Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה או i35 שנתון 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשני הרכבים מוניטין אמינות טוב, הבדלי צריכת הדלק לא יהיו מהותיים.

תא נוסעים של הI35 משמעותית יותר מודרני ומאובזר, לכן הייתי בוחר בה.

הקורולה מרגישה כאילו תשרוד לנצח, אבל מאוד מיושנת ופשוטה.

פורסם

עכשיו שאלה נוספת..

המחיר המבוקש הוא באזור ה40 לשני הרכבים האלו...

זה לא הוצאה גדולה מדי לרכב בכזה שנתון.. אמין ככל שיהיה יש אני מניח בלאי גם בטויטה או יונדאי.

או שברכבים מהסוג הזה גם הבלאי הוא פחות משמעותי?

פורסם

תא הנוסעים בקורולה לא מזדקן כזה טוב, לפחות מהניסיון שלי. 

אישית בין שתיהן הייתי נוטה לכיון היונדאי, נוחה יותר , מאובזרת יותר, עוד שני הילוכים לשיוט נינוח יותר ויותר כריות אוויר. 

פורסם
לפני כשעה, רובי613 כתב:

זה לא הוצאה גדולה מדי לרכב בכזה שנתון.. אמין ככל שיהיה יש אני מניח בלאי גם בטויטה או יונדאי.

או שברכבים מהסוג הזה גם הבלאי הוא פחות משמעותי?

זו גם לא הוצאה קטנה בהתחשב בזה שמדובר ברכב בן 9.

בכל רכב יש בלאי וזה לא קשור ליצרן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מנסיון שלי עם 2 המכוניות הקורולה טיפה יותר חסכונית,

שניהם היו עמידות וסחבו היטב.
אני גם אהבתי יותר את התא נוסעים של היונדאי (גם הילדים (-:  ).

• תוכן חדש...