Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

מקווה שזה המקום הנכון לשאול.

רוצה לקנות ג'ק הידראולי לרכב, עדיף שיהיה ולא אצטרך מאשר שאצטרך ולא יהיה חח.

הק הכי קטנים ו פשוטים שמצאתי, 1 זה בחנות בתל אביב שכתוב "מינימום 13.5 ס"מ", ו באוטודיפו כתוב "מינימום 13 ס"מ".

2 האלה זה לרכב עד 2 טון.

הרכב שלי זה ספארק 2019, מדדתי אתמול (אחרי ש הרכב עמד כמה שעות), יצא בערך שיש 16/18 ס"מ, מדדתי לא מזמן ממש אחרי שנסעתי עם הרכב, יצא 22/23 ס"מ, הבנתי שזה יכול להיות בגלל ש הצמיגים ביו חמים מ הנסיעה.

מדדתי גם כמה יש י החלק התחתון של בג'אנט ל רצפה, יצא בערך 9/10 ס"מ.

קיצור, איך אני צריך לבדוק מדויק כדי שלא יהיה מצב שאקנה ו בסוף לא יכנס לי כאשר יש פנצ'ר ו הג'אנט יהיה על הרצפה??

תושה מראש כל העזרה :-)

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

קנה מגבה עגלה ב ₪199 ושים בתא מטען. בגלגל בלי אויר האוטו יורד דיי נמוך.
מגבה עגלה גם נמוך מאד במצב מקופל וגם עולה הרבה יותר גבוה.
מגבה בקבוק לא מתאים כל כך כי גם צריך לזכור לאכסן אותו בעמידה. אחרת השמן נוזל לאט לאט החוצה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
קנה מגבה עגלה ב ₪199 ושים בתא מטען. בגלגל בלי אויר האוטו יורד דיי נמוך.
מגבה עגלה גם נמוך מאד במצב מקופל וגם עולה הרבה יותר גבוה.
מגבה בקבוק לא מתאים כל כך כי גם צריך לזכור לאכסן אותו בעמידה. אחרת השמן נוזל לאט לאט החוצה.

לא ידעתי מה זה "מגבה עגלה", חיפשתי בגוגל, יצא מה שיש בתמונה, זה התכוונתי לקנות (מה שיש בתמונה), הקטע שמה שמצאתי כתוב שצריך מינימום גובה 13/13.5 ס"מ.
ולא יודע מה יקרה ברגע ש יהיה פנצ'ר ו הצמיג יהיה בלי אוויר בכלל, לא יודע כמה נמוך ירד הרכב ואם יהיה מקום להכניס, אתה מבין?4b4b2fc910c98d9a073e0e54536e1504.jpg

פורסם
לפני כשעה, kurko1992 כתב:

לא ידעתי מה זה "מגבה עגלה", חיפשתי בגוגל, יצא מה שיש בתמונה, זה התכוונתי לקנות (מה שיש בתמונה), הקטע שמה שמצאתי כתוב שצריך מינימום גובה 13/13.5 ס"מ.
ולא יודע מה יקרה ברגע ש יהיה פנצ'ר ו הצמיג יהיה בלי אוויר בכלל, לא יודע כמה נמוך ירד הרכב ואם יהיה מקום להכניס, אתה מבין?4b4b2fc910c98d9a073e0e54536e1504.jpg

אני משתמש בג׳ק כזה בדיוק כל הזמן. 

מנסיוני הוא לא נכנס מתחת למרבית רכבי פרייבט כאשר אין אויר בגלגל כלל.

• מעניין 1

יום טוב גם לך

פורסם
אני משתמש בג׳ק כזה בדיוק כל הזמן. 
מנסיוני הוא לא נכנס מתחת למרבית הרכבים כאשר אין אויר בגלגל כלל.
מאמין ש ברכבים יותר גבוהים כן נכנס, פשוט לא בספארק [emoji19].

בכל מקרה, תודה, חסכתם לי כסף :-)

פורסם

לדעתי, לשים ג'ק כזה באופן קבוע באוטו, כשהוא לא מקובע, בשביל פנצ'ר פעם בשנה, זה מיותר ומתכון לאסון. 

אם אתה מחליף צמיגים או מטפל ברכב בתדירות גבוהה, מילא. אבל להחלפת גלגל פעם ב..? מה רע בג'ק המקורי של הרכב?

אז לוקח 5 דקות כדי להרים את הרכב במקום 20 שניות, מי ישמע. 

לדעתי מיותר ומסוכן. 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
שלא תעז להשתמש בג'ק המקורי של הרכב .אחד כזה קרס לי וגם לחבר שלי. על הפנים.
החלפתי בעצמי צמיגים בכל הרכבים שלי, + 4 רכבים לא שלי, כולם עם הציוד המקורי של הרכב, לא נפלו לי אף פעם הרכבים, אפילו ב1 הרכבים שלי החלפתי פעמיים צמיגים עם אותו ציוד חח

לדעתי, לשים ג'ק כזה באופן קבוע באוטו, כשהוא לא מקובע, בשביל פנצ'ר פעם בשנה, זה מיותר ומתכון לאסון. 
אם אתה מחליף צמיגים או מטפל ברכב בתדירות גבוהה, מילא. אבל להחלפת גלגל פעם ב..? מה רע בג'ק המקורי של הרכב?
אז לוקח 5 דקות כדי להרים את הרכב במקום 20 שניות, מי ישמע. 
לדעתי מיותר ומסוכן. 
כאלה זולים שאמרתי ששווה השקעה 1 פעמי, זה הכל.
אבל הרכב שלי קטן מידי, זה יהיה להוציא כסף על משהו שלא יעזור לי תכלס, אז לא אקנה.

פורסם
לפני 12 שעות, kurko1992 כתב:

הרכב שלי זה ספארק 2019, מדדתי אתמול (אחרי ש הרכב עמד כמה שעות), יצא בערך שיש 16/18 ס"מ, מדדתי לא מזמן ממש אחרי שנסעתי עם הרכב, יצא 22/23 ס"מ, הבנתי שזה יכול להיות בגלל ש הצמיגים ביו חמים מ הנסיעה

לא הבנתי מה מדדת?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא הבנתי מה מדדת?
מ הרצפה עד איפה ש מתחיל הרכב.
ואיפה ש נגמר בג'נט ו מתחיל הצמיג בחלק התחתון.
ניסיתי לבדוק כמה מקום יישאר אם כין אוויר בכלל בצמיג.

פורסם

מדדת באותו מיקום בדיוק ויצא לך פער של 4 ס"מ בין המדידות? אין שום סיכוי בעולם

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
מדדת באותו מיקום בדיוק ויצא לך פער של 4 ס"מ בין המדידות? אין שום סיכוי בעולם
כתבתי בהתחלה, פעם 1 מדדתי כאשר הרכב עמד הרבה זמן, פעם 1 אחרי נסיעה, ו לא, תכלס לא באותו מקום זה היה.

פורסם
לפני כשעה, kurko1992 כתב:

כתבתי בהתחלה, פעם 1 מדדתי כאשר הרכב עמד הרבה זמן, פעם 1 אחרי נסיעה, ו לא, תכלס לא באותו מקום זה היה.

אין שום הבדל בגובה הרכב בין רכב שעמד לבען רכב עם צמיגים חמים. אולי מילימטר.

ואין שום משמעות לבדיקה חוזרת אם היא לא נעשתה באותו מקום בדיוק

לגופו של עניין 

מה שאתה צריך לעשות זה למדוד במדוייק את הגובה בדיוק במקום המסומן למיקום הג'ק, ומהמספר שיוצא לך לחסר את חתך הצמיג (אפילו לא כולו. גם צמיג ללא אויר בכלל עדיין יש לו את גובה הסוליה)

• מעניין 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...