Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה מיאטה Ne

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הן כולן מוכרות מצויין, לאורך כל מחזור החיים שלהן, ולעתים אפילו מוכרות יותר לקראת סופו, שזה די נדיר במוצר צריכה. מדובר במוצר אייקוני, שיושב כמעט לבד בנישה משלו.

ועדיין ה-ND הייתה בספק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בסוף השאלה אם מאזדה מרוויחה מספיק על מיאטה כדי לא להחליף אותה באיזה ג'יפון חשמלי שעליו תרוויח יותר.
מאמין שבימינו לרומנטיקה כבר אין משקל בשיקולים כלכליים אצלי יצרנים שמנסים לשרוד בשוק סופר תחרותי שהולך וננגס על ידי הסינים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

הרוב הסיכויים שלא, כמו בערך כל רכב ספורט, הרווחים עליהם יחסית נמוכים מאוד, במיוחד ביחס לרכבים רגילים\פרמיום.

זה גם למה בשנים האחרונות אנחנו רואים יותר ויותר רכבים של חברות שנחשבו "ספורט" מציעים היצע יותר "רגיל" 

קח דוגמא פורשה אני בטוח שהרווח שלהם העיקרי הוא לא מה911 ולא מה918, אלא יותר מהכייון של קיין ומקן וגם הפנמרה.

אפילו למבורגיני נכנסו לזה עם האורוס שבטוח מכניס הרבה יותר כסף משאר הליין.

כמו שזה נראה רכבי הספורט יוצרים את ה"אופי", השאר יוצרים את הכסף, ונראה שאין אחד בלי השני.

מהצד השני אם מאזדה תגנוז את המיאטה זה כנראה יפגע לא מעט ב"אופי" של החברה וזה גם משהו שהם מתחשבים בו.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

העדכון המעניין הוא שמאזדה מפסיקה עם ייצור ה-6 וה-CX3 בצפון אמריקה ובהמשך בשווקים אחרים. מעניין אם זה מסתדר אם לאחרונה היו שמועות ואולי הצהרות שה-6 הבאה (אולי בשם אחר) יהיה עם פלטפורמה חדשה והנעה אחורית.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אם זה נכון נראה שמאזדה ממשיכה קו שנועד למצב אותה כיצרן פרימיום. מעניין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מאזדה בהחלט ממשיכה קו למיצוב כיצרן פרימיום, דווקא מהכיוון הזה כן ייתכן שתהיה המשכיות למיאטה, אבל ייתכן שהיא תמוצב בין המיאטה הקיימת, ל-TT/Z4 כלומר פרימיום רודסטר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 19 שעות, ik3 כתב:

מהצד השני אם מאזדה תגנוז את המיאטה זה כנראה יפגע לא מעט ב"אופי" של החברה וזה גם משהו שהם מתחשבים בו.

או שבמהלך רדיפה אחרי "אופי" יפשטו רגיל, ויקנה אותם יצרן גדול שיהפוך אותם לעוד חטיבת קרוסאוברים.

ראה מיצובישי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אם לומר את האמת מיצובישי זה באמת סיפור עצוב,

אני לא יודע מה בא לפני מה אצלהם, אבל נראה שמאז שהפסיקו לייצר רכבים ספורטיביים- החברה פחות או יותר מתה(וכמובן נהייתה חסרת כל אופי whatsoever), בערך ב15 שנים האחרונות הם לא ייצרו רכב סביר אחד בליין שלהם🤷‍♂️

נראה שבשנים האחרונות הם פשוט שוחטים את המורשת שלהם- ברור לי שהפעולות שלהם מושפעות מאוד מההחלטות של רנו-ניסאן.

ועדין זה עצוב לי כי פעם הייתה לי הערכה רבה לחברה הזאת

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)

היו ככה גם לפני רנו-ניסן. כמעט כל הליין הנוכחי שלהם הוא מלפני רנו-ניסן, עם דגמים שנמצאים 8-10 שנים בייצור.

באמת עצוב שמיצובישי הידרדרו מזה:

Here's Why the Mitsubishi 3000GT VR-4 Was a 1990s Icon - YouTube

לזה:

The Mitsubishi Mirage Is the Worst New Car You Can Buy - YouTube

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...