Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

קיבלתי הצעה לרכישת זוג קומפונטטים של חברת phd.

העניין שמעולם לא שמעתי אותם, רציתי לקבל חוות דעת איך הם נשמעים ומה אופי הסאונד.

דורשים הגברה בריאה, אופי התקנה וכו.

בתודה מראש.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

מה הדגם?

זו חברה די נדירה בארץ,

מקווה שתמצא מישהו שהתקין אותם, אם לא אז תנסה לבקש מהמוכר לשמוע אותם.

זה לא מדוייק כמו ברכב, אבל זה נותן לפחות כיוון של גוון צליל.

חבל שתקנה רמקול שלא מתאים לסוג מוזיקה שאתה שומע ברכב.

-

פורסם

אז מדובר בסדרה cf 6.1 בשתי חלקים או לחילופין cf 6.3 שלושה חלקים.
הרמקולים הם בהתנגדות של 4 אוהם, ברכב מותקנים קומפוננטים מקוריים של וולבו אס 60 בהתנגדות של 2 אוהם.
האם השינוי בהתנגדות ישפיע באופן מהותי על ההספק של המגבר?
אשמח לקבל חוות דעת איך הסדרה הזו ב 2 או שלושה חלקים.
תודה מראש

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

בארץ היה לPHD יבואן למשך מספר שנים. 

מדובר במותג מאוד נחשק בזמנו ועד היום אני לא חושב שהם התמסחרו אלא נשארו באמת מותג איכותי וטוב. 

הרמקולים שאתה מדבר עליהם אם אני מבין נכון הם רמקולים קואקסיאליים בכלל - מאמאזון לפחות הנתונים שלהם יהיו 

• air 2 way coaxial speakers 16 cm
  • Power handling: rms: 70/140 watts
  • Sensitivy (SPL @ 1 W): 94dB
  • Frequency Response: 55 Hz-20KHz

אני חושב שנתון הנצילות שלהם מאוד גבוה השאלה שאי אפשר לענות עליה אם זה נתון נצילות כללי שנראה ככה בגלל הטוויטר שמורכב שם או באמת מדובר בממברנה מאוד נצילה - בגלל שזה רמקול קואקסיאלי אני נוטה לכוון של רמקול שלם מאוד נציל - אלו הם רמקולים שבד"כ מתוכננים לעבוד היטב על הגברה מקורית של רכבים - זה ההיגיון הבריא שלי - המציאות, לא תנסה כנראה לא תדע. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת שהתחלתי מהסוף אני אפרט ואולי יצא קצת סדר מהבלאגן.
מדובר בוולבו s60 2014 עם הגברה מקורית של סביב 45w פר ערוץ.
התקנתי על ההגברה המקורית focal k2p elite שהיו לי בבית.
הם עובדים לא רע בכלל, חסרים תדרים נמוכים אבל בוודאות אני יכול להגיד שהאיכות השתפרה פלאים.
העניין שכשמתחילים משהו מגיע התאבון .
בחול הרכב מגיע עם מערכת של הרמן קרדן, סט שלושה חלקים וקמפוננט 2 חלקים מאחורה.
למערכת יש יציאה אופטית most .
חשבתי לחבר מגבר של אודיסון פרימה 8 ערוצים בנוסף לרכוש סט קדמי שלושה חלקים של פוקאל ( העניין שהוא לא זול בכלל) לחבר את ה k2p מאחור להוסיף סאב נחמד שיש בבית ולעבוד פסיבי.

או שאולי לקנות סט רמקולים של אודיסון מסדרת פרימה שלושה חלקים לקדימה וזוג לאחור ( יהיה זול יותר מהפוקאל )חשוב לי שהסט הקדמי והאחורי יהיו מאותה חברה לשמור על אופי הסאונד.
שאלת השאלות מה מקבלים שם בסדרת פרימה.
האם ההשקעה של רכישת מתאם most לאופטי שווה את ההשקעה כ 2000 שח, או שפשוט להשתמש ב hi level input.
מעולם לא בניתי מערכת של כבל אופטי או כניסת היי לאבל.
האם אני מפספס משהו/ טועה במשהו.
לעבוד אקטיבי אני לא כל כך מעוניין, לא בא לי להריץ 900 מטר חוט ברכב. אחת מהמחשבות היא לנסות ולחקות את המקור.

פורסם

מה שאתה צריך זה 

BIT DMI לחיבור MOST 

כבל אופטי

פרוססור BIT TEN D ומעלה 

5 ערוצי הגברה 

סט קדמי 3 חלקים במידות המתאימות ראה פה:

https://www.harmankardon.com/volvo-s60.html

וכיוון שהמיקום להתקנת סט אחורי הוא בדלתות האחוריות לא הייתי שוקל את זה בכלל.

ראה גם כאן

https://manualzz.com/doc/24730822/tailor-made-harman-kardon®-sound-for-the-volvo-s60-and-s80

פורסם

לאחר בדיקה די מעמיקה מגבר אחר מקורי צריך קידוד מה שדי בעייתי.
אולי פתרונות אחרים קיימים?
מה לגבי המגברים שציינתי קודם.

• תוכן חדש...