Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

רכב ראשון ואני לא הכי בקיא בעולם הרכבים.

הרצון הוא רכב סופר מיני (רכב שמתאים לזוג צעיר)

עיקר הנסיעות הן עירניות, מעט מאוד בין עירוני ומרחק נמוך כלומר הקילומטראז השנתי יהיה נמוך.

אחרי סקירה של השוק ההתלבטות היא בין מאזדה 2 ליונדאי I20 החדשה שיצאה לא מזמן.

לכל אחת מהן יש יתרונות וחסרונות ולכן אשמח לשמוע מהמקצוענים באמת מה דעתם.

תודה!

פורסם

היונדאי החדשה לא רעה, די זריזה נוחה מהדגם הקודם,אבזור טוב, אבל דווקא לרכב שאת עיקר הנסיעות יעשה בעיר הייתי נמנע מהגיר רובוטי.

המזדה גם כן זריזה ועם גיר פלנטרי.

אני דווקא הייתי בודק את אופל קורסה, לדעתי מושבים נוחים יותר, גיר בעלת 8 הילוכים נעים.

רנו קליאו, בטיחותית ועם גיר רציף, נוחה.

לא ציינת תקציב, אך פיגו 208 גם כן אופציה מאובזרת,נוחה וזריזה עם איכות חומרים טובה, לחלק מהנהגים ההגה יכול להסתיר את לוח המחוונים, שים לב לזה בנסיעת מבחן.

טיוטה יאריס היברידית, חסכונית, נראית טוב ברמת אבזור הבכירה,מאובזרת אך לדעתי נוקשה ופחות נוחה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 35 דקות, yulianx כתב:

היונדאי החדשה לא רעה, די זריזה נוחה מהדגם הקודם,אבזור טוב, אבל דווקא לרכב שאת עיקר הנסיעות יעשה בעיר הייתי נמנע מהגיר רובוטי.

המזדה גם כן זריזה ועם גיר פלנטרי.

אני דווקא הייתי בודק את אופל קורסה, לדעתי מושבים נוחים יותר, גיר בעלת 8 הילוכים נעים.

רנו קליאו, בטיחותית ועם גיר רציף, נוחה.

לא ציינת תקציב, אך פיגו 208 גם כן אופציה מאובזרת,נוחה וזריזה עם איכות חומרים טובה, לחלק מהנהגים ההגה יכול להסתיר את לוח המחוונים, שים לב לזה בנסיעת מבחן.

טיוטה יאריס היברידית, חסכונית, נראית טוב ברמת אבזור הבכירה,מאובזרת אך לדעתי נוקשה ופחות נוחה.

ראשית תודה על המענה!

לגבי הרנו - פחות מתחבר לרכבים הצרפתיים מניסיון של חברים, כנל לגבי הפיג'ו.

האופל קורסה היא עם גיר אוטומטי או רובוטי ?

יודע להגיד לי כמה משמעותי הגיר הרובוטי של ה I20 ?

ברור לי שהוא יותר "קופצני" מגיר רגיל, השאלה אם זה לא עבר שינוי לטובה בדגם החדש ?

פורסם

לקורסה ולפיגו גיר דומה,פלנטרי 8 הילוכים.

חבל שאתה פוסל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...