Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היית מציע לו לרכוש חלב תמיד של השנה הקודמת ולא טרי כי זה יותר בריא.

הצמיג מרגע צאתו מפס היצור הסופי הוא מוצר מוכן וכל התהליכים והבדיקות כבר עברו.

לעיתים אין מדובר בנוכלות או שקר אלא דעה לא מבוססת ששמע פעם ממישהו שאמר לו והוא חי איתה, כמו שעליך זה עבד גם עליו, רק שאתה בדקת והוא לא ונשאר בדיעה הזו ממשיך להטעות.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^^^

אבל בדיוק בשביל זה יש:

ימי השתלמות

אינטרנט

פורומים

עדכונים מקצועיים...

מי שלא רוצה להתעדכן או לנסות להשתפר יפסיד כנראה לקוחות.

איני מכיר גם מישהו שלא רוצה מוצר הכי "טרי" (זולת אולי לדוגמה יינות, ששם הסיפור עשוי להיות שונה).

alfa 156 2.5.

פורסם

גם ביינות, וויסקי, קוניאק המוצר לא משתבח עם הזמן אחרי הבקבוק, אלא בזמן היצור/ יישון.

ברגע שבוקבק המוצר גמור ומוכן לשימוש.

*שלא יעבדו עליכם גם בחנויות המשקאות.

• אהבתי 1
פורסם

התהליך היחיד שהגומי עובר אחרי הייצור זה יבוש וחימצון.
אל תחזור לבעל המקצוע הזה, תן לו ביקורת חרא בגוגל ותזהיר את כל מכריך מפניו.

לשקרנים וגנבים לא מגיעה פרנסה.

דבר אחד למדתי בארץ (ואולי זה תופס לעוד כמה מדינות בעולם) - כשאתה בא לבעל מקצוע, תהיה סגור ב100% על מה אתה רוצה ממנו, בין אם זה מוכר צבע בהוםסנטר ובין אם זה חשמלאי. בתור מישהו שמבין קצת במכונאות רכב יצא לא ללוות חברים וחברות במוסכים, שלא תדע איזה הנפצות שמעתי ואיזה חרטוטים בסיבוב שמעתי אחרכך כשהוצאתי אותם טמבלים מול כל המוסך (כי זה מסוג הדברים שאני נוטה לעשות בצעקות בכוונה).

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מעניין לכמה לקוחות אחרים הוא סיפר את זה עד עכשיו וכמה מהם האמינו לו ורכשו. 

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תכלס בחור מקצועי, רק שהמקצוע שלו זה לא צמיגאי אלא איש מכירות. תאר לך כמה אנשים יוצאים ממנו עם צמיגים ישנים ומבסוטים שדפקו את המערכת?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תמיד מומלץ לקנות צמיג ישן ע"פ חדש. זה כמו יין שמשתבח עם השנים. כך גם תהליך הגיפור האנטי ויראלי מייצר סמוטאז' אקטיבי נגד איכות חומר ההרכבה בצמיג חם כאשר הוא משתפשף עם האספלט בנקודת הג'י שלו מה שנותן יותר יכולת התנהגות חזקה ויציבה בסיבוב 34 מעלות עם 97 קמ"ש. אישית הייתי מחפש צמיג שנת 96 לפחות כך זה יהיה ותיק יותר ויותר כוחות ג'י ישלטו עת יכולת היקף כדור הארץ...

חחחח  😂 אהבתי לגמרי את החרטוט של בעל הפנצ'ריה בנ"א מוכשר במיוחד.

🤣"תהליך הגיפור"🤣

זה נקרא "נוכל עם דיפלומה"

בכל מצב, ממש ממש לא ממליץ לך להתקרב לנוכל כזה. לך לפנצ'ריה מוסמכת שיחליף לך באמינות וביושר.

אם תרצה תציין אזור מגורים ונשמח בפורום להמליץ לך על מקום טוב באזור שלך ללא תהליך גיפור 😜

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

סתם סיפור "למכור" לך את הצמיגים שיש לו במלאי שהם בני שנה ואמת שאין שום בעיה עם זה צמיג בין שנה שהיה באחסנה.  

זה לא דיל ברייקר בשום מצב, למרות הדיעה הרוווחת בפורום. 

פורסם

צמיג בן שנה זה אמנם לא אסון, אבל למי שנוסע מעט, ויחליף את הצמיגים בעוד 3-4 או אולי 5 שנים (תלוי באילו תנאים הרכב חונה, וכמה מהר הם יתייבשו) אז ההבדל בין צמיג טרי לצמיג בן שנה הוא... שנה של שימוש, שיכול להיות שווה ל-20-25% מהשימוש.

מי שנוסע הרבה לעומת זאת, יחליף את הצמיגים בגלל השחיקה שלהם הרבה קודם, ועבורו השנה הזו פחות משמעותית.

אני תמיד מתעקש ומקבל צמיגים טריים. אף אחד לא נותן לך הנחה על צמיגים ישנים.   

:turn-l:
פורסם

ממש לא, צמיג מאוחסן לא עובר שום שחיקה כמו צמיג בשימוש,

מבטיח לך שאין שום הבדל, הצמיגים יחזיקו בדיוק אותו זמן מעמד, אולי יהיה הבדל של ימים ספורים...הכוונה להגיד זניח ביותר.

פורסם

אין שום הבדל אבל עצם הרישום של שנה אחורה יכול להפריע. למשל כשאתה מוכר את הרכב מסתכלים על התאריך שעל הצמיגים: תראה מה זה, הצמיגים שלך ישנים, כבר 3 שנים עוד מעט 4, צריך להחליף. כשבפועל הם שנתיים על האוטו. או אותו סיפור כשאתה בא לתקן פנצ'ר וממליצים לך להחליף צמיגים כי שלך מלפני 3 או 4 שנים (כשפועל כאמור שנתיים). 

אז כן עדיף תאריך כמה שיותר חדש. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 19 שעות, trademark כתב:

גם ביינות, וויסקי, קוניאק המוצר לא משתבח עם הזמן אחרי הבקבוק, אלא בזמן היצור/ יישון.

ברגע שבוקבק המוצר גמור ומוכן לשימוש.

*שלא יעבדו עליכם גם בחנויות המשקאות.

חצי נכון. יש יינות מסוימים שאכן מקבלים עוד יישון אחרי שכבר בוקבקו (מקסימום של 5 שנים בערך ומצריך תנאים מסוימים), אבל לא מדובר על היינות ש90% מהאוכלוסייה רוכשת.

t.former winer

• לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 12 שעות, yuvk כתב:

צמיג בן שנה זה אמנם לא אסון, אבל למי שנוסע מעט, ויחליף את הצמיגים בעוד 3-4 או אולי 5 שנים (תלוי באילו תנאים הרכב חונה, וכמה מהר הם יתייבשו) אז ההבדל בין צמיג טרי לצמיג בן שנה הוא... שנה של שימוש, שיכול להיות שווה ל-20-25% מהשימוש.

ממש, אבל ממש ממש, לא. 

צמיג שיושב במחסן חשוך וקריר (או לכל הפחות לא חם כמו ברחוב) "מתכלה" ה-ר-ב-ה יותר לאט מאשר צמיג שיושב על גלגל בחוץ בשמש ושמופעלים עליו לחצים אדירים כל הזמן.

הפער ב"תאריך התפוגה" מבחינת התייבשות של צמיג שיצא הרגע מהמפעל לבין אחד שישב שנה במחסן, אני אופתע אם יהיה יותר מכמה שבועות בודדים. 

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

נכון, רק שבמקרים רבים הצמיג מחכה בערימה בפנצ'רייה המאוד לא קרירה (אני בטוח שגם המשקל שמופעל עליו לא מועיל לו) ולא במחסן קריר.

ושוב, למדתי שאם אתעקש, אקבל צמיג טרי באותו המחיר. אם אצטרך, אקנה בלב שקט צמיג בן שנה, אבל עד היום לא הייתי צריך.

:turn-l:
פורסם

אין לאף אחד בעיה עם ההתעקשות. גם אני מתעקש וקונה את הצמיגים הטריים ביותר שאני יכול. 

הבעיה היא עם הקביעה המאוד נחרצת ומאוד לא נכונה ש"צמיג שישב שנה לפני ההתקנה ייתייבש שנה מוקדם יותר מצמיג חדש".

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...