Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני לזוג+2 - עד 65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני מחפש רכב לזוג עם 2 ילדים (אין צורך בתא מטען גדול כי אין עגלות).

לא כל כך חשובה לי ההנאה מהנסיעה אלא יותר חשובים הבטיחות, האבזור והאמינות.

נסועה שנתית +-10K בשנה.

אני מעדיף רכב משנתון 2017-2018 לכן הכיוון הוא סופר מיני.

עדיפות כמובן ליד 1 וק״מ נמוך.

בינתיים אצלי ברשימות: קיה ריו, יונדאי i20 

חשבתי על סוזוקי בלנו אבל הבנתי שקיבלה ציון 3 במבחני ריסוק אז כנראה שארד ממנה.

האם יש עוד אופציות שכדאי לבדוק במסגרת התקציב?

תודה

עריכה אחרונה על ידי yossi28
פורסם

הונדה גאז, קיבלה ציון טוב במבחן הריסוק, מרווחת מאוד מאחור לכן אין צורך להזיז את המושבים הקדמים, חסכונית ואמינה. הצד הפחות חזק שלה הוא ביצועים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קיה ריו הגיעה בהתחלה ב-2018 עם מנוע בנזין עייף ובלי מערכות בטיחות, גם יונדאי i20 מציעה אותו תפריט בתקציב הזה

אני הייתי מסתכל על סיאט איביזה, מרווחת זריזה וחסכונית, מאובזרת טוב כולל בלימה אוטונומית וברוב הדגמים גם בקרת שיוט אדפטיבית.

גם סקודה פביה יכולה להתאים, אם בכל זאת רוצים קצת יותר תא מטען אז יש גרסת סטיישן שנראית טוב ופחות מבוקשת מההאצ'בק.

גם סיטרואן C3 ופיג'ו 208 יכולות להתאים אבל הן קצת פחות מרווחות, הנדסת האנוש בסיטרואן עשויה להיות מאתגרת ובפיג'ו בתקציב הזה תקפיד לחפש רכב עם בלימה אוטונומית.

פורסם

בעיניי אם לוקחים בחשבון גם עלויות בהמשך של טיפולים וחלקי חילוף עדיף את הקיה ריו, היא מיני מאוד אמינה, מרווחת גם למשפחה וראש שקט מבחינת תחזוקה וטיפולים

פורסם

א. מה כזה זול בתחזוקה של קיה ריו? מהרושם שלי מהמורשה של קיה בבאר שבע המחירים ממש לא זולים.

ב. ריו היא לא מכונית מיני, אלא סופר מיני. הפיקנטו היא מיני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...