Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים

היום אחהצ לצערי ביצעתי תאונה עם הרכב כשמישהי נכנסה בי בחלק הקדמי-שמאלי, שמתי אותו במוסך ורציתי לדעת האם אתה חושבים שיש סיכוי לטוטאל לוס(מקווה שלא) - ואם לא מה העלות תיקון המשוערת של כזה דבר,

מציין שהוא גם עשה רעשים מכניים מוזרים לאחר התאונה - אך נסע ותיפקד, הגלגל התעקם ממש ונשבר חלק שהוציא מין נוזל שחור סמיך, מלבד זה נשברה המנורה והטמבון והכנף הקדמיות ניזוקו

IMG-20210404-WA0035.jpeg

IMG-20210404-WA0033.jpeg

עריכה אחרונה על ידי SeanMiz
פורסם

לא נראה לי טוטל לוסט.

אצלי, לאון FR 2019 3 דלתות, נכנסתי ממש בקטנה במישהו עם וו גרירה, היו צריכים להחליף טמבון קדמי, פנס ימני, כל מיני פלסטיקים ו לצבוע את הטמבון, 22/23 אלף ₪, ברור שהפעלתי את הביטוח, לא שילמתי שקל, ו הביטוח לא עולה הרבה יותר יקר עכשיו בגלל זה, לסוכנים יש כל מיני קומבינות חח, לבן אדם שנכנסתי בו לא קרה כלום, בהתחלה אמר "הרסת לי את הבמטון!", אמרתי לו: "אתה אמיתי??", תכלס, ראה שלא קרה לו כלום ו לי היה את כל הנזק ו הלך בלי לקחת כלום חח, לדעתי הלעתי לפה את התמונות, לא בטוח.

אגב, עד שלא יפרקו, יכול להיות שלא ישימו לב לזנקים נוספים.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

תוודא שיבדקו את החיישן של הבלימה האוטונומית ובקרת השיוט האדפטיבית. יכול להיות שלא קרה לו כלום, אבל נראה שרצוי לבדוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון לצערי הרכב יורד מהכביש והופך לז"ל

בפירוק התגלו המון בעיות, פגעה בשילדה, הגה נשבר ועוד...

20210413_144837.jpg

• מעניין 1
פורסם

מעניין שהשילדה נפגעה ממכה,שלכאורה נראית לא חזקה במיוחד לפחות לפי התמונות.

אם זה "רק" קצה שילדה ואין משמעות גבוהה הרכב יתוקן, יועבר לסוחר ויחזטר למכירה כחדש ואם הנזק הגולמי מעל 60% תעמוד על כך, שהרכב יורד מהכביש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מפתיע שמכה כזו גורמת לנזקים כאלה ועוד בשלדה והגיע עד ההגה.

לפני כמה עשורים קראתי איזה מאמר שמלווה אותי עד היום. לכל רכב, גם עם החשיבה הטובה ביותר כולל מבחני ריסוק מחמירים

יש נקודת חולשה שיכולה לגרום לנזק חמור גם בפגיעה קטנה לכאורה. העיקר הבריאות, קנה משהו חדש שיתאים לך. 

פורסם
לפני כשעה, yogev20 כתב:

מפתיע שמכה כזו גורמת לנזקים כאלה ועוד בשלדה והגיע עד ההגה.

לפני כמה עשורים קראתי איזה מאמר שמלווה אותי עד היום. לכל רכב, גם עם החשיבה הטובה ביותר כולל מבחני ריסוק מחמירים

יש נקודת חולשה שיכולה לגרום לנזק חמור גם בפגיעה קטנה לכאורה. העיקר הבריאות, קנה משהו חדש שיתאים לך. 

דווקא הגה אולי לא ממש מפתיע-כנראה שהפגיעה הזו היתה יותר מהצד (הרכב הפוגע פגע בו  בעוצמה בזווית של 90 מעלות (מאונך מהצד)  או קרוב אליה בהשוואה למיקום הרכב שלו- זה יכול להסביר את מיקומה הבעייתי של המכה) או שנצמדה אליו לצד יתר על המידה ופגעה בו מהצד (טיפה פחות הגיוני).

לי עדיין קשה להאמין שנפגעו אחת הקורות ויותר הגיוני ,שיש קצה שילדה וככל הנראה,בעל הרכב מעדיף (ובצדק) לא להתמודד עם ההשלכות הפסיכולוגיות של פגיעה כזו ברכב חדש והוא חושש ממכירה עתידית שתגרור הפחתה גדולה מהמחירון ולכן,מעדיף מכל הטעמים הללו,שהרכב "ירד מהכביש" והוא יקבל פיצוי מלא (מחירון כאילו שהרכב הוא טוטאל לוס)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מכוניות מודרניות בנויות לספיגת המכה והשארתה בחלקי המרכב והחלקים המכניים באופן שישאיר את הנוסעים שלמים ככל שניתן. לכן מכה שנראית קטנה יחסית חיצונית יכולה לגרום בקלות לפגיעת שילדה וקריסת ההגה כפי שהמצב ככל הנראה כאן.

• תוכן חדש...