Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת כיור למטבח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לבחור כיור למטבח. הדרישות הן כיור בהתקנ השטחה שמקביל לשיש כי נמאס לי מהפטריות שמתפתחות תמיד באטימה שבחיבור שבין הכיור לשיש ושזה תיק מהגיהנום לנקות ולהחליף בכיורים שיושבים מתחת לשיש.

להורים שלי יש כיור של חברת schlosser שאחרי 4 שנים הוא כבר עם פיצוצים וסדקים בכל מקום.

בחנות המליצו לי על כיור מגרניט מסוג 

blanco nia 6 שעולה 1500₪.

או משהו של חברת aquatop (שלא היה להם, אבל אמרו שהם טובים) ואמרו שכיורים מקוורץ תמיד נסדקים.

בחנות שהקבלן שלח אותנו אותנו המליצו על כיור גרניט של חברת ורד, אבל לא ידעו לתת עליו פרטים, אפילו לא איפה הוא מיוצר.

מה חכמי הפורום אומרים?

איזה כיור אתם קניתם?

באמת כדאי להשקיע עוד 1500₪ ולקנות כיור גרניט במקום הכיור הפשוט שהקבלן נותן?

פורסם

שאלתי את אשתי - לא מרוצה מה-aquatop שנשרט בקלות וקשה להתגבר על השריטות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש כאן טעות בסיסית:

כיור גרניט וכיור קוורץ ("סיליגרניט"/"סיליקוורץ") זה בערך אותו מוצר ממותגים שונים.

בשני המקרים מדובר על אבקת אבן (או חול) שיחד עם חומרים אקריליים (פלסטיק בפשטות...) נכבשים לצורת כיור.

המותגים היקרים יותר, עמידים יותר (הם מכילים יותר חומר קוורצי ופחות פלסטיק, הם דחוסים יותר ונכבשים בטמפ' גבוהות יותר וכך קשה יותר לשרוט או ליצור בהם צ'יפים).

כולם סופגים במידה זו או אחרת, ככל שהחומר איכותי יותר, הם יספגו פחות.

אבל ככלל- ה"הזדקנות" שלהם לא נאה במיוחד.

אם אתה רוצה עמידות לשנים, פשוט תבחר במותג רציני (kholer/blanco)וזה יעלה בהתאם.

לחליפין כיור נירוסטה זה אחלה פתרון מבחינת עמידות המוצר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

נירוסטה מזכיר לי מטבח של הצבא ואני לא מתחבר לעיצוב התעשייתי וגם רואים עליו שריטות. לא חשבתי שהגרניט זה גוש גרניט מסותת שחצבו במיוחד בשבילי בהר. מדובר בתערובת שתלוי איפה קוראים, היא אמורה להיות משבבי גרניט ופולימר ולא קוורץ ופולימר.

יש את הגרסה המוחלקת שנקראת כריסטאדור, או שמות אחרים עם "דור" בסוף שאמורה להיות בעלת תכונות אנטיבקטריאליות, אבל לא ברור אם היא גם יותר נשרטת.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם (נערך)

לנו יש את הכיור הזה.

https://www.leonardo.co.il/items/2259422-כיור-גרניט-מטבח-שארק-מתאים-לארון-80-ס-מ-Leonardo

כבר 3.5 שנים.

טיפה אקונומיקה והוא הופך להיות חדש ולבן.

מאוד מרוצים.

מין הסתם אתה לא מחפש כיור כפול.

לחמותי יש את אותו יצרן רק בכיור יחיד.

גם מפגין אמינות טובה.

עריכה אחרונה על ידי om2

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

אין לי מושג בכיורים, פרט לעובדה שאצלי מותקנים כיורי חרסה כבר 20 שנה ונראים מצויין. 
רואים את השימוש רק במתכת שסביב הפתח, כל השאר לבן וחלק כמו ביום הראשון.

פורסם
בתאריך 30.5.2021 בשעה 21:56, natco כתב:

יש כאן טעות בסיסית:

כיור גרניט וכיור קוורץ ("סיליגרניט"/"סיליקוורץ") זה בערך אותו מוצר ממותגים שונים.

בשני המקרים מדובר על אבקת אבן (או חול) שיחד עם חומרים אקריליים (פלסטיק בפשטות...) נכבשים לצורת כיור.

המותגים היקרים יותר, עמידים יותר (הם מכילים יותר חומר קוורצי ופחות פלסטיק, הם דחוסים יותר ונכבשים בטמפ' גבוהות יותר וכך קשה יותר לשרוט או ליצור בהם צ'יפים).

כולם סופגים במידה זו או אחרת, ככל שהחומר איכותי יותר, הם יספגו פחות.

אבל ככלל- ה"הזדקנות" שלהם לא נאה במיוחד.

אם אתה רוצה עמידות לשנים, פשוט תבחר במותג רציני (kholer/blanco)וזה יעלה בהתאם.

לחליפין כיור נירוסטה זה אחלה פתרון מבחינת עמידות המוצר.

מה החלוקה באחוזים שמציינת מוצר איכותי בתחום? זה מידע שנגיש לצרכן?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לפני שעתיים, yotams4 כתב:

מה החלוקה באחוזים שמציינת מוצר איכותי בתחום? זה מידע שנגיש לצרכן?

ממש לא.
זה היה נסיון הסבר מאד בסיסי. (בעיקר כי איני בקיא בתהליכי הייצור המלאים)

היכולת לכבוש אחוז גבוה יותר של חומר קוורצי ופחות "דבק" היא (ככל הנראה) טכנולוגיה יקרה. 
זה לא שחול עולה יותר מדבק, אז חוסכים בחול...
וכנראה שלדחוס את זה לרמה שזה יהיה חזק כמו נניח, אבן קיסר (שזה בעצם מוצר דומה טכנולוגית),  ועדיין יהיה דק ובצורה של כיור זה לא עניין פשוט.

כמובן שכל יצרן יתגאה ששלו לא סופג ולא נשרט וכו'. אבל אף אחד לא יסגיר את סודות הייצור שלו

פורסם

אז אין לנו דרך לדעת חוץ מלשלם יותר על מותג ולקוות שהוא לא יראה רע אחרי שנה-שנתיים?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אפשר לפתוח שרשור בCF, ולהתייעץ עם אנשים שקנו דברים לא יקרים והם בכל זאת מרוצים...

פורסם

יש לי כיור בלנקו כבר כמעט 10 שנים התקנה שטוחה

מעולה.

אין תלונות מלבד זה שהוא מוכתם די בקלות.

אבל טיפה אקונומיקה והוא מבריק בשנייה.

כתם אחד לא נשאר.

• תוכן חדש...