Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס E קלאס המחודשת בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלמוביל משיקה את מתיחת הפנים של מרצדס E קלאס והבשורה המרכזית - עוד משטחי מגע על ההגה!!! ייייש..... אבל היי, לפחות היא כבר לא פוזלת.

328640283_-E--2021-1.thumb.jpg.ae6e98fe378113a67ad31012b8b7dca3.jpg628267880_-E--2021-5.thumb.jpg.c2705de0dce3ce761b3a38105d3071d0.jpg

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

האמת, החיבור של לוח המחוונים הדיגיטלי עם המסך האמצעי מרגיש...לא טוב ולא נכון בעין.

פשוט לא יפה ומשהו בזה צועק "מעצבן".

אולי במציאות זה נראה אחרת.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)

יש לאן להתקדם :)

התכנית שלי היא למכור את הנוכחית בעוד כשנתיים ולהישתדרג ל2016/2017. 

(מי שעוקב אחרי שרשור האחזקה שלי יודע,  שהקונה שיקנה ממני יהיה מבסוט D; )

בהנחה ואמשיך לE קלאס נוספת (אחרי השדרוג ל2016/2017), לא נראה לי שאקנה את הצורה הנ"ל, בטח זה כבר יגלוש למה שיחליף את הנ"ל.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אף פעם לא הבנתי את המחירון של מרצדס.

יש מחירון רק לדגמי הבנזין ודגמי הדיזל נמכרים רק כמוניות.

אבל מה קורה שמישהו רוצה להפוך מונית מרצדס לפרטי? אין בשום מקום מחיר של מרצדס דיזל פרטית, על איזה מחירון מסתמכים במצב הזה?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

איציק, יש גם יש מחירון של דיזל פרטי. למעשה זה בדיוק הפוך ממה שאתה אומר, אין משהו אחר.

גם במחירון יד 2 (שמאוד מחמיר) וגם במחירון לוי יצחק שהמחירים אצלו גבוהים יותר בהפרש משמעותי (לפחות בדגמי הדיזל), מוצגים המחירים עבור רכב פרטי.

כדי לחשב כמה מונית אמורה לעלות לך כשאתה הופך אחת לפרטית, אתה לוקח את המחירון (של פרטי) מפחית את אחוז ירידת הערך, ומוסיף מע"מ במידת הצורך. (תלוי בגיל המונית)

זה תקף לכל סוגי המוניות מן הסתם.

קניה ישירות מנהג מונית היא כנראה הסיכוי היחיד לקנות באמת סביב מחיר המחירון, כי ברגע שהרכבים עוברים לפרטי, בד"כ עושים המון שדרוגים שינויי צבע, תוספות וכו', ומחיר הקניה הוא בהתאם.

(אלא אם כן הרכב שבור / עם מיליון ק"מ)

אם הרכב כבר פרטי, אז פשוט לוקחים את המחיר הגולמי שנותן המחירון, מגדירים יד 1 כמונית, ואת שאר הידיים כפרטיות ומתקבל המחירון המשוקלל  (אבל כאמור בהצלחה לקנות אחת במחיר מחירון).

המחירון של הרכב שלי נכון להיום (לוי יצחק כפרטי) הוא בסביבות 62, לפי יד 2 כמה אלפים פחות. בשקלול אחרי מונית יוצא בסביבות 44.

כמובן שאם הייתי מוכר, שני המחירונים היו מעניינים לי את ה@#!$.  :)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

האמת , מבחינת הנסיעה לא חושב שתהיה לך התקדמות במעבר לדגמים החדשים יותר. שלך זה עדיין מרצדס יותר איכותית , לפחות בעיניי.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)

כנראה שאתה צודק, יש תחושה של צעד לאחור מבחינת האיכות, במיוחד בC החדשות שהן פשוט ביזיון.

מבחינת נסיעה, אפילו במודל 98 האיכות היא מדהימה, אולי אפילו יותר משלי ומהחדשות (מניסיון, וואו באיזה חומרים מדהימים השתמשו אז).

השוני יהיה כמובן בעיצוב (הפנימי והחיצוני), ובמערכות בטיחות מתקדמות.

אני נהנה מהרכב שלי מאוד!  נוסע כל יום בסביבות 60 ק"מ, ותא הנוסעים הזה הוא אחלה מקום להעביר בו את הנסיעה :)

מצחיק אותי שכל פעם ששואלים אותי איזה מודל האוטו, כל פעם התגובה של הפליאה היא זהה: מה????? זה 2010??!?!?!

וכמה זה עלה?? 55???????????

אני מעריך שאמכור את הרכב סביב 330 340 אק"מ (כרגע 296), שתכלס זה ממש מעט בהתחשב בעובדה שרוב הרכבים שנמכרים כרגע בשנתונים 2016-17 נסעו כבר יותר.

פורסם
לפני 9 שעות, ramik33 כתב:

כמובן שאם הייתי מוכר, שני המחירונים היו מעניינים לי את ה@#!$.  :)

אתה מודע לזה שלאחר 36 חודשי שימוש של רכב כמונית, אין מיסים עליו בעת מכירה לבעלות פרטית?

ז"א שניתן לקנות מרצדס בת 3, עם הפחתה של מחיר המחירון על היותה מונית, וללא תוספת תשלום של מס כלשהו. 

אז עם כל הכבוד, בוא ותסביר איך אתה בדיוק מתכוון לקבל על E בת 9 את הסכום בו מישהו יכול לקנות אחת צעירה יותר בכמה שנים?

פורסם (נערך)

כיצד אתה קובע, שבמחיר שלא נקבתי בכלל אפשר לקנות רכב צעיר בכמה שנים? ואני מדבר על E כן? לא C .

כמה מעל המחירון אתה חושב שהייתי מבקש? פי 3? מדבר על כמה אלפים שלעניות דעתי גם מגיעים לי ומי שלא רוצה לשלם לא חייב.

המחירון כבר קיבל מכה רצינית מאז שעניין המע"מ נכנס לתוקף (אני מניח שבגלל זה), כי ירידה של 12 אלף בשנה (והרבה יותר ביד 2) נראה לי קצת חריג בחתך המחירים הזה.

וזה שכבר לא משלמים מע"מ, לא בדיוק הופך E בת 4 לזולה. 2016 נמכרות בפועל סביב 120~130 K. איפה זה ואיפה המחיר של הרכב שלי..

המחירים של C קלאס יותר נגישים, ונמוכים בהרבה משל E.

חוץ מזה, אם אחי מכר את הC200 2008 (מונית לשעבר) המכוערת שלו עם 370K ק"מ, ב30, כשהמחירון בפועל הוא פחות מ15, אז הכל אפשרי 😄

פורסם
כנראה שאתה צודק, יש תחושה של צעד לאחור מבחינת האיכות, במיוחד בC החדשות שהן פשוט ביזיון.

ביזיון? קצת הגזמת...
הדור הנוכחי איכותי משמועותית מהקודם.
פורסם (נערך)

כן ביזיון זאת אכן מילה קשה מדי. אבל כן הרגיש כאילו לא השקיעו ואפילו קצת זלזלו.

אני מדבר על W205. 

בכל אופן, לי אישית זה הרגיש ככה. וגם להרבה מחברי קבוצת המרצדס שאני מקשקש אתם לא מעט.

פורסם

לא שמעתי תלונות כאלה מלא מעט בעלי מוניות שאני מכיר שנוסעים בכאלה ונסעו בעבר ב-W204.
יצא לי גם לשכור לא מעט כאלה, ולמרות שאני לא מת על עיצוב תא הנוסעים הוא מאוד איכותי.

• מעניין 1
פורסם (נערך)

אני ספציפית כן, אבל מה זה משנה.. העיקר שהם מרוצים :)

באסה לקנות רכב, בטח כזה שאתה עובד בו כל היום ולא להיות מרוצה.

• תוכן חדש...