Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו חנה מול הבית שלי רכב מסחרי קל כזה לפני שבוע, הוא לא זז שבוע, יש סימני נזילה רציניים מתחתיו. הייתם מדווחים לעיריה, או משאירים את זה ככה.

טסט אחרון פג בינואר 2020.(עשה במרץ 2019)

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

חיובי, מדווחו לעירייה אבל רק לאחר מעקב שהרכב לא זז במשך חודש.

מאחר יתכן ובעל הרכב לא הדביק את מדבקת ביצוע הרישוי העדכנית.
בעל הרכב נמצא כרגע כמו כל המדינה בסגר
ואולי חס וחלילה נמצא בבידוד או חלה בקורונה.
לכן רצוי להעזר בסבלנות ולראות מה ילד העתיד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

לא בדקתי מדבקה, הסתכלתי דרך האפליקציה של הרכבים. הוא נוסע בלי טסט שנה.

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)

היה לי מקרה דומה של רכב שחנה בחניה ברחוב(שתכלס שייכת לבניין), אבל במקרה שלי זה היה במשך חודשים רבים.

בשלב מסויים אכן התקשרתי לעריה ופינו אותו, אבל אציין שוב הוא ישב שם חודשים רבים- כנראה מעל שנה.

וכנראה צריך היה להתקשר יותר מהר ולא להתמעמע.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

במקום הקודם בו גרתי היה רכב שהוזנח כך, לקח למעלה משנה, אולי קרוב לשנתיים, עד שפונה. גם אז הוזז למרחק 100 מ', אבל אז, כעבור שבוע-שבועיים, פגעה בו משאית אשפה ואז הוא סולק סופית.

מכל מקום, שבוע הוא זמן קצר מאד, וגם הפרוצדורה לפינוי רכב נטוש אינה פשוטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 שעות, sperial כתב:

וגם הפרוצדורה לפינוי רכב נטוש אינה פשוטה

זה תלוי ברשות המקומית שלך. יש רשויות שמגלות אפס סובלנות לתופעה.

לפות"ש: כן, הייתי מדווח למוקד העירוני בעירך

• אהבתי 1
פורסם

כפי שאמרו מעלי , לדעתי , גלה מעט סבלנות. 

אנחנו בתקופה מיוחדת , ויכול להיות שהרכב שייך לבעל עסק אשר לא יכול לפעול עקב המצב,

לכן הוא חונה, הייתי ממתין כמה ימים אחרי סוף הסגר ואז מדווח. 

• רעיון טוב! 1

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

שגרתי באילת, כמעט בכל רחוב היה אפשר לראות רכב נטוש, לרוב של מישהו שעבד באילת ואז חזר לצפון והשאיר באילת את הרכב.

עד שהיו גוררים אותו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם הרכב לא מהווה מפגע - זאת אומרת אין  חלונות שבורים, אין  חלקים מפורקים או חסרים, יש  אוויר בגלגלים, לא חוסם חניה, לא מפריע ולא מהווה שום בעיה פרט לזה שאין לו טסט - אפשר פשוט לא להתערב לאנשים אחרים בחיים אלא להניח להם.

אם יעמוד כמה חודשים ללא תזוזה ויהפוך למפגע - תדווח.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)

מסכים, שבוע זה לא מספיק לדעתי בשביל לדווח גם חודש לא, אם הרכב עומד חודשיים שלושה בלי שהזיזו אותו אפילו פעם אחת, אז הייתי אומר אפשר להתחיל בפרוצדורה הזאת- שגם זה לוקח קצת זמן עד הפינוי של הרכב בפועל.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

פות"ש ציין שיש נזילה מתחת לרכב . זה כבר מפגע מיידי ובמקרה זה מוצדק לפנות לפיקוח העירוני .

גם לי היה שכן שהשאיר בחוץ טויוטה קורולה ישנה והעיריה פינתה אותה כשהתחילה נזילת שמן

פורסם

הוא הזיז את האוטו בערך 100 מטר וחונה עכשיו שם, כנראה אין לו בעיה ליסוע על רכב לא תקין שלא עשה טסט יותר משנה.

כנראה אין לי מה לעשות, זאת בעיה שלו. אם יתפסו אותו יזומן לביהמ"ש.

בעקרון אם לא הייתה נזילה, לא הייתי בודק בכלל.

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
בתאריך 28.1.2021 בשעה 22:39, Buki כתב:

אם הרכב לא מהווה מפגע - זאת אומרת אין  חלונות שבורים, אין  חלקים מפורקים או חסרים, יש  אוויר בגלגלים, לא חוסם חניה, לא מפריע ולא מהווה שום בעיה פרט לזה שאין לו טסט - אפשר פשוט לא להתערב לאנשים אחרים בחיים אלא להניח להם.

אם יעמוד כמה חודשים ללא תזוזה ויהפוך למפגע - תדווח.

מחזק,כל הכבוד הלוואי והיו עוד אנשים טובים  שחושבים כמוך.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לא להתלונן לעירייה אלא להמתין מספר חודשים

בתאריך 28.1.2021 בשעה 22:39, Buki כתב:

בדיוק. בימים קשיים אלה חובה עלינו להראות סובלנות כלפי השכנים.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 7 דקות, מרק10 כתב:

לא להתלונן לעירייה אלא להמתין מספר חודשים

בדיוק. בימים קשיים אלה חובה עלינו להראות סובלנות כלפי השכנים.

מרק, יישר כח כל הכבוד.

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...