Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים

ברכב שלי יש מעט שריטות על תא הכפפות ויש מעט כתמים לבנים על הפלסטיקה בדלת. 

יש לכם רעיון איך אפשר לטפל בשריטות של הפלסטיקה? ולמה קורים הכתמים הלבנים האלו? 

אני משתמש ב Chemical Guys Total Interior Cleaner & Protectant 

68C097FF-AAD1-4804-B902-8D9F4B990F33.png

10249C28-5371-4B13-9BC4-FEDA3F49096E.jpeg

EFC7A1DB-F8FB-4405-867C-85BAE7F47F40.jpeg

0C5D8F7E-ACFE-4B52-AD1C-550604F89AA2.jpeg

פורסם

שריטות על פלסטיק זה בעיה לתקן. (יש שיטת חימום, מעט טריקית) הכתבים הלבנים זה שומנים ולכלוך שהצטברו בחריצים שנים.

ניקוי יסודי עם סבון מהול במים (אפילו אם תכשירים ביתיים) ומברשת, לקרצף את האזורים שוב ושוב, לייבש, לעבור שוב, לסיים עם מטליות לחות

שמשמשות לניקוי ביתי. מעבר עם תכשיר לחידוש פלסטיקים כמה ידיים עם מטלית מיקרופייבר או מברשת עדינה, תחזיר את החיים לפלסטיקים. 

פורסם

שום דבר לא מסוכן, אם היה מסוכן אז לא היה נשאר לי עור על הידיים מרוב שטיפות עם סבון כלים ומים חמים

אני שוטף לפחות 4/5 פעמים ביום. זאת פעולה שמבצעים פעם אחת, אפשר סבון כלים, או פנטסטיק לבית. (או כל חומר לניקוי כללי)

רוצה מוצרים ייעודיים לרכב לנקות את הדשבורד, יש רבים וטובים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, yogev20 כתב:

שום דבר לא מסוכן, אם היה מסוכן אז לא היה נשאר לי עור על הידיים מרוב שטיפות עם סבון כלים ומים חמים

אני שוטף לפחות 4/5 פעמים ביום. זאת פעולה שמבצעים פעם אחת, אפשר סבון כלים, או פנטסטיק לבית. (או כל חומר לניקוי כללי)

רוצה מוצרים ייעודיים לרכב לנקות את הדשבורד, יש רבים וטובים. 

Chemical Guys Total Interior נותן את אותה תוצאה כמו פנטסטיק? 

או All Purpose Clean של Meguiars?

כולם אותו דבר?

פורסם

כל חומר ניקוי מיועד לנקות שומנים ולכלולך.  מוצרים לרכב עושים את אותה עבודה. (בגלל זה אני טוען שחבל על הכסף לדעתי)

Meguiars זה חומר יותר מרוכז שחייב לעבור דילול עם מים -מיועד ללכלוך קשה. (רצוי לשים מסיכה מעל הפנים, כי הוא חריף מעט)

זה גם לא סיפור גדול, תראה טיפול שעשיתי לא מזמן. 

• תוכן חדש...