם א. בוקר.

טיסות עוד לא סגרתי, אבל משער שעוד כמה מאות שקלים.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

• תוכן חדש...