Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו משתמש לי בפנגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הוא הצליח לשייך את הרכב שלו לחשבון שלך? האם הסיסמה שלך דלפה?

מכל מקום, המלצתי - לבטל לחלוטין את החשבון בפנגו (בעבר הצריך פניה טלפונית - ואם אתה מתקשר הקלט את השיחה), ובהתאם לצורך פתח חשבון סלופארק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

איך הוא הצליח לשייך את הרכב שלו לחשבון שלך? האם הסיסמה שלך דלפה?

מכל מקום, המלצתי - לבטל לחלוטין את החשבון בפנגו (בעבר הצריך פניה טלפונית - ואם אתה מתקשר הקלט את השיחה), ובהתאם לצורך פתח חשבון סלופארק.

אהלן!

מה זה סלופארק?

אני מנסה לאתר את הבן אדם כי אני רוצה להבין איך הוא השיג גישה, אם זה קשור לסיסמה או שהוא פרץ לי לטלפון או משהו

פורסם
לפני 19 דקות, hexxt כתב:

אהלן!

מה זה סלופארק?

אני מנסה לאתר את הבן אדם כי אני רוצה להבין איך הוא השיג גישה, אם זה קשור לסיסמה או שהוא פרץ לי לטלפון או משהו

ואתה חושב שהוא גם יענה לך ? יאמר לך פרצתי לך לחשבון?
סלופארק חברה מתחרה לפנגו https://site.cellopark.co.il/

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

סלופארק הוא אפליקציה דומה לפנגו. אני עברתי אליה אחרי שגיליתי שפנגו חייבו אותי תמורת שרותי פרימיום שלא ביקשתי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, hexxt כתב:

אהלן

מישהו משתמש לי בפנגו ויש לי את הלוחית רישוי שלו, האם אפשר להשיג את הפרטים שלו איכשהו?

תודה

יש מצב שזו אשתך?

לא מאמין שהוא פרץ לאפליקציה של פנגו, איך אתה בכלל יודע שהוא השתמש לך בפנגו ולא באשראי שלך בפנגו שלו?

כנס לממשק ניהול באינטרנט ותורידו אתו מהמנוי שלך

פורסם (נערך)

יש באפליקציה פירוט חיובים וחניות, ברשימת החניות כשאתה לוחץ על החץ למטה על אחת השורות שבהן אתה כביכול לא חנית מופיע נייד מפעיל, מה המספר שאתה רואה שם?

כ"כ במסך הראשי יש אייקון הרכב שלי, כשאתה לוחץ עליו מופיעים רשימת הרכבים, מה מופיע שם?

והכי פשוט, למה לא להתקשר לפנגו לברר את הנושא?

עריכה אחרונה על ידי dorondoron
פורסם

האם בכלל מדובר בחיוב על חניות או שמדובר בשירותי חילוץ ושאר שירותי הפרימיום שלהם? כפי שכתבתי קודם, אני עברתי למתחרים אחרי שבלי שום הודעה או קבלת אישור החלו לחייב אותי ב-10-20 ש"ח בחודש תמורת שירותים אלה.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, dorondoron כתב:

יש באפליקציה פירוט חיובים וחניות, ברשימת החניות כשאתה לוחץ על החץ למטה על אחת השורות שבהן אתה כביכול לא חנית מופיע נייד מפעיל, מה המספר שאתה רואה שם?

כ"כ במסך הראשי יש אייקון הרכב שלי, כשאתה לוחץ עליו מופיעים רשימת הרכבים, מה מופיע שם?

והכי פשוט, למה לא להתקשר לפנגו לברר את הנושא?

אני מבין מה אתה אומר, הבעיה היא שלפני שבוע השארתי פנייה לפנגו בנושא, ואתמול התקשרו אליי בכלל לגבי זה ש"אני שוכח לכבות פנגו" כלומר הם לא ראו בכלל את הפנייה

היו 2 מספרים שנוספו בחודשים האחרונים, הם לא שלי, והם על המספר טלפון שלי

לפני 16 שעות, GTאי כתב:

יש מצב שזו אשתך?

לא מאמין שהוא פרץ לאפליקציה של פנגו, איך אתה בכלל יודע שהוא השתמש לך בפנגו ולא באשראי שלך בפנגו שלו?

כנס לממשק ניהול באינטרנט ותורידו אתו מהמנוי שלך

אני בן 25

הבעיה שהוסיפו את הרכב הזה באותו יום שהשתמשו בו, והיה עוד רכב בעבר שחייב אותי על 4 שקל

באותו היום שהוא "הזמין" חניה, אני ביטלתי וכמה ימים אחרי גיליתי שהוא הפעיל שוב את החניה וחייב אותי על 18 שקל

בתאריך 18.2.2021 בשעה 12:27, zaf כתב:

ואתה חושב שהוא גם יענה לך ? יאמר לך פרצתי לך לחשבון?
סלופארק חברה מתחרה לפנגו https://site.cellopark.co.il/

שמע, אם הוא עשה עבירה פלילית (השתמש באשראי של מישהו אחר) והשאיר את פרטי הרכב שלו על הפנגו מבלי אישור שלי, והוא לא עונה - זה יבוא לרעתו

עריכה אחרונה על ידי hexxt
פורסם (נערך)

תראה, אם בינתיים הנזק הוא פחות מ-20 ש"ח סגור את החשבון ועבור לסלופארק או אפילו, צעד לאחור וקנה איזיפארק (בעע).

או פתח חשבון פנגו חדש עם פרטים וסיסמא אחרים.

ולא פחות חשוב - מעקב יומי אחר חשבונות האשראי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

מה הבעיה לפתוח חשבון חדש ולבטל תקיים?

אולי החיובים לא מסתדרים לך בגלל שאתה שוכח להפסיק את החניה וזה נמשך עד 6 בערב?

פורסם
לפני 7 שעות, hexxt כתב:

היו 2 מספרים שנוספו בחודשים האחרונים, הם לא שלי, והם על המספר טלפון שלי

בתאריך 18.2.2021 בשעה 21:54, GTאי כתב:

לאדם מן השורה אין את היכולת להפעיל חניה עם מספר הטלפון שלך (ולא רק להפעיל חניה, אלא כל נושא שקשור להזדהות עם מספר הטלפון שלך)

במידה ולמישהו יש את פרטי החשבון שלך בפנגו הוא יכול להוסיף רכב ולהפעיל חניה.

תשנה סיסמא, תמחק את האפליקציה כולל ההיסטוריה שלה על המכשיר שלך ותתקין אותה מחדש עם מספר הרכב שלך. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...