Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, Transporter כתב:

שימשיכו לפרסם בטלוויזיה איפה מתכוונים לעשות סגר בשבוע הבא

בדיוק כמו שמספרים איפה נפלו טילים ואיפה הולכים לתקוף בקרוב

לא לומדים כלום במדינה הזאת

בדיוק. טמטום שכזה.

בגדול עושים את הסגר אחרי ששומרי המצוות ברחו. זה סגר רק בשביל להראות שעושים משהו. זה כמו שמפציצים דיונות בעזה. 

• מבאס 1
פורסם
Just now, khalil כתב:

הקנס הוא רק לנהג.

ולאותו סמרטוט שידע שהוא חולה קורונה ונסע

לא מבין מה ההבדל בין זה לבין הפצת איידס או כל מחלה מסוכנת אחרת שלוקחים אותו למיון במקום למאסר בפועל

• אהבתי 1
פורסם
לפני 36 דקות, Legend כתב:

טרי מעכשיו: חולה קורונה מאומת, שיודע שהוא חולה, נתפס על אוטובוס שנסע לירושלים.

על האוטובוס היו 34 נוסעים. הם קיבלו הוראה להיכנס לבידוד.

והנהג קיבל קנס ע"ס 5,000 ש"ח.

החולה נעצר.

מקור

כנראה שהמשפחה שלו היא זאת שדיווחה עליו למד"א ולמשטרה.

פורסם
לפני 43 דקות, Transporter כתב:

5000 שקל זה לא מספיק.

אתה מודע לשכר הנהגים כשאתה אומר דבר כזה?

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מנהל ה-CDC מעדכן שלפחות 25% מהנדבקים הם אסימפטומים אך מפיצים את הוירוס. בנוסף, הפצה משמעותית של הוירוס בחולים מתרחשת 48 שעות לפני שהם מציגים סימפטומים. כמו כן, הוירוס מדבק לפחות פי 3 משפעת.

ראיון מעניין

https://www.npr.org/sections/health-shots/2020/03/31/824155179/cdc-director-on-models-for-the-months-to-come-this-virus-is-going-to-be-with-us

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, hans כתב:

נ.ב.

אני לא יכול לכתוב את המילה ״חרדים״ יותר... היא פשוט לא נכונה.

צריך להמציא מילה חדשה לחרדים שמשתייכים ל-80 אחוז שמתנהלים בצורה אחראית.[

כחרדי שמשתייך בהחלט לרוב, אני מודה לך על ההבחנה המדוייקת שעשית. 

אנו אולי נראים כגוש מוחלט אבל זו ממש לא המציאות. סביר להניח שיש לי עם כל אחד מכם יותר אינטרקציה מאשר אלו שקוראים לשוטרים נאצים. לא זה לא אומר שמחר אני מתגייס או עוזב את הכולל, אבל אני לא נגד אף אחד.

אבל בשבילי חייל / שוטר זה אחד שאני מכיר לו טובה. 

בשבילי הוראות של משרד הבראיות למניעת התפשטות מגיפה הן לא "גזרות". 

ואני חושב שהרוב כמוני. 

ולא אני לא דוס מחמד שרוצה להיות חילוני ולא הלך לו / חוזר בתשובה שלא מודע להשקפה החרדית . סתם אחד רגיל שבמקרה חובב מאוד רכבים :)

האמינו לי הנזק שה20% האלו עושים לי עצום ולא פחות ממכם. 

נ.ב.- שהתגוררתי באזורים חרדיים מובהקים המתח בין המשטרה לתושבים היה עצום משתי הצדדים כשאני מצד אחד יודע שאני עלול לחטוף ללא סיבה משוטר / לקבל יחס מחפיר. כשאני מבין אותו שהוא מפוחד שללא סיבה יעשו לו לינץ'. האלימות מגיעה בשניות לשיאה וכשזה קורה בהחלט חרדים חוטפים ה-ר-ב-ה יותר מהאזרח הממוצע. 

היכן שאני גר היום מיותר לציין שזה ממש לא קורה, חייבים לפתור את הפלונטר הזה ואין לי מושג איך.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001324576

לאומי יעניק גרייס של שנתיים ללוקחי משכנתא שהוצאו לחל"ת

בסביבת הבנק מציינים כי אוכלוסיה שעשויה ליהנות במיוחד מהמבצע היא זו של רוכשי הדירות ב"מחיר למשתכן" שירצו לנצל את ההטבה שבה זכו אך שהוצאו לחל"ת ממקום עבודתם

כל הכבוד לבנק לאומי,  כאילו שהייתה לו ברירה. 

לקח את הלימון והפך אותו ללימונדה.

הרי חצי מאלו שיצאו לחל"ת היו מפסיקים לשלם את המשכתנא בכל מקרה, הבנק היה צריך להתחיל הליכי הוצאה לפועל,

ולהתחיל לפנות אנשים מהבתים (מה שבלתי אפשרי), ולמכור את הבתים דרך כונס נכסים - לא ברור בכלל אם הוא יכול למכור דירות של מחיר למשתכן,

הרי לא עברו 5 שנים מאז הקונה רכש את הדירה. 

בקיצור - כסף הוא לא היה רואה מזה. 

עכשיו שלא תחשבו שהם ממש נדיבים , הם פשוט מקפיאים את הסכום שחייבים , הסכום ממשיך לצבור ריבית ואולי גם הצמדה לשנתיים האלה.

כלומר למרות שהלקוחות לא משלמים , הבנק ממשיך לצבור רווחים על הנייר, חלקו בנכס כל חודש עולה. 

מי שיחזור לשלם בעוד שנתיים אז הבנק רק הרוויח. 

מי שלא יהיה לו מה לשלם עוד שנתיים, אז הבנק יתחיל אז בהליכי הוצאה לפועל , אבל במצב יותר טוב מהמצב היום (אולי).

אז למי שחושב ששוק הדיור יתאושש או יחזור למקורות שלו..

אז הינה הוכחה שהכלכלנים של בנק לאומי חושבים שזה יקרה רק עוד שנתיים

פורסם (נערך)

לפני 56 דקות, yd b-4 כתב:

כחרדי שמשתייך בהחלט לרוב, אני מודה לך על ההבחנה המדוייקת שעשית. 

אנו אולי נראים כגוש מוחלט אבל זו ממש לא המציאות. סביר להניח שיש לי עם כל אחד מכם יותר אינטרקציה מאשר אלו שקוראים לשוטרים נאצים. לא זה לא אומר שמחר אני מתגייס או עוזב את הכולל, אבל אני לא נגד אף אחד.

סטטיסטיקה.

לא מעניין אותי אם אתה מהפלג של הרב יוסי או הרב משה או הרב רפי.

לא מעניין.

סטטיסטית, אתה שייך לקבוצה נפלאה של אנשים, שחיה בעוני "מבחירה", שמפספסת לימודי ליבה "מבחירה", שהישובים שלה לא יכולים להתקיים בלי ארנונה של חילוניים (תודה לאלי ישי שסיפר את זה) "מבחירה", שבכל כתבה סביב הקורונה,  כשהסבירו למה הרב בסדר - הסבירו שהקשתבם להנחיות הרבנים (כי צריך מתווך בין חקיקה לביניכם).

אתה לא נגד אף אחד. יופי. רוב האנשים בעולם הם, כנראה, לא נגד אף אחד.

זה שאתה לא נגד אף אחד לא מספיק.

אני לא רוצה לקרוא עכשיו כתבות קורעות לב על משפחות בבני ברק שלא יהיה להן מה לאכול ("מבחירה") כי הן בחרו להביא 8-9 ילדים לעולם, ולילדים אין מקום בדירת שני החדרים שלהם בסגר, ואין כסף לשום דבר מסביב, וכמובן שעכשיו מחכים שהמדינה תתערב, תעזור, תתקן, תחלק, תשלם. והיא, כמובן, עושה את זה (מעניין למי ילכו מענקים של 500 שח על כל ילד).

והבעיה הכי גדולה שלך, שלכם, זה העדר מוחלט של יכולת להבין כמה אורח החיים שלכם מזיק למדינה שמשום מה אתם כאילו חלק ממנה. 

כן, אני יודע, התסכול שלי לא עוזר לאף אחד. סטטיסטית אין לכם את הסקילסטס להבין כמה נזק אתם מייצרים. אין לכם את האינגריטי הבסיסי להבין שבלעדינו הייתם עכשיו כמו במדינות עולם שלישי, עם גופות שאף אחד לא יכול לפנות ברחובות, או לבוא אפילו בביקורת  מינימאלית לנציגים שלכם בכנסת, הרב "לא יהיה סגר על בני ברק" דרעי וחברו יעקוב "אז מה אם אני מדבר מהטלויזיה על סכנות הקורונה? עלינו זה לא ישפיע. המשיח יגיע עד פסח" ליצמן. אבל אולי הדבר הטוב היחיד שיצא מכל המגפה ,זה שאנחנו או אתם תחטפו כפה חזקה מספיק, כדי להבין שלתחזק מדינה בתוך מדינה, כשאחת מממנת את השניה, לא עובד.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגני, דווקא ספציפית המענק הזה הוא עד 4 ילדים.
כלומר, משפחה עם 4 ילדים יקבלו 2000, ומשפחה עם 14 ילדים יקבלו גם 2000.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לפני 55 דקות, korola כתב:

בסביבת הבנק מציינים כי אוכלוסיה שעשויה ליהנות במיוחד מהמבצע היא זו של רוכשי הדירות ב"מחיר למשתכן" שירצו לנצל את ההטבה שבה זכו אך שהוצאו לחל"ת ממקום עבודתם

הרי חצי מאלו שיצאו לחל"ת היו מפסיקים לשלם את המשכתנא בכל מקרה, הבנק היה צריך להתחיל הליכי הוצאה לפועל,

ולהתחיל לפנות אנשים מהבתים (מה שבלתי אפשרי), ולמכור את הבתים דרך כונס נכסים - לא ברור בכלל אם הוא יכול למכור דירות של מחיר למשתכן,

עכשיו שלא תחשבו שהם ממש נדיבים , הם פשוט מקפיאים את הסכום שחייבים , הסכום ממשיך לצבור ריבית ואולי גם הצמדה לשנתיים האלה.

כלומר למרות שהלקוחות לא משלמים , הבנק ממשיך לצבור רווחים על הנייר, חלקו בנכס כל חודש עולה. 

מי שלא יהיה לו מה לשלם עוד שנתיים, אז הבנק יתחיל אז בהליכי הוצאה לפועל , אבל במצב יותר טוב מהמצב היום (אולי).

חשבתי שזה מה שיקרה,

דווקא מהלך כזה יגרום לאי ירידת המחירים,

אנשים לא יהיו לחוצים למכור כי יש הקפאת משכנתא בנתיים

ולמה שמישהו ימכור דירה וינעל הפסד של הקרן אם הוא יכול לחכות,

בסופו של דבר מה שקובע את המחיר זה מי יותר לחוץ,

המוכרים - למכור, או הקונים - לקנות.

מהלך כזה מוריד לחץ מהמוכרים..

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 2 שעות, ChemGuy85 כתב:

בדיוק. טמטום שכזה.

בגדול עושים את הסגר אחרי שהפינגווינים ברחו. זה סגר רק בשביל להראות שעושים משהו. זה כמו שמפציצים דיונות בעזה. 

בחדשות של 17:00 ברשת ב הגדילו להגיד שיש פקקים של 4 שעות בכביש 1

ושל שעתיים בכביש 443 לכיוון ירושלים בגלל בדיקות קפדניות של המשטרה.

עכשיו מה יעשה בחור ששומע דבר כזה ורוצה להגיע לירושלים בכל אופן ואופן?

1} ירד מהטרמפ וילד ברגל {לא ימות מזה מבטיח לכם}

2}קשה לו? הרי כבר אמרו לו מאיפה לברוח- בית שמש->להגיע משם לקסטל\סטף->לרדת עין כרם-> הגעת ליעד!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

כאמור

המדינה חייבת להתעורר ולעשות כאן בדיקת נוגדנים

אולי סוף סוף נגלה שיש המון אנשים שכבר מחוסנים ויכולים להתערבב באוכלוסיה

בדיוק כמו שפרופסור לס אמר לפני חודש והשתיקו אותו

91834801_10219909966692487_2986206510830321664_o.jpg

לפני כשעה, korola כתב:

אני חושב שבמקרה הנ"ל אתה משלם את הריבית , אבל לא את הקרן

• תוכן חדש...