Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mazda 3 vs. pegout 308 vs. chevrolet cruze

aviadsar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט על קניה בין:

מאזדה 3 קומפורט 2009

פיג'ו 308 אקסס 2012

שברולט קרוז LS 2011

לכולן יש סביב ה-100K קילומטרים. השברולט זולה משמעותית מהמתחרות אבל הוחלף לה גיר לפני כמה חודשים לגיר משומש והוחלף ראש מנוע לפני 3 שנים. למאזדה ולפיג'ו יש היסטורית טיפולים מפורטת. לפיג'ו לא הוחלף עדיין רצועת טיימינג.

אשמח לעצות והמלצות, תודה

פורסם

מהשברולט קרוז הייתי ממליץ להמנע.

רכב לא אמין בסה"כ, חלפים לא הכי זולים מבית GM ובעיות בגיר ובמנוע וכפי הצפוי פחות מ 100 אלף ק"מ כבר עברה ראש מנוע וגיר כלומר עברה הזנחה או התעללות או פשוט ביש מזל של הרכב.

לדעתי מבין כל אלו הייתי מעדיף את האמינות של המאזדה.

הפיגו' משנתון כזה לדעתי מתכון לתקלות, אף רכב כאן לא חף מכאלו אבל מבין כולן היה לי נסיון הכי טוב עם המאזדה.

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה, נראה לי באמת שאוותר על השברולט.

אשמח לשמוע אם למישהו יש עוד מחשבות על המאזדה מול הפיג'ו. מאזדה באמת רכב יותר אמין אבל הוא גם 3 שנים יותר ישן אז אני מתלבט.

פורסם

ה308 של השנים הללו לא הייתה מוצלחת במיוחד לא חסר תלונות על אמינות מנוע הפרינס 120 כ"ס שבה וגם על גיר הAL4 שיש בה.
בין שלושת אלו אמנם המאזדה ישנה יותר אבל אני חשוב שהיא תהיה כיוון מוצלח יותר.

בכול מקרה מה התקציב והשימושים שלך? לא חסר רכבים בשוק יכול להיות שיש עוד דגמים שיתאימו לצרכים שלך טוב יותר משלוש האופציות שהעלת

פורסם

מבחינת שימושים, בעיקר נסיעות קצרות של עד 10 קילומטר לעבודה, לסבתא וכו' ;) מדי פעם נסיעה לירושלים. אני נהג די איטי ורגוע. מחפש בעיקר רכב מרווח ונוח לנסיעה.

מבחינת תקציב, עד 25K.

השלושה האלה זה לא דגמים ש"ננעלתי" עליהם, זה פשוט מה שמצאתי בלוחות שנראה לי מתאים.

פורסם

הבנתי... 25 זה אחלה תקציב אפשר למצוא אלטרנטיבות שלדעתי יהיו קצת יותר מתאימות.

בגלל שאתה לא נוסע הרבה לצרכית הדלק לא תהיה השפעה גדולה על הכיס לכן לא הייתי נמנע מקכבים שנחשבים ל"לא חסכוניים" ובהתחשב בכך אתה מחםש רכב מרווח ונוח הייתי מתמקד במקומך על קטגוריית המשפחתיות האטמוספריות.

בתקציבך אתה יכול למצוא רנו פלואנס 2014-15 עם +-100,000 ק"מ מנוע 1.6 au אמין למדי וגיר רציף של jatco שלא ידוע בתור עושה בעיות סה"כ רכב מרווח, גדול, נוח ואמין.

החסרון שלה שהיא דיי כבדה ועצלה אבל אם אתה נהג רגוע אז לא תהיה לך בעיה עם זה

פורסם

תודה לעוזרים. מעדכן שבסופו של דבר התחדשתי בפיג'ו. בקשר לפלואנס שהוצעה פה - לא מצאתי אחת כזאת במחיר מתאים ובמצב סביר.

עד כה הפיג'ו עובדת יופי ומתגלגלת יפה לאן שמכוונים אותה :)

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...