Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 שעות, EliC25 כתב:

האמת שאני עוד מחכה לתשובה מחברי הפורום איך לעזאזל עלו אתמול 23 אלף חולים בצרפת?

לפי worldometer יש הרבה דיווחים רק על מי שמאושפז, ואז ביום אחד מדווחים באופן כולל על כל מי שלא היה מאושפז ומת/חלה

יש להם הסבר אבל תקעו אותו באיזה מקום לא הגיוני. ראיתי אותו הבוקר ולקח לי כמה דקות למצוא אותו עכשיו.

Screenshot_2020-04-04_17-07-45.png

פורסם (נערך)

אם אתם רוצים לראות מה קורה כאשר וירוס קורונה פוגש מדינת עולם שלישי תסתכלו על מה שמתרחש באקוודור. בתי חולים קרסו לגמרי, גופות זרוקות ברחובות, תושבים שורפים גופות ועוד.

==============================

שווה צפייה מאוד מעניין מתחיל מהדקה ה-20:00

https://edition.cnn.com/2020/04/03/americas/guayaquil-ecuador-overwhelmed-coronavirus-intl/index.html

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

אני רק שאלה.. בימים האחרונים אני קורא הרבה על משטרה שמעיפה קנסות ודוחות בכמויות. נגיד אני אזרח פרטי וקיבלתי קנס 500 שח. מה קורה אם אני לא משלם? הרי כל החרדים שם שמתקיימים על קצבאות קיבלו שם קנסות על ימין ועל שמאל על התקהלויות. נאמר לא ישלמו. מה יקרה? או אפילו כל אדם אחר

פורסם
לפני 1 דקה, mazinya כתב:

מה יקרה?

כמו עם כל עונש, מגדילים את הגזירה עד שהאדם הסביר יימנע מסירוב התשלום.

אם מדובר בקנס מהמשטרה: קנס -> זמן מסויים -> התראה והגדלת הקנס -> הקנס מתחיל לצבור תוספת פיגורים -> מעבר לעיקול נכסים (חשבון בנק, רכב ומשכורת).

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 46 דקות, Gosser1860 כתב:

כמו עם כל עונש, מגדילים את הגזירה עד שהאדם הסביר יימנע מסירוב התשלום.

אם מדובר בקנס מהמשטרה: קנס -> זמן מסויים -> התראה והגדלת הקנס -> הקנס מתחיל לצבור תוספת פיגורים -> מעבר לעיקול נכסים (חשבון בנק, רכב ומשכורת).

אוקיי אז זה מה שרציתי לדעת. כלומר בסופו של דבר מתחילים לעכל נכסים. סהכ אני חושב שעד עכשיו המדינה עשתה קופה יפה מכמות הדוחות והקנסות לעסקים. רק היום האידיוטים בחוף תל אביב שוב פעם יצאו לסיבוב להנות מהשמש בחוף ובטיילת והבנתי שעםו שם כמויות של דוחות

פורסם

מי שעוד לא שם לב, הוסיפו 2 עמודות בworldometer

האחת - כמות בדיקות

השניה - כמות בדיקות פר מליון תושבים.

במבט לפי גודל אוכלוסיה שגדול ממליון תושבים, אנחנו מקום עשירי בעולם בבדיקות לכל מליון איש (10 אלף בדיקות)

כרגע אנחנו כמעט ב100 אלף.

דרום קוריאה אגב עם 450 אלף, אבל באופן יחסי לאוכלוסיה זה פחות בדיקות.

ראיתי ראיון עם סימן טוב והוא אמר שאין לו תסמינים אז הוא לא יעשה בדיקה, לדעתי יש פה עניין, הרי הוא עומד בקריטריון של מי שנחשף ממושכות לחולה מאומת, וידוע שלחלק גדול מהנדבקים אין תסמינים.

פורסם (נערך)

אפרופו חרדים. משפחה של חמש נפשות מבני ברק שנבהלו מההסגר והחליטו לעבור למשפחה שלהם באריאל לחגים. קיבלתי את המידע ממקור אמין. האוכלוסיה הזו היא פשוט מכה למדינה.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • מבאס 1
פורסם

השאלה כמה משפחות נוספות יצליחו ויספיקו לברוח מבני ברק מצאת השבת ועד חצות ( כאשר יסגרו ציר ז'בוטינסקי באיזור בני ברק ועד כביש גהה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 18 דקות, Giant_TA כתב:

אפרופו חרדים. משפחה של חמש נפשות מבני ברק שנבהלו מההסגר והחליטו לעבור למשפחה שלהם באריאל לחגים. קיבלתי את המידע ממקור אמין. האוכלוסיה הזו היא פשוט מכה למדינה.

אה, עוד לא היה פה את הבחור החרדי שהעביר מטבח שלם על הגג של clio b בכביש 6?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, Giant_TA כתב:

זה שיש סגר על בני ברק בגלל אחוז נדבקים גבוה לא אומר שאוכלוסיות אחרות לא יעשו בדיוק את אותו הדבר ויסעו למשפחות שלהם במקומות אחרים בארץ.

אבל בניגוד לבני ברק, את זה אף אחד לא הולך לאכוף במידה ונשאר השבוע ברמת האכיפה הנוכחית של המגבלות. בשבוע האחרון נסענו מחוץ לעיר בשביל טיפול שיניים דחוף. אמנם התנועה זורמת, אבל הכבישים מלאים ברכבים.

אז בוא לא נהפוך את החרדים לשטן בהתגלמותו / מכת מדינה. זה לא מועיל לכלום. נכון שמנהיגים שלהם עשו טעויות חמורות בתחילת ההתפרצות אבל אין סיבה להתייחס ככה לציבור שלם. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

זה לא אותו הדבר. אם אתה נמצא באזור סיכון גבוה שעושים עליו הסגר, זה לא שווה ערך לעוד מישהו שהחליט לא לציית לחוקים. בדיוק כמו מישהו שאמור להיות בבידוד/חולה ויוצא מהבית מול מישהו שלא. לא אותה חומרת עבירה.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • תוכן חדש...