Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע מט למרצדס s

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות מרצדס s שחור מט. לי נראה מיוחד אך אני חושש שהצבע בעייתי ושאין לו שוק. המוכר אומר ששילם 25 אלף בגרמניה על התוספת של הציפוי. אשמח לחוות דעת והמלצה.

פורסם

אתה יכול להעלות תמונה? מה זה  "התוספת של הציפוי"?

אם בשחור מט הכוונה לשחור/סגול כהה מטאלי (כמו שיש אצלי), אז ראשית זה יפה הרבה יותר משחור "רגיל" ושנית הוא דורש יותר תחזוקה ותשומת לב.

פורסם

זה צבע מיוחד שדורש לקוח עם טעם מיוחד, אבל זה לא כל כך נדיר בכבישי ארצנו - מה שמרמז שכנראה ישנם מספיק לקוחות פוטנציאלים.

אם אתה רוצה צבע שקל למכור לך על צבע כסף.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אתה יכול לעשות את הציפוי כאן בארץ,ואם תראה שזה מפריע למכירה פשוט תוריד אותו ותחזור לצבע המקורי,ככה כולם נהנים.

פורסם (נערך)

להדביק על הרכב יריעות הדבקה בכל צבע שתרצה  - רעיון נהדר

הצבע מט המדובר, הוא צבע רכב אמיתי ולא יריעות הדבקה..
הצבע מיוחד ויקר, וגם קשה לביצוע צביעה, ובמצב של נזק.. מאוד קשה להתאמה.

הצבע הנ"ל יקר, אפשר לקבל את הצבע הנ"ל, בהזמנה מיוחדת גם ברכבי אלפא רומיאו החדשים
עלות הצבע - היא סביב 10-20,000 אלף ש"ח .

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן
  • רעיון טוב! 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מוזר לי, לא נשמע יקר במיוחד. לפני כמה זמן חשבתי אולי לצבוע את כל הרכב מחדש (שחור-סגול חציל מטאלי) בגלל חורים קטנים פה ושם בצבע. אצל צבעי איכותי (זה שבאור יהודה, לא זוכר את השם אבל החצר שם הייתה מלאה בבימרים) אמרו לי כי מדובר על כ 15 אש"ח וכמעט שבוע עבודה.

לפני שעה, ליין מן כתב:

הצבע הנ"ל יקר, אפשר לקבל את הצבע הנ"ל, בהזמנה מיוחדת גם ברכבי אלפא רומיאו החדשים
עלות הצבע - היא סביב 10-20,000 אלף ש"ח .

צבע בלבד או צביעה?

פורסם

די בטוח שליין-מן מדבר על תוספת עלות בעת הזמנה של רכב חדש. לא על צביעה של רכב קיים.

Sent from my SM-F700F using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
לפני 35 דקות, audiR8 כתב:

די בטוח שליין-מן מדבר על תוספת עלות בעת הזמנה של רכב חדש. לא על צביעה של רכב קיים.

Sent from my SM-F700F using Tapatalk

נכון - תוספת למחיר ברכב חדש, עבור הצבע, כנ"ל לצבע האדום המיוחד של אלפא.. פרארי
זו גם הזמנה מיוחדת עם המתנה של כ 3 חודשים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

המוכר צודק, מדובר בתוספת של $6000 בערך.
יש לי מרצדס S בצבע מט, אני מאוד אוהב את הצביעה.

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

נראה לי שאצל מי שקונה מרצדס S CLASS, שיקול כמו ירידת ערך לא רלוונטי. אם עניין החזרת הערך על תוספת צבע מיוחד לרכב רלוונטית עבור הקונה - כדאי לחשוב האם מרצדס S CLASS מתאימה ליכולותיו.

פורסם

ד"א, ממה נובעת תוספת המחיר? נאמר ועלות החומר (הצבע) יקרה יותר זה עדיין לא אמור להגיע למחיר כזה (אלא אם בהגדרת צבע מטאלי מוגדר ששבבי המתכת הם זהב...), גם אם נוסיף כי מדובר בכמות מועטה של רכבים (העלות ההכנה מתחלקת במספר קטן יותר של רכבים) זה עדיין נשמע המון. 

• תוכן חדש...