Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לחברי הפורום,

באמצע נסיעה מחוץ לעיר נתלש צינור מהרדיאטור שמחובר לגיר, הרדיאטור תוקן והצינור גם הסתדר, למרות זאת נשפך המון שמן גיר, השאלה שלי אם להוסיף על השמן הקיים או לרקון הכל ולהחליף לשמן חדש, וכמה ליטר נכנס לי לאוטו המערכת סגורה ואין אופציה לבדוק הרכב המדובר זה קיה פורטה שנת 2011

פורסם

קודם תוסיף מה שחסר ותבדוק כי תיבת ההילוכים עובדת תקין ולא נפגעה עקב עבודה עם מחסור קיצוני של נוזל. 

אם התיבת הילוכים צקינה לחלוטין, אז תשקול האם כדאי לבצע החלפה. 

פורסם
לפני 6 דקות, danniel כתב:

קודם תוסיף מה שחסר ותבדוק כי תיבת ההילוכים עובדת תקין ולא נפגעה עקב עבודה עם מחסור קיצוני של נוזל. 

אם התיבת הילוכים צקינה לחלוטין, אז תשקול האם כדאי לבצע החלפה.

איך אני יכול לדעת כמה חסר זה לא הצלחתי להבין 

פורסם

לפי קריאה באינטרנט בשנתון יותר מתקדם אמור להיכנס 5 ליטר, ולגבי מדיד המערכת אטומה לפי מה שראיתי ואין דרך לדעת מה מפלס השמן 

Screenshot_2021-04-01-22-25-58-642_com.miui.gallery.jpg

פורסם

יש פתח מילוי ופתח לביצוע מפלס ויש שיטה לדעת האם החסר.

אני לא מבין משהו, היית בתיקון במוסך? כי המוסך היה אמור להשלים את המפלס החסר. 

פורסם
לפני 3 שעות, ABSULUTT כתב:

אם אין מדיד אז רק במוסך. איך הרגשת שזה נקרע איך הרכב הגיב?

באמצע נסיעה בין עירונית לקחתי סיבוב ברמזור והרגשתי שההילוך לא נכנס ,במישור ישר הכל עבד רגיל

פורסם

אם קרה מה שקרה אני ממליץ לך להחליף את כל השמן. בד"כ אתה ממלא עד שיוצא לך נוזל מהפקק מילוי. או שיש רכבים בהם יש בורג בצד של הגיר (הצד של הנהג) כשאתה ממלא עד שנוזל ממנו שמן.

פורסם
לפני 14 דקות, netanel1014 כתב:

אם קרה מה שקרה אני ממליץ לך להחליף את כל השמן. בד"כ אתה ממלא עד שיוצא לך נוזל מהפקק מילוי. או שיש רכבים בהם יש בורג בצד של הגיר (הצד של הנהג) כשאתה ממלא עד שנוזל ממנו שמן.

יש אפשרות לעשות את זה לבד? בלי מוסך. חיפשתי באינטרנט מדריך ולא מצאתי , ומה כמות השמן שצריך לשים ? ואיזה סוג מומלץ

• תוכן חדש...