Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.
אני כרגע נמצאת בתהליך קניית רכב עם חברת ליסינג מוכרת. לפני כחודש הגענו עם הרכב למוסך שבחרנו ומצאו כמה תקלות לא נוראיות (קוסמטי ומסנן מערכת היברידית, לא עבר תאונות), ודרשנו מהסוכנות שתטפל בתקלות הללו לפני הקניה, ושתספק לנו מסמכים של היסטוריית המוסכים שהרכב עבר (רכב משנת 2018). 
היום, לאחר כמעט חודש שהרכב נמצא במוסך (בעיניי לא סביר), הרכב מוכן אבל הם טוענים שלא יכולים לספק לנו מידע מהמוסכים שבהם הרכב טופל בגלל נהלים של הסוכנות. במקום זה הם שלחו לנו קובץ אקסל בו מתוארים כל הטיפולים לטענתם, שם המוסך, תאריך של הטיפול וזהו. 

גם אני יכלתי להמציא טופס כזה בלי בעיה. השאלה עד כמה זה בעייתי וחוקי.
אשמח לתובנות

פורסם

חפשי רכב אחר רצוי לא מחברת ליסינג

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

למה רכב אחר? אפשר הסבר לאיפה זה יכול לתפוס אותי? כי הרכב עצמו במצב מעולה, המוסך שאצלו בדקתי אמר בעצמו שהוא במצב מכני מצוין ולא עבר תאונות. המחיר שהציעו ממש טוב. השאלה מה כבר יכול להיות הפשר למיסתורין הזה.... 

עריכה אחרונה על ידי הלן
פורסם

להבנתי אין פה שאלה משפטית - אין חובה בחוק לתת היסטוריית טיפולים. את יכולה להתייעץ בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בקשר לכדאיות הקנייה

בהצלחה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

מי שלא מוכן לתת מידע חשוד שיש לו מה להסתיר ולכן אני לא קונה ממנו

אבל אם את מרגישה טוב עם הרכב הזה לכי על זה.

• אהבתי 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

להתמזמז חודש עם רכב מסוכנות ליסינג? נשמע לי תהליך ממושך במידה לא סבירה. מעבר לכך שמחסור בתיעוד טיפולים מעלה חשדות לגבי טיבם, אולי אפילו עצם ביצועם.

כיוון שרכב מליסינג בד"כ אינו משהו נדיר (ואם יש איזו מציאה היא לא מגיעה למגרש אלא למקורבים) הייתי ממשיך הלאה. מספיק גרוע שרכבי ליסינג לא רשומים במסלקה הביטוחית, עכשיו גם חסר תיעוד של טיפולים? הדבר הזה נשמע חתול בשק, ואני חושש שחתול נשכן. חוץ מזה, איזה טיפול במוסך צריך לקחת חודש? משהו כאן פישי לגמרי.

דרך אגב, האם בדקת את הרכב במכון בדיקה מרוחק ממגרש המכירות?

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בלי קשר - חובה לבדוק את הרכב במסלקת ביטוח - האם היו תאונות.

האם החודש שהרכב היה במוסך נפל על תקופת הסגר? אם כן, בהחלט הגיוני משך זמן השהייה

• מעניין 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

לרכב מליסינג לרוב אין ביטוח ולכן לא יהיו נתוני מסלקה גם אם היה מעורב בתאונה

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 11 שעות, motior כתב:

לרכב מליסינג לרוב אין ביטוח ולכן לא יהיו נתוני מסלקה גם אם היה מעורב בתאונה

איך הגעת למסקנה הזו? לכל רכב הנע על כבישי ישראל חייב להיות ביטוח חובה. יתרה מזו - לרוב חברי ליסינג, בשל היותם רכבים חדשים (ליסינג תפעולי בד"כ בני 0-3 שנים) יש גם ביטוח מקיף. ניהלתי תביעת נזיקין צד ג' כנגד רכב ליסינג שפגע בי, היה לו ביטוח מקיף בחברת ביטוח מנורה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

לא רוצים להראות קבלות על היסטוריה? תעברי רכב! מדובר על רכב חדש יחסית, לא על רכב שעולה 10-15 אש"ח.

חודש להמתין? יאללה ביי

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 15 שעות, fatboy1340 כתב:

איך הגעת למסקנה הזו? לכל רכב הנע על כבישי ישראל חייב להיות ביטוח חובה. יתרה מזו - לרוב חברי ליסינג, בשל היותם רכבים חדשים (ליסינג תפעולי בד"כ בני 0-3 שנים) יש גם ביטוח מקיף. ניהלתי תביעת נזיקין צד ג' כנגד רכב ליסינג שפגע בי, היה לו ביטוח מקיף בחברת ביטוח מנורה.

לא התכוונתי לביטוח חובה (נזקי גוף) אלא לביטוח מקיף.  תביעות על נזק לרכב יירשמו רק אם יש לרכב ביטוח מקיף. חברות הליסינג הגדולות לרוב לא עושות ביטוח מקיף כי עם מספר כלי הרכב הגדול שלהן לא משתלם להן כלכלית לבטח. כמובן שי יוצאים מהכלל ולכן כתבתי "לרוב".
 ראה מבחר מקרי של כתבות בנושא:
https://www.insurance.org.il/upload/714.pdf
https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3714553,00.html
https://www.infocenters.co.il/rsa/multimedia/מממ 2/ענף הליסינג.pdf

• תוכן חדש...