Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פורום יקר,

מחפש רכב חשמלי ועם בטיחות מירבית (5 כוכבים - מה שפוסל i3, מערכות אקטיביות).

שנתון 2018 עד חדש (ואולי כדאי לשקול למשהו שצפוי להגיע בהמשך השנה?), גודל בין משפחתי קטן למשפחתי, עדיפות לאבזור עשיר. תקציב טרם הוכרע. 

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי DJO
פורסם

בעקרון מאחר ולא ציינת תקציב אתה מסתכל על כל הספטקרום.

יש את הקטנות יחסית - קורסה, 208 , זואי, 2008, ZS  (יש את המיני היקרה שמגיעה ללא מערכות גם ולכן גם פסולה). 

כמו כן יש את האופציה של המשפחתית בדמות ניסן ליף או יונדאי איוניק. 

• אהבתי 1
פורסם

לא הייתי מתקרב לזואי, בוא לחיפה ותראה כמה כאלה נתקעות, ובכלל איכויות לא שוות את הכסף, מרגיש רכב ממש ממש פשוט,

השאלה כמה משפחתי קטן אתה צריך? סופר מיני?

משפחתי? Ionic

ג'יפון קטן? mg zs, gac?

• אהבתי 1
פורסם

מבדיקה מהירה גם 208 וגם הקורסה רק עם 4 כוכבים.

סופר מיני יהיה המינימום מבחינת הגודל. ג׳יפון מעדיפים שלא אבל אפשר לשקול. 

תקציב גבוה. 

פורסם

פורשה טייקן נשמע לי מתאים לדרישות. 

תחפש משומש, אם לא תמצא אז חדש. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם אתה עשיר, לך על איטרון של אודי או החשמלית של יגואר ( נמלט לי השם ) . שתיהן מרווחות מאוד, חזקות מאוד ועם איבזור בטיחות מקסימלי. יש גם מרצדס חשמלית די טריה, אבל שתי הראשונות נראות מאוד נחמד לטעמי, המרצדס קצת בנלית בהופעתה. אם אתה רק בדרך לשם נדמה לי שדווקא MG מציעה ג'יפון חשמלי לא רע בכלל ( לא סגור על איבזור הבטיחות שלו ), די מרווח ומאוד נעים לנסיעה. יש גם איוניק, אבל אם לא שופרו שם המתלים והבידוד, אז הוא קצת רועש וקשה. כל השאר הן או קטנות מדי או יקרות מדי או גם וגם.

• אהבתי 1
פורסם

עד כמה שאני זוכר הMG החשמלית קיבלה ציון בטיחותי טוב מאוד,

היא גם זולה יחסית נשמע לי כאחלה עיסקה (בוודאי תהיה הרבה יותר זולה לאחזקה מאודי\פורש ושות').

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 10.1.2021 בשעה 23:14, yoav911gt2 כתב:

איך הGE3 עונה לדרישה של בטיחות מירבית? 

ממ עבר מבחני ריסוק וקיבל ציון של 5 כוכבי בטיחות. מגיע גם עם מובילאי כסטנדרט.

פורסם

כלומר, כשהמתחרים יבלמו את עצמם עצמאית, ה ge3.  ימשיך לצפצף גם כשתהיה תקוע בפגוש של הרכב שלפניך? 

מובילאיי הוא לא יכול להיות תחליף אמיתי לבלימה אוטונומית. 

כרגע הייתי ממתין עם הרכישה הזו. עומדות להיות אלטרנטיבות מאוד מעניינות בזמן הקרוב. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ממ עבר מבחני ריסוק וקיבל ציון של 5 כוכבי בטיחות. מגיע גם עם מובילאי כסטנדרט.
איפה קיבל ציון כזה? לא קיים בכלל ביורו n קאפ.
ואם לו מערכות בטיחות הוא לא יכול לקבל חמש כוכבים.
  • תוכן חדש...