Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות לגבי ביטוח רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

עושה פעם ראשונה ביטוח רכב ואשמח להתייעצות... מה הדברים שחשוב לבדוק מעבר למחיר? למשל תקרת השתתפות בצד ג' - עד כמה זה משמעותי? בחברה שהציעו לי את המחיר הנמוך ביותר תקרת ההשתתפות הוא רק עד חצי מיליון. האם זה משהו קריטי? יש בכלל רכבים מעל סכום כזה כדי שזה יהווה שיקול?

תודה מראש! 

פורסם

אין הרבה רכבים בסכום כזה אבל אם חלילה גרמת לתאונת שרשרת או נזק לציוד / תשתיות זה עלול להגיע לסכום כזה.

אני הייתי אומר ללכת בדרך המלך ורוב החברות מציעות מיליון או שניים.

אני פעם הקטנתי את הפרמייה בכמה מאות שקלים על ידי העלאת ההשתתפות העצמית מ 2000 ל4000 שקל.

2000שקל זה לא סכום קטסטרופאלי לרובנו אבל חצי מיליון בהחלט כן . ביטוח אמור להגן עלינו מקטסטרופה . זה העקרון המנחה

יש סוכני ביטוח שמציעים הגדלת כיסוי נזק צד ג' ל 4 מיליון וזה כבר נראה לי הגזמה ותרגיל שיווקי

• רעיון טוב! 1
פורסם

מסכים לגמרי. לפחות מיליון. ההפרש בעלות הוא שולי, בטח יחסית לנזק שעלול להיגרם.

יש לא מעט רכבים שעולים יותר מחצי מליון כחדשים. יש גם כאלו שעולים מעל מליון. לא בטוח שהייתי רוצה למצוא את עצמי מסביר לבעלים של רכב כזה למה אני לא יכול לפצות אותו על הנזק. אני מעדיף לשלם עוד 100-200₪ בשנה כדי להמנע ממצבים פוטנציאליים כאלו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מכמה שאני מכיר בהחלט רוב הכיסויים יותר לכיוון ה2 שני מיליון. ויש רכבים א באת ציוד שיכולים להגיע לסכומים האלה. מבחינת עוד יתרונות יש חברות למשל שמתחייבות לתשלום ב48 שעות או כיסויים במקרים של "פגע וברח" שזה לא קיים בהרבה חברות

פורסם

קודם כל חובה לעשות השוואה בין כמה חברות ביטוח כדי להבין את התמונה הכללית. דבר שני תבדקי את היקף הכיסוי אם הוא כולל פגע וברח או לא, איך עובד כל תהליך התביעה במקרה של תאונה ותוך כמה זמן מתקבל התשלום, מה קורה במקרה של גניבה או טוטאלוס, שהפרמיה לא תעלה על שנה אוטומטית וזהו נראה לי זה העיקר. ואגב אם את לא נוסעת הרבה עם הרכב אולי שווה לשקול לעשות ביטוח לפי ק"מ, זה יוצא יותר זול 

פורסם
בתאריך 29.12.2020 בשעה 14:41, noamosh כתב:

מכמה שאני מכיר בהחלט רוב הכיסויים יותר לכיוון ה2 שני מיליון. ויש רכבים א באת ציוד שיכולים להגיע לסכומים האלה. מבחינת עוד יתרונות יש חברות למשל שמתחייבות לתשלום ב48 שעות או כיסויים במקרים של "פגע וברח" שזה לא קיים בהרבה חברות

ככל הידוע לי הכיסוי של פגע וברח הוא רק בליברה וגם המחירים שלהם מעולים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 4.1.2021 בשעה 08:31, Haim_gds כתב:

אולי זה משהו אצלי אך אני לא מוצא מה ההבדל בין תביעת ביטוח רגילה לבין כיסוי של פגע וברח🙄

https://www.lbr.co.il/שירות-ותביעות/תביעות-ביטוח-מקיף/תקנון-פגע-וברח/

כשסגרתי אצלם ביטוח הבנתי. זה ההבדל:

3.9 תאונת "פגע וברח" תירשם כתביעה בדוח התביעות של המבוטח כאמור בתקנות הפיקוח על עסקי ביטוח (תנאי חוזה לביטוח רכב פרטי), תשמ"ו-1986, אולם לא תחשב כתביעה בליברה לעניין קביעת הפרמיה העתידית של הלקוח.

• תוכן חדש...