Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה מיאטה Ne

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי איפשהו שדור 4 אמור להיות האחרון

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

איך אחרון???

מה, בעוד עשור או שניים כבר לא יאמרו: "התשובה היא תמיד מיאטה"???

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

בוא נראה.

NA הייתה 8 שנים בייצור

NB הייתה 8 שנים

NC הייתה 10 שנים

ND נמצאת 6 שנים (מ2015)

אני אומר שאם תהיה NE, ייקח לה עוד 3-4 שנים לפחות, אם בכלל.

אולי היא תהיה חשמלית, לך תדע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא רק זה, אלא גם ה ND הגיעה מהר יותר כי פיאט/אבארת ומאזדה חתמו על שת"פ ולמאזדה נכנס מספיק כסף כדי לפתח את ה ND.

ככה שעתיד הדור הבא לגמרי בערפל כרגע. (ולא נראה לי שפיאט - או עכשיו סטלריס, ישמחו לזרוק כסף על להיט מכירות אדיר כמו הפיאט 124)

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 23 דקות, David32 כתב:

(ולא נראה לי שפיאט - או עכשיו סטלריס, ישמחו לזרוק כסף על להיט מכירות אדיר כמו הפיאט 124)

גל הרטרו נולד עם החיפושית החדשה וPT קרוזר, ומת יחד איתן.

פיאט (סליחה, אבארת') 124 הגיעה באיחור לחגיגה. אם זה היה יוצא ב2007, יחד עם פיאט 500, במחיר עממי, יחד עם גירסה משפחתית של 124 (שהייתה מתחרה ראש בראש עם BMW סדרה 1) אולי היה לזה סיכוי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היתה גם 124 רודסטר מחודשת.

בארץ פשוט העדיפו לייבא רק את האבארט היקרה יותר.

Fiat_124_Spider-auto-sales-statistics-Europe.png

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לדעתי, אנו צפויים לראות עוד מתיחת פנים אחת ועוד כמה מהדורות אבזור מוגבלות בייצור לפני שה-ND תוחלף. מאמין שלקראת סוף שנה הבאה נתחיל לראות טיזרים לגבי הדור הבא של המיאטה וב-2023 היא כנראה תחשף במלואה ותתחיל להמכר. ואם לא, אז כנראה בעוד שנתיים.

למאזדה הולך להיות אתגר רציני עם הדור החמישי. מבחינת חשמול הרכב, לדעתי ישולב בה אלמנט הנעה חשמלי, אבל מצד שני, מאזדה עדיין רוצה להשאר מסורתית עם המיאטה (מנוע בנזין לא מוגדש).

אבל אין לדעת. 

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

זה ברור שזה עניין של זמן עד שגם המיאטה תחושמל, למאזדה לא תהיה ברירה אבל למרות השם המפתה (NE) זה לא יקרה הפעם, גם כי מאזדה בעצמה יצרנית יחסית מסורתית שהיתה שמחה אם יכולה למשוך את זה כמה שיותר.

לטעמי יש להם עוד דור מסורתי אחד לפחות בקנה לפני שהמיאטה (מבחינתי) נהרסת. לבינתיים הם ימשכן עם ה ND2 המצויינת עוד שנתיים ככה לפני שיצא הדור הבא שיהיה גם באותו הסגנון רק טוב יותר כמובן. 

פורסם

כבר בדור האחרון היה הספק אם ימשיך ייצור המיאטה ורק השת״פ עם פיאט (שגם הוא היה סוג של אילתור של פיאט, כי בהתחלה האבארט בכלל היתה אמורה להיות אלפא...) הבטיח מספיק נפח לקו הייצור כדי להצדיק כלכלית את קיומו, כך שבכלל יש ספק אם יהיה למיאטה המשך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כן אבל המיאטה האחרונה מוכרת בצורה מעולה ותדמיתית היא מוסיפה המון הרבה מאזדה עצמו. אני ממש בספק שלא יהיה דור נוסף לאור ההצלחה 

פורסם

השאלה היא למה אתה קורא ״הצלחה״?

האם המכירות עולות על התחזיות?

האם שולי הרווח גבוהים?

האם ההחזר על ההשקעה משתלם?

מאזדה היא יצרן רכב קטן, והמיאטה מהווה פס ייצור נפרד על פלטפורמה ייחודית, מה שמייקר מאוד את העלות ליחידה. 

גם אם למיאטה תרומה תדמיתית, תמיד יש את השאלה כמה משאבים שווה להשקיע בתדמית.

וכמובן תמיד צריך לזכור, זה שהדגם הנוכחי הצליח לא אומר שהבא גם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...