Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבוע טוב לכולם.

יש לי איביזה אוטומטית שנת 2016.

היום בצהריים היא לא הניעה, אין רעש של סטרטר בכלל, רק טיק קטן כזה בנסיון הנעה.

כשאני מכניס מפתח ומסובב סוויצ' נשארות דולקות נורת מנוע + נורת EPC.. אני די בטוח שזה לא אמור להיות ככה אבל לא 100%.

ניסיתי להניע עם כבלים עם 3 רכבים שונים ללא הצלחה וללא שינוי בסימפטומים.

בדקתי עם ODB2 ולא ראיתי שגיאות מיוחדות.

מתח מצבר סביבות ה-12.4 במנוחה. לא בדקתי בזמן נסיון הנעה.

באחת הפעמים שניסיתי להניע עם כבלים, השארנו את הכבלים מחוברים כמה דקות ואז ניסיתי להניע ללא הצלחה. בסוף כשניתקתי שמתי לב שהכבלים (גם הפלוס וגם המינוס) היו די חמים באחד הצדדים. די בטוח שזה הצד שהיה מחובר לרכב שלי אבל זה היה כבר אחרי הניתוק אז לא בטוח.. נשמע לי שזאת תופעה הגיונית אבל מציין את זה בכל זאת.

אשמח להמלצות מה כדאי לעשות.

תודה 

עריכה אחרונה על ידי yehudaeitam
פורסם

הקודן עובד כרגיל?

ניסית בכל הפעמים עם אותם כבלים?

יש מצב אתה מביא כבלים אחרים, מחבר, משאיר כמה דקות מחוברים ואז מנסה להניע.

החיבורים של המצבר יושבים טוב במקום על ההדקים של המצבר ואין איזו קורוזיה יוצאת דופן עליהם?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

כן שכחתי להגיד, קודן עובד לגמרי. עושה את הצליל הרגיל כשאני עושה את הקוד הנכון..

עוד משהו שלא ציינתי. לקחתי מצבר חיצוני שנועד לזה וניסיתי גם להטעין איתו וזה גם לא עבד. כן צריך להגיד שהוא היה עם מתח יותר נמוך משלי (11.5) אבל הנורות שלו הראו שהוא חצי טעון וזה אמור להספיק להנעה..

• תוכן חדש...