Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נגרם לך נזק. משטרה? הצחקת אותי. 

רוצה לתבוע ממנו פיצוי (על מה בדיוק?), קח עו"ד ותתבע, או גש לתביעות קטנות. 

אבל ההמלצה הכי טובה זה פשוט לשחרר ולהמשיך הלאה. 

ממליץ לך להתנתק מהמחשב ל 24 שעות, ואז לחזור, לקרוא את ההודעה של @zvit ולפעול לפיה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא מצליח להבין על מה מדבר הבחור, לא טוב לך מהמוסך? מצא מקום אחר. (הרי זאת פעם שנייה כדבריך)

במקום להתעסק ולהוציא אנרגיות על שטויות (כן זה קטנוניות) עוד לתבוע, מעבר לזה שיעיפו אותך מבית  משפט

תמצא את עצמך עוד נתבע על הוצאת דיבה על הכפשת המוסך. 

תוציא את האנרגיות האלה על דברים יותר מועילים, חבל לבזבז זמן על דבר שאין בו כלום.

פורסם
לפני 20 שעות, Blakey85 כתב:

היי,

ידעתי שיש עוד משהו מוזר באוטו שקיבלתי אותו מהמוסך. הרגיש כאילו הדלק ירד יותר ממה שציפיתי.
הסתכלתי במצלמה והוא נסע אליו הביתה, מתל אביב לכפר סבא, וחזור כמובן. אולי גם סידורים על הדרך.

השאלה שלי, אני יכול לגשת למשטרה או משהו עם הדבר הזה? הרי אין לו ביטוח על האוטו שלי. לא היה לו שום רשום להשתמש בו בתור
הסעה או מונית.
אני גם לא מדבר על זה שהוא דפק אותי במחיר חבל"ז בסוף.

אני מקווה שהמוסכניק לא ביצע עבירות תנועה בזמן שנהג ברכבך לביתו ובחזרה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...