Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפורום טכני, אחזקה וטיפולים תמיד עולים ויכוחים לגבי שמן מקורי או שמן של ייצרן שמנים.  מה עדיף?

אז גם לגבי המלח למדיח כלים יש את אותה דילמה.

האם לרכוש מלח מיוחד למדיח כלים או להשתמש במלח גס ?

יצרן המלח בסרטון מצהיר שאצלו זה אותו מלח, מצד שני הוא גם מספר לנו שהמלח שלו בכלל לא טרי.. הוא בן 6 מיליון שנה.

אצלנו המלח המקומי מגיע מהים התיכון,  המלחים למדיח כלים רובם מיובאים ולא מייצרים מקומית. 

האם יש הבדל בהרכב הכימי של מלח שמגיע מכרייה למלח שמגיע מייבוש הים בעתלית?

פורסם

לא שם מלח במדיח. 

שם טבליה אחת של פיניש, וזהו. כבר שנים. 

קונה את הטבליות בדילים במרשתת, סביבות 90-100 שקל ל 200 טבליות. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נגמר לי המלח והמבריק במדיח, שכחנו לקנות וכך היינו כמה שבועות

ראיתי ירידה ברמת הניקיון, יכול להיות שזה סתם כתמים קשים יותר אבל אני שם את המלח של פיניש, אף פעם לא התעמקתי בזה.

פורסם

למה נועד המלח ?

יש לנו מערכת לסינון אבנית בבית ככה שאם זה נועד כדי לפרק את האבנית אין לנו בכלל צורך בזה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, קאררה כתב:

למה נועד המלח ?

להוריד הקושיות של המים.

איך אומרים קשה אבל בהטייה למים?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

קשיות של מים.
אני שם מלח גס. רגיל לגמרי. אצלנו בישוב מים קשים מאוד.
מי שזה לא משנה לו כנראה מקבל בישוב שלו מים מותפלים.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

• אהבתי 1

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

NaCl זה מלח. זהו.

מלח גס מכיל רק מלח,

מלח דק מכיל בנוסף למלח איזה שהוא חומר מונע התגיישות.

מלח למדיח זה מלח גס עם צבע.

אצלי בבית המים קשים מאוד (יש אישור כתוב מהדיווח השנתי של חברת הגיחון, רמות אבנית גבוהות) אז השימוש במלח חיוני. משתמש במלח גס רגיל, 1.80 לק"ג, ממלא בכל פעם שהמכונה מבקשת. קל ופשוט.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תתנחם, יש יש מי שקונה את המלח למדיח אצל איתן מעדנים. 

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני רק שאלה. תחתית המדיח שלכם מבריקה כמו צידי במדיח כתוצאה מפעולת המלח או שהיא עכורה? היא צריכה בכלל להיות מבריקה בגלל המלח?

פורסם (נערך)

משיטוט באתר שופרסל (בתור דוגמא) מלח למדיח עולה כ 5-6 ש"ח לק"ג (בקופסת קרטון).

מלח גס עולה בין 2 ש"ח לק"ג (בשקית נייר) ל 7 ש"ח לק"ג (בצנצנת פלסטיק).

אותו סדר גודל. אפילו נופל באמצע מבחינת המחיר ואיכות האריזה.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם
לפני כשעה, mcaspi כתב:

אני רק שאלה. תחתית המדיח שלכם מבריקה כמו צידי במדיח כתוצאה מפעולת המלח או שהיא עכורה? היא צריכה בכלל להיות מבריקה בגלל המלח?

צריך להיות מבריק

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, RedLabel כתב:

אותו סדר גודל. אפילו נופל באמצע מבחינת המחיר ואיכות האריזה.

יש איזה קטע לא ברור עם אריזות, אנשים נותנים להן משקל יתר, כאילו שהן חשובות מהמוצר עצמו.

מלח גס קונים, פותחים ושופכים פנימה בבת אחת. זה לא סוכר שנשאר בצנצנת שנפתחת ונסגרת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פעולת המלח מתבצעת רק בזמן ההדחה או גם בזמן השטיפה? הרי בסוף ההדחה המלח שהיה בטבלית נשאב. אין צורך במלח גם בשטיפה במים חמים?

• תוכן חדש...