Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה בתל אביב לסופש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני ואשתי רוצים להעביר לילה בתל אביב (שישי שבת)ב AIRBNB ללא חניה.
האם יש מקום בו אפשר להחנות את הרכב ברדיוס סביר ממרכז העיר ולקחת מונית?

פורסם

חניון המרכז האולימפי הוא חינמי, אפשר גם לחנות בחניון של מגרשי הטניס של הפועל ת״א על רוקח או בשכונות הצפוניות שבהן אין ממש אכיפת חניה כמו כוכב הצפון או השכונות הצפון מזרחיות (הדר יוסף, מעוז אביב.... אם כי צריך לוודא את השילוט, יש בכל זאת רחובות שבהם החניה היא לתו איזורי בלבד).

פורסם

אפשר לחנות בחניון רידינג למרות שאני לא בטוח שהוא חינמי בסופ"ש. אפשר לבדוק מול החברה המנהלת אחוזת חוף, באתר או בטלפון.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אתה יכול פשוט לחנות בכחול לבן שהוא לא במרכז העיר - בגדול ככל שתתרחק מזרחה תמצא יותר חניה.
מיום שישי בשעה אחת ועד שעה אחרי צאת שבת - כל הכחול לבן הוא בחינם (גם איפה שצריך מדבקת תושב ביום רגיל) - גם אם תנסה לשים פנגו הוא לא יתן לך.

פורסם
לפני 5 דקות, nathun כתב:

כל הכחול לבן הוא בחינם (גם איפה שצריך מדבקת תושב ביום רגיל)

אזהרה: לא להחנות במקומות בהם החניה היא לדיירים על פי תו איזורי. 
אלה נאכפים בכיף גם בסופ״ש.
אם מגיעים לפני השעה אחת בשישי, צריך לשלם, אבל אם זה זמן קצר אולי שווה. מצד שני להכנס בשישי בצהרים עם אוטו לת״א, לא כיף.

פורסם (נערך)

רחוב קוסובסקי (בבלי, צמוד לפארק הירקון מצדו הדרומי) בחלקו המזרחי. 10 דקות הליכה לנמיר ומשם אוטובוס/מונית.

חניון בית החייל, כניסה מרחוב עקיבא אריה. סיכוי לתפוס חניה שווה לעשר בחזקת מינוס 9.

"הבור" בפנקס מול בית החייל בצד השני של הרחוב. בפעם האחרונה שעברתי שם נראה שהוא עוד פעיל. אני אישית לא נכנס לשם.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

חניון קרן הקריה בוייז, שזה גם הצנטרום של הפילה וגם קרוב לנמיר/איילון בשביל הימלטות מהירה. כניסה נפתחת לרכבים אזרחיים ביום חמישי מ-17:00 ועד ראשון ב-06:00.

ליד גן העיר יש לך חניון עירייה לכל הסופ"ש חינמי עד ראשון בבוקר. 

ליד גן העיר לאורך רחוב בן גוריון יש לך אדום לבן שמותר לחנות בו מחמישי בשעה 20:00 ועד ראשון בשעה 08:00.

כחול לבן חינם משישי בשעה 13:00 ועד ראשון בשעה 09:00, כמובן שרק באזורים ללא תו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שלום,
אני ואשתי רוצים להעביר לילה בתל אביב (שישי שבת)ב AIRBNB ללא חניה.
האם יש מקום בו אפשר להחנות את הרכב ברדיוס סביר ממרכז העיר ולקחת מונית?
אם לא תגיד כתובת יהיה קשה להגיד לך.
יש מקומות בתל אביב עם חניה אפורה בלע תשלום, יש מקומות שזה כחול לבן אבל משעה מסויימת זה חינם...

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

אם אתם שוהים יותר לכיוון דרום העיר, גם בשכונות הדרום מזרחיות יש חניה בשפע.
אפשר לחנות ביד אליהו ולקחת מונית בכיף, אולי אפילו קל יותר ממונית משכונות הצפון.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

חניון קרן הקריה

נשדד מהציבור לטובת פרויקט הרכבת התחתית

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

באסה. חניתי שם לפני איזה חודש. אני זוכר שהיו אז שיפוצים ושינו את השעות, אבל היה ניתן להיכנס. עכשיו בכלל לא ניתן להיכנס?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 3 שעות, ניקו פ. כתב:

באסה. חניתי שם לפני איזה חודש. אני זוכר שהיו אז שיפוצים ושינו את השעות, אבל היה ניתן להיכנס. עכשיו בכלל לא ניתן להיכנס?

נסגר לפני שבוע בערך והורידו על הדרך תחנות אוטובוסים לכמה מהקווים שעוברים בשדרות שאול המלך.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 23 שעות, ניקו פ. כתב:

מצטער אבל טעיתי כשעניתי אתמול.

היום עברתי במקום ועדיין יש אפשרות לחנות לפי השלט שקיים היום במקום.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...