Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 1 שעה, garicho כתב:

התחושה היא שהמשטרה לא מצליחה להבדיל בין אנשים נורמטיבים בסיטואציה קשה לבין מה שהם רגילים להתעסק איתו ביום יום

קראת את החדשות לפני הגבת?

1. עבר על התקנות 4 פעמים.

2. קיבל 2 דו"חות.

3. סירב להזדהות מול שוטר.

4. התנגד למעצר.

הבן אדם שם *** על החוקים ועל השוטרים, באיזה יקום זה נחשב נורמטיבי? כל הכבוד לשוטר.

אגב, ליעד אגמון, האידיוט הזה, מחק את הסרטון מהפייסבוק שלו, כנראה הבין שפירסם פייק ניוז. מזל שהאינטרנט לא שוכח.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Pika007 כתב:

פרובוקטור בגרוש

פרובוקטור בגרוש כנ"ל הבהמה התל אביבית הזאת שצרחה "אני בהלם! אני בהלם! אני בהלם!". שוטרים היו צריכים לעצור אותה יחד עם הפרובוקטור העלוב הזה.

לדעתי האנשים האלה לא שונים מחרדים שצועקים "נאצים" ויורקים על שוטרים. ההבדל הוא שהם חילונים אז לציבור יותר קל להגן עליהם. 

לפני 6 שעות, EliC25 כתב:

המשפט שלך לא ברור

העלו פה הרגע את הסיטואציה מהצד של השוטר, שוטר למופת!!!

שוטר למופת. באמת. 

מוכיח פעם אחר פעם כמה מסוכן לצפות בסרטוני בולשיט - פייק ניוז האלה שרצים בפייסבוק. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, Pika007 כתב:

אני חייב להגיד שבנושא החתונות, האירועים, והאחריות הכלכלית האישית- אם המשבר הזה יבעט את התחת של אנשים קצת חזרה לפרופורציה, אולי לא הכל כזה רע.

אז גם זה, וגם חגיגות מופלגות סטייל בת מצווש ב 150 אלף שקל למשפחה שבקושי מכניסה 15 לחודש. וכמובן המצב של להתלונן שלא סוגרים את החודש אבל קונים את האייפון 92 פלוס אולטרה ב 6000 שקל.

אולי עבור עמים מסוימים "כאפת מציאות" פעם בכמה עשורים זה דבר נדרש. 

מקווה שאנשים ילמדו דבר או 2, ואפשרי שנצא מהמשבר עם תועלת לטווח הארוך.

הבעיה היא סביב האנשים האלה התפתחו תעשיות שלמות. חזרה לפרופורציה = משבר כלכלי קשה וארוך 

אני לא אומר שזה לא מה שצריך להתרחש ואולי בסופו של דבר נקבל כלכלה וחברה אנושית חזקה ובריאה יותר, אבל צריך להבין את ההשלכות המיידיות של זה פלוס המון השלכות שאף אחד לא מסוגל לדמיין בכלל.  

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

טוב, אם כולם אומרים לי שאני טועה אולי אני לא מבין משהו. אישית מקווה לא לפגוש את השוטר הזה אף פעם. גם לא לבדיקת רשיון שגרתית. לך תדע מה יעורר את הסויץ.

https://www.bhol.co.il/news/1091661

גם פה כנראה פעלו נכון, בסופו של דבר. הברכיות והכאפות זה בטח נוהל שגרתי.

פורסם

גאריכו, אני גם מאחל לך לא לפגוש בקר כרטיסים בטראם ברוטרדם. 

ראיתי רק קטע מהסרטון ב"חדרי חרדים" אבל ההתנהלות של האוכלוסיה הזו לאורך שנים היתה מתריסה ואלימה כלפי נציגי החוק. כעת הם מתלוננים על פיזור מניינים שנערכו במרפסות (בתקנות יש איסור מוחלט על תפילה שאינה של יחיד) ועל פיזור אנשים שנפגשו בחצרות. גם זה נגד ההוראות. 

שהאוכלוסיה הזו תגיד הרבה תודה למנהיגים שלהם שמנתקת אותם ממה שמתרחש בעולם ומזינה אותם במידע רק לפי צנזורה קשה של מנהיגיהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 22 דקות, sperial כתב:

גאריכו, אני גם מאחל לך לא לפגוש בקר כרטיסים בטראם ברוטרדם. 

האמת פגשתי כמה פעמים בעיר שאני גר בה. פעם אחת הכרטיס החודשי שלי הסתיים כמה ימים לפני ולא שמתי לב. הפקח הוציא מסופון אשראי, שילמתי את הקנס וקניתי חופשי חודשי. הפקח ביקש לשים לב יותר להבא ואיחל לי שבוע טוב. 

פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

. לך תדע מה יעורר את הסויץ.

אני אסביר לך מה יעורר את הסויצ'.

1. תעבור על התקנות מספר פעמים.

2. תקבל מספר דוחות.

3. תסרב להזדהות.

4. תתנגד למעצר.

אם משהו לא ברור, אני אסביר שוב.

• מצחיק 1
  • מעניין 1
פורסם

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001324348

דעה: דרושה תוכנית צנע לאומית ורשת ביטחון תעסוקתית

חשוב כי מדינת ישראל והמגזר העסקי יכינו את עצמם למשבר ארוך יחסית, ויאמצו כבר כיום תוכניות צנע מהותיות שיבטיחו את תקומת המשק

להתכונן לתרחיש קיצון של גל שני אלים בחורף הבא

יש כאלה שחושבים שבקיץ נחזור לחגיגות השחיטות כמו לפני המשבר, ויש כאלה שחושבים שצריכים להחיל תוכנית צנע.

פורסם
Just now, snoop90 כתב:

אני אסביר לך מה יעורר את הסויצ'.

1. תעבור על התקנות מספר פעמים.

2. תקבל מספר דוחות.

3. תסרב להזדהות.

4. תתנגד למעצר.

אם משהו לא ברור, אני אסביר שוב.

אז אתה אומר שיש לשוטר צד סדיסטי שרק מחכה להתפרץ? מקווה שיזרקו אותו מהמשטרה לאלתר.

• רעיון גרוע 1
פורסם

כאשר ישנה התנגדות למעצר, צריך להפעיל שימוש בכוח, בהתאם לסוג ההתנגדות. כאן לא היה שימוש מופרז בכוח. השוטר לא יקבל אפילו נזיפה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 45 דקות, garicho כתב:

האמת פגשתי כמה פעמים בעיר שאני גר בה. פעם אחת הכרטיס החודשי שלי הסתיים כמה ימים לפני ולא שמתי לב. הפקח הוציא מסופון אשראי, שילמתי את הקנס וקניתי חופשי חודשי. הפקח ביקש לשים לב יותר להבא ואיחל לי שבוע טוב. 

אני לא אשכח את שישיית הקווין מקגי'ים על הטראם ברוטרדם (לפני הרבה שנים). גם הערס הכי מפחיד היה משתין במכנסיים אם הם היו פונים אליו והוא לא שילם תמורת הנסיעה. אבל חכמולוגים יש בכל מקום. השאלה היא כמה. וכמובן החינוך. באירופה ככל שאתה מצפין אתה מתיחס לחוק ולאוכפיו ביותר כבוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, garicho כתב:

טוב, אם כולם אומרים לי שאני טועה אולי אני לא מבין משהו.

https://www.bhol.co.il/news/1091661

גאריצ׳ו, רק שאלה אחת - באמת, בלי קנטרנות ולא מתוך ניסיון להתנצח -

נכחת פעם פיזית בהפגנה של חרדים מהפלג הירושלמי? לא דרך מצלמות. פיזית, לעבור במקום.

אם לא, אז אני לא מאחל לך. הייתי שם. כמה פעמים.

אלימות מטורפת עם קצף שנוטף מזווית הפה, וזריקת אבנים על כל דבר שזז (כולל עליי פיזית, בין אם אני מוגן באוטו או לא)

בלי שום פרובוקציה מהשוטרים. מילא פרובוקציה, בלי אף מילה או תנועה מהשוטרים.

בקיצור, לא מראים לך איך זה התפתח, ומה קדם לפעולה של השוטרים, שנועדה להגן עליך ועליי.

בקיצור (2) צריך להתייחס כל סיפור שמפיצים בתשקורת / טרשות חברתיות עם מידה גדולה של ספקנות.

נ.ב.

אני לא יכול לכתוב את המילה ״חרדים״ יותר... היא פשוט לא נכונה.

צריך להמציא מילה חדשה לחרדים שמשתייכים ל-80 אחוז שמתנהלים בצורה אחראית. 🤷‍♂️

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, garicho כתב:

אז אתה אומר שיש לשוטר צד סדיסטי שרק מחכה להתפרץ? מקווה שיזרקו אותו מהמשטרה לאלתר.

לא, יש לו תקנות שהוא צריך לאכוף. במידה ואתה בוחר להתנגד, תצפה שיופעל נגדך כוח סביר.

איך אתה חושב שצריך להתנהל? שתקבל ליטוף ותמשיך בשלך? עברת על החוק, סירבת להזדהות, הנגדת למעצר. נו טוב, תמשיך הלאה, כי אסור להפעיל כוח על "אזרח נורמטיבי"?

עריכה אחרונה על ידי snoop90
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...