Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כשייבשתי את הפוקוס לאחר שטיפה  ועברתי ל החלונות האחוריים עם מטלית כדי לייבש הבחנתי ששתי החלונות האחוריים זזים ולא יציבים (החלונות סגורים עד בסוף). החלונות הקדמיים יציבים לחלוטין. בדקתי בכל הרכבים בחנייה ואף חלון לא זז. האם זה רק הרכב שלי או כך כל הפוקוסים החדשים? 

פורסם

ההסבר: מניחים את שתי הידיים על השמשה של החלון האחורי, מנסים להזיז  אותה, והיא זזה (ואינה יציבה. קיימת תזוזה שאני מעריך אותה כסנטימטר עד שני סנטימטר) 

פורסם (נערך)

כנראה זה חלק מאיכות ההרכבה הלא מושלמת של פורד.

כמובן שזה לא סוף העולם, אך לדעתי פורד חייבים לעבוד על איכות ההרכבה שלהם, זה לא בסטנדרט של אותה קטגוריה.

שלא תבין אותי לא נכון, לדעתי עדיין מדובר ברכב מעולה ודי איכותי, אך כאן זו נקודה שצריכים לשפר, לפחות בדגם הבא.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם
לפני 20 שעות, wildlands2019 כתב:

כנראה זה חלק מאיכות ההרכבה הלא מושלמת של פורד.

כמובן שזה לא סוף העולם, אך לדעתי פורד חייבים לעבוד על איכות ההרכבה שלהם, זה לא בסטנדרט של אותה קטגוריה.

שלא תבין אותי לא נכון, לדעתי עדיין מדובר ברכב מעולה ודי איכותי, אך כאן זו נקודה שצריכים לשפר, לפחות בדגם הבא.

בדגם הבא? בדגם הזה כבר לשפר.

זה יכול לההפך לרעשים מאוד לא נעימים במהירות גבוה וזה ממש לא מה שמשלמים עליו שאתה קונה אוטו במחיר הזה.

מציע לחפש על זה קצת

באינטרנט אולי יש פתרון של להוסיף גומיות בקצוות או משהו בסגנון.

פורסם

גם אצלי החלונות האחוריים טיפה זזים קדימה ואחורה (אקטיב איקס), אבל התזוזה ממש קטנה - כ-ס"מ בסה"כ וצריך להפעיל כוח לא קטן כזה שזה יזוז. לא רואה בזה בעיה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...