Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 27 דקות, TheOne23 כתב:

גחמה של איש אחד שהתנפחה הרבה מעבר לצפוי ומונעת ע"י רגשות נקמה ותאוות בצע.

מה? מי זה?

כי אם אתה מדבר על deepFuckingValue שום גחמה ושום נעליים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

משהו שלא לגמרי ברור לי - סבבה אז נגיד מחפשים פוזיציות שורט בולטות ומנסים לדפוק אותן ע"י העלאת ערך המניה דרך רכישות. ראינו שזה יכול לעבוד. אבל מה קורה אחרי? ממשיכים להחזיק את המניה? מתישהו אנשים יכנעו לפיתוי הרווח האישי ויממשו לא? ואז המניה תחזור לרדת, אולי לרמה ולהמשך המגמה המקורית?

עריכה אחרונה על ידי yoni162
פורסם

ממש לא גחמה. אנשים מבינים כמה הכל מכור ופועלים בהתאם, קרנות הגידור התבכיינו כי התחילו לנצח אותן במגרש שלהן

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לפי דעתי, מה שקרה הוא שביום חמישי כל קרנות הגידור שהיו חשופות בצריח ניצלו בזכות הפסקת המסחר ברובינהוד ורכשו את המניות הנחוצות להתכסות בחצי מחיר מאשר יום רביעי (עקב ההגבלות בקניה...) + מניות נוספות.

החבר'ה של רדיט המשיכו לקנות ולפמפם את המניות בשישי מחכים לשורט-סקוויז, בלי להבין שהקרנות כבר מכוסות עם הג'וקר מתחת לשרוול.

כעת כל מה שנותר לקרנות לעשות הוא:

1. להמשיך לשחרר סחורה לרדיטים במחירי שיא, ולהפקיד את המניות בתאריך יעד.

2. אם הרדיטים יבינו את גודל התרמית שנפלו אליה, אז הם ישחררו סחורה ואז הקרנות ירוויחו על השורטים עצמם...

דיסקליימר - אני סתם קוף מפגר בפסגת עקומת דאנינג קרוגר 😁

• מעניין 1

No worries 8)

פורסם
לפני 8 שעות, yoni162 כתב:

אבל מה קורה אחרי?

באמת שאלה טובה, מי שעשה פגע וברח ויצא- (כמו חבר הפורום) הרוויח, יש אנשים שרואים עליות ולוקים בfomo.

לפני 3 שעות, tzahico כתב:

החבר'ה של רדיט המשיכו לקנות ולפמפם את המניות בשישי מחכים לשורט-סקוויז, בלי להבין שהקרנות כבר מכוסות עם הג'וקר מתחת לשרוול.

בדיוק, אני חושב שהגדולים הצליחו להכניס את החבר'ה מwsb למלכודת נבדל ותכף יוצאים להתקפה מתפרצת שתזכיר לכל החברים שם שבסך הכל מדובר בפורום של אנשים שמפסידים את כל הכסף שלהם.

האנומלייה הזאת קרתה פעם אחת, לא יקרה שוב - וכל מי שנכנס עכשיו כנראה יפסיד.

לא SLV,לא GME, לא AMC ולא BB לדעתי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, arik100 כתב:

בגדול איפה המחוקק

צריך לתבוע את התחת לרובינהוד על הצנזורה המפגרת באמצע המשחק

זו לא צנזורה, לא היה להם מספיק כסף להעמיד כערבות ל-clearing house. הם היו צריכים לגייס בימים האחרונים למעלה מ-3 מיליארד דולר רק כדי להמשיך לפעול.

פורסם
לפני 3 דקות, nimrod7676 כתב:

אני קניתי slv ומקווה לטוב

נכנסתי ל PSLV בשישי ויצאתי היום.  סיבוב חביב.  נראה לאן נושבת הרוח בימים הקרובים.

No worries 8)

פורסם
לפני 15 דקות, tzahico כתב:

נכנסתי ל PSLV בשישי ויצאתי היום.  סיבוב חביב.  נראה לאן נושבת הרוח בימים הקרובים.

בכל הניירות האלה אי אפשר לשים הרבה כסף, 

אז או שמקבלים 1000% על סכום קטן או שלאמץ מרוויחים יותר מדיי. 

אני מחכה ל1000%, כן כן לא לא

פורסם
לפני 25 דקות, nimrod7676 כתב:

אני קניתי slv ומקווה לטוב 

למה? ברור לך שזה מנופח ע"י קרנות הגידור. הם גם פירסמו את זה ישר בכול ערוץ אפשרי.

• מעניין 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 שעות, MiniMiz3r כתב:

זו לא צנזורה, לא היה להם מספיק כסף להעמיד כערבות ל-clearing house. הם היו צריכים לגייס בימים האחרונים למעלה מ-3 מיליארד דולר רק כדי להמשיך לפעול.

זה לא באמת נכון.
הסיבה שהם הפסיקו זה כי מחזיקים אותם בביצים הקרנות הגדולות וגם הם יודעים שהם יקבלו כסף אם ימנעו מהלכים כאלה - והופה הם בדיוק גייסו כמה מיליארדי דולרים אחרי שזה קרה.

וכן כולם שם מחפים את על התחת של השני בתחום הזה. 

וכן גם רובינהוד תכלס רק צינור, הם לא עובדים ישירות מול WALLSTREET אלא דרך אחד מהסוחרים הגדולים והופה עוד ניגוד עניינים

פורסם

הסיפור הזה מתחיל להזכיר לי את הבדיחה על הקבצן היהודי והקבצן הנוצרי שעמדו מחוץ לכנסיה כל יום ראשון.  

813704898_Screenshot_2021-02-02YahooFinance-StockMarketLiveQuotesBusinessFinanceNews.thumb.png.3c9955674c385abdb42d79eddff8adf6.png

רק שהפעם מוישל'ה ויוסל'ה הוציאו מהחבר'ה של Reddit טיפה יותר מכמה פרוטות.

No worries 8)

• תוכן חדש...