Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, yuvk כתב:

בהחלט מעניין. הנחה על צמיגים ישנים יכולה להיות אטרקטיבית - שוב, במיוחד למי שנוסע הרבה. השאלה כמה זה "עד 50%"?

זה אכן בסביבות ה50 אחוז.

אבל ממחיר המחירון של היבואן...

כידוע- אף צמיגיה לא מוכרת בפועל במחיר הזה (בטח במידות נפוצות).

תמיד אפשר לקבל בסביבות ה25 -30 אחוז הנחה (צמיג רביעי "מתנה", או 60 אחוז הנחה על צמיג שני עכשיו באוטודיפו וכו')

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה"מבצעים" האלו של אוטודיפו זה לא מבצע זו עבודה בעיניים.

תמצא מחירים כאלו בלי שיעשו לך טובה של "הנחה 60 אחוז" (יותר כמו הנחה 60 עכוז).

חיפשתי צמיגים לרכב שלי, כשבדקתי אצל אוטודיפוט מחיר צמיג עלה 900 ש"ח לגודייר אסימטריק 3 "במבצע" והרביעי חינם או ב 60 אחוז.

בפועל רכשתי בלי שום מבצע בפנצ'ריות (ולא היה חסר) וגם ב ITIRE סביב ה 550 ש"ח כולל התקנה, גם זכיתי לקבל צמיג טרי יותר כמה חודשים על המדף עטוף יפה במעין נייר כסף.

Opel Adam S 2017

פורסם

ברור...ברור... סתם הבאתי את המבצע הזה כדוגמה

(גם כי הוא רץ לי בפרסומות פה בCF :-P ).

כמו שרשמתי קודם- בכל פנצריה אפשר לקבל הנחה ממחיר המחירון על צמיגים טריים וטובים.

כדי למכור צמיגים בני שנתיים-שלוש צריך לתת הנחה מאד משמעותית.

אגב- אני כן קניתי באוטודיפו הפעם.

כמו שכתבתי בשרשור המצ"ב- המתקין היה מקצוען אמיתי וחביב ביותר.

הצמיגים טריים יחסית.

המחיר (לגודייר אפישנטגריפ 165/65 R14) היה 235 ש' לצמיג (940 לרבעיה). 

הסיבה שאוטודיפו נבחרו הפעם, היא כי אפשר להתקין אצלם בשבת, שזה הכי נוח לי.

פורסם

במידות קטנות המבצע שלהם על גודייר ומישלן משתלם. במידות הגדולות זה באמת עבודה בעיניים קצת.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לגמרי.

אלו גם מידות עם המון מבחר.

והן מידות זולות מראש.

אני ממש מתקשה להבין מי קונה במידות האלה צמיגים סיניים עלומים.

זה הבדל של גג 300-400 שקל לרביעיה.

(שמתחלק על איזה שלוש שנות חיים של  הצמיגים).

• רעיון טוב! 1

פורסם

מה שלא מובן זה למה בעל הפנצ'רייה ניסה לעבוד על מישהו שבא עם איזשהו מושג(תאריך ייצור) ויש מצב שהוא יבין משהו.

הרי 99 אחוז מהאנשים אפילו לא מסתכלים על הצמיג שמרכיבים להם.

ובגדול, להיכנס לצמיגיה זה דורש תכנון מקדים, כי הם אלופים בחרטוט והפחדה, איך שהם רואים כיסא תינוק הם ישר יושבים לך על המצפון. "ככה אתה נוסע? עם ילדים?!"

איזה גאון באחד ממכוני השטיפה שמפעילים גם צמיגיה אמר לאשתי שאין מצב שהיא תעבור טסט(היא עברה) והציע לה סינים עלומים ב-1500 שח(!!) אמרתי לה בשביל הצחוק, תשאלי כמה עולים צמיגים ממותגים . אמר שיעשה לה ב-3000 

ולא שיש לה מידה נדירה - 205/55/16  סטנדרטי

כמה צחקתי, אבל החלק העצוב הוא שכנראה הוא מפיל הרבה אנשים ככה אחרת הוא לא היה מנסה

פורסם

מה זאת אומרת למה?
מנסה שיטת המצליח,
לא מצליח? לא מוותר, מספר סיפורים הזויים, כדי לנסות למכור את מה שמביא לו יותר רווח/ רוצה להעיף בגלל שהצמיגים שוכבים כבר מעל שנה במחסן/ אין לו במלאי את הדגם שהלקוח מבקש - מנסה לדחוף מה שיש .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברוב המוחלט של המקרים, החלפת רבעיית צמיגים זה מהלך יזום, שניתן לבצעו לאחר סקר שוק מקיף, במקום שהומלץ כאמין, ולאחר שראית בעיניים את ה"סחורה" לפני התקנתה על הרכב.
כל הסיפורים של "אין במלאי" או נסיונות לדחוף צמיג אחר יכולים לעבוד רק במקרה של לקוח שבוי.

הסיבה היחידה להיות לקוח שבוי היא, נניח אם באת על גרר עם שני צמיגים קרועים. באמת שאני לא מצליח למצוא תרחיש אחר שלא מאפשר לך להתקין חזרה את הספייר, (אם הגעת עם פנצ'ר בדופן ולא, אידאלית, באופן יזום כחלק מתחזוקה מונעת) ולהתגלגל משם למקום אחר.

אגב- המיזוגניות כאן די מיותרת.

אשתי יודעת למצוא תאריך של צמיג, מכירה מותגים, ובאופן כללי מאד נהנית להביך חכמולוגים כאלה שמנסים לעבוד עליה (לא רק בתחום הצמיגים/רכב. בכלל- בהרבה תחומים ש"נשים לא אמורות להבין בהם").

שחררו. אנחנו עוד שניה ב2022. נשים עושות בעצמן ראש מנוע בחניה שלהן.

(מי שחבר בקבוצה ההיא יודע :-P  )

• אהבתי 1

פורסם

מסכים איתך ולא אמרתי שהם מנסים לעבוד רק על נשים, פשוט זה קרה לאשתי, שבמקרה לא מבינה כלום ברכבים(חוץ מלנהוג אחלה)

לפני 21 דקות, vladclar כתב:

מה זאת אומרת למה?

כי אפילו נוכלים מנסים תמיד לאתר את הלקוח "הטיפש" ביותר מבחינתם, כנראה שהוא היה ממש נואש להתחיל לספר סיפורי מעשיות

פורסם
בתאריך 1.6.2021 בשעה 13:40, Dan786 כתב:

והכי בעיה שככה כל הפנצריות בארץ. לא פגשתי אחד שלא מנסה לשקר לך במצח נחושה. 

גלגלי המגן, בית דגן

לפני 11 שעות, natco כתב:

אשתי יודעת למצוא תאריך של צמיג, מכירה מותגים, ובאופן כללי מאד נהנית להביך חכמולוגים כאלה

אשתי לא יודעת לתדלק את הרכב או חלילה להכניס אותו לשטיפה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
בתאריך 3.6.2021 בשעה 13:19, tza כתב:

לא רואה שהזכירו: רק לי כל הצמיגאים מנסים לדחוף מגוון צמיגים סיניים שכולם "חברות בת של מישלן"?

לא רק לך.
אם במקרה אני מגיע לפנצ'ריה שאני לא מכיר ולא הזמנתי בה מראש (לרוב קורה כשחברים נופלים עליי עם בקשות עזרה) אני נכנס ואומר: "מה יש לך במידה X, לא סיני?" לרוב זה מספיק, מי שנהיה חוכמולוג ומנסה לשכנע מוצא את עצמו מדבר עם פנסי הבלימה של הרכב תוך כדי שהוא מתרחק ממנו.
פשוט איבדתי את הסבלנות לבעלי המקצוע בענף.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כלל מספר אחד בזיהוי מוכר חרטטן:
גם באוטו שלי /הבת שלי/ אמא של אשתי/ חייזר המחמד שלי... אני מתקין את הצמיגים/מקרר/פילטר/מגנט אבנית/שמן נחשים הזה...
עובד טוב על רוב הרוכשים. "אם בעל המקצוע מאמין ומשתמש במוצר...למה שאני לא בעצם..."

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

• מצחיק 2

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

בגלל זה אני אוהב את אנטון חנניה. אומר "אני רוצה מישלין פיילוט ספורט 4" אז אני מקבל את זה. אומר "אני רוצה פאלקן ZE310"  או "מקסיס טרפדור 8060" מקבל את זה בדיוק. לא ליד, לא חברת בת. במידות שאני צריך (ובלקסוס זה מידה שונה מקדימה ומאחורה). תמיד תאריך יצור של מקסימום כמה חודשים אחורה.

מבקש הצעת מחיר בטלפון, מקבל אותה תמיד אחרי כמה שעות ובא להתקין. גם המחיר באופן עקבי בין הזולים בארץ.

• רעיון טוב! 2

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)
בתאריך 3.6.2021 בשעה 13:19, tza כתב:

לא רואה שהזכירו: רק לי כל הצמיגאים מנסים לדחוף מגוון צמיגים סיניים שכולם "חברות בת של מישלן"?

מה זה בכלל אומר?

הסטנדרטים של חברה א' לא תמיד עוברים לחברה ב', גם אם חברה ב' היא חברת בת של חברה א'.

כל כך מתסכל שרוב אנשי המקצוע שקשורים במכוניות מנסים לעבוד עליך.

כנראה שזה התחום שבו ההמרה של [חרטוט ---> כסף] נותנת ערך מקסימלי.

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
  • תוכן חדש...