Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חדשות מאיטליה:
לטענת האיטלקים, ה R0 ירד מ 3 ל 1 והמטרה כרגע היא להוריד אותו מתחת ל 1.
בזכות הסגר ניצלו כ 30000 איש.
מקור:

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Miata ND2

פורסם

מדהים אותי שבאירופה כול הזמן יש מתורגמן/ית לשפת הסימנים.

ישראל? זין על כבדי השמיעה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
זה שיש סגר על בני ברק בגלל אחוז נדבקים גבוה לא אומר שאוכלוסיות אחרות לא יעשו בדיוק את אותו הדבר ויסעו למשפחות שלהם במקומות אחרים בארץ. אבל בניגוד לבני ברק, את זה אף אחד לא הולך לאכוף במידה ונשאר השבוע ברמת האכיפה הנוכחית של המגבלות. בשבוע האחרון נסענו מחוץ לעיר בשביל טיפול שיניים דחוף. אמנם התנועה זורמת, אבל הכבישים מלאים ברכבים.

אז בוא לא נהפוך את החרדים לשטן בהתגלמותו / מכת מדינה. זה לא מועיל לכלום. נכון שמנהיגים שלהם עשו טעויות חמורות בתחילת ההתפרצות אבל אין סיבה להתייחס ככה לציבור שלם. 

לא הזמן להיות יפי נפש.צריך לעצור את המחלה, לשם כך יש סגר על איזור נגוע. מי שבורח מהאיזור הזה לאיזור אחר בארץ ומתארח אצל משפחה אחרת ( לא מנפנף מרחוק לאמא במרפסת אלא נמצא כמה ימים בבית אחר ), מסכן את שלום הציבור.

שבועיים ביקשו מהם להפסיק התקהלויות - עכשיו אין ברירה וחייבים לעצור את מי שמנסה לברוח מהסגר.

אבל אתה צודק - צריך גם בכבישים אחרים להעמיד מחסומים, בטח ובטח בליל הסדר כדי לחסום מפרי חוק. אחרת לא נצא מזה

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

אולי כי  בישראל יש המון השתלות של שתל שבלול? 

לדעתי כבר מעל ל-20 שנה אין חירשים מולדים בישראל.

רובם אפילו לא למדו את שפת הסימנים. 

פורסם

לפני שעה ראיתי בפייס וכבר הגיע לאתרי החדשות? פשוט חרטא, רואים שהבנאדם עושה פרובוקציה, הרי למה התחילו לצלם מלכתחילה? כי היה התלהמות מצידו כנראה והשוטר הגיב לו.

ואז הבנאדם השני הוציא מצלמה אז הוא פתאום ישב על הדשא יעני 'רגוע' וחיכה שהשוטר יעצור אותו בכוח, כי הוא לא הגיש את הידיים שלו לאזוק אותו.

שוטרים לא מסתובבים סתם ככה בתקופה הזו ומשעמום עוצרים אנשים שומרי חוק.

הרי הבנאדם עבר על ההנחיות - יצא לפארק, ישב בדשא, בדיוק מה שביקשו לא לעשות, גם אם הפארק הוא 98 מטר מהבית שלו, צריך להקטין ראש כדי לא להבין את המשמעות של ההנחיות.

כל הכבוד לשוטר שאכף את ההתנהגות העברינית הזו שהורסת לכל האוכלוסיה ומפיצה את הוירוס עוד ועוד.

חבל שלא נתנו קנסות גם ל2 התל אביבים שהיו לידו 'אני בהלם אני בהלם באני בהלם'

• אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, vladclar כתב:

לא הזמן להיות יפי נפש.צריך לעצור את המחלה, לשם כך יש סגר על איזור נגוע. 

גם לא הזמן להפיץ שינאה כשהדרך היחידה לעצור את הווירוס זה שיתוף פעולה עם כולם. 

אין הבדל אם זה חרדים שנוסעים לפני הסגר על בני ברק או סתם זוג מבוגרים שהולכים לבקר את הילדים כי קשה להם להיות לבד בחג.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בבריטניה עוצרים השתלות מצילות חיים מקווה שזו לא המדיניות גם בארץ , אבל אני מסופק.

באחד האתרים ספרו זקן ממשען שנפטר ממחלות הרקע שלו ולא מקורונה, אח"כ הבינו כמה זה מפגר.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

אין הבדל אם זה חרדים שנוסעים לפני הסגר על בני ברק או סתם זוג מבוגרים שהולכים לבקר את הילדים כי קשה להם להיות לבד בחג.

לא לפני הסגר - בזמן הסגר, כאשר בכלל אסור לצאת מהאיזור.

עדיין אתה לא מבין את ההבדל.

אין שום שנאה (רוב התושבים של בני ברק משתף פעולה), צריך לעצור את כל מי שלא מציית, זה הכל. גם מי שמטייל בפארק הירקון בניגוד להוראות ומי שמטייל בגליל (ארועים מהיום).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

זו לא בדיוק הפצת שינאה, זו פשוט המציאות כמו שהיא. העניין הוא שזה קצת מדאיג, כי אם בנושא הביטחון אני יודע שאנחנו יכולים להסתדר בלעדיהם, וגם כלכלית יש לנו עדיין את האפשרות לממן אותם ולחיות נורמלי, אז כאן אני מבין שזה פשוט טירוף! הם מנותקים מהמציאות, מהמדינה, ומהחברה. אני מרחם עליהם, ממש לא שונא.

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

בישראל יש כתוביות לכל דבר, וזה אפילו מעוגן בחוק - כך וכך אחוזים של תוכניות חייבות להיות עם כתוביות - ואני מדבר על כתוביות של עברית על עברית.

בגרמניה / צרפת וכו' אין כתוביות, השיטה הזאת פשוט ***לא קיימת*** מכיוון שכל החומרים הזרים מדובבים. במקומה יש שפת סימנים מדי פעם.

• מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, Giant_TA כתב:

זו לא בדיוק הפצת שינאה, זו פשוט המציאות כמו שהיא. העניין הוא שזה קצת מדאיג, כי אם בנושא הביטחון אני יודע שאנחנו יכולים להסתדר בלעדיהם, וגם כלכלית יש לנו עדיין את האפשרות לממן אותם ולחיות נורמלי, אז כאן אני מבין שזה פשוט טירוף! הם מנותקים מהמציאות, מהמדינה, ומהחברה. אני מרחם עליהם, ממש לא שונא.

להכריז שהם "מכת מדינה" זה בהגדרה הפצת שנאה.
מסכים איתך שמדובר באוכלוסיה בעייתית אבל אמירות כאלה רק גורמות נזק, במיוחד במצב הנוכחי.
אולי בעקבות המשבר תהיה התפכחות כללית אצלם, מה שיחבר אותם קצת יותר למציאות ויועיל לכולנו כחברה בעתיד. מי יודע.

לפני כשעה, vladclar כתב:

לא לפני הסגר - בזמן הסגר, כאשר בכלל אסור לצאת מהאיזור.

עדיין אתה לא מבין את ההבדל.

בזמן הסגר אי אפשר לצאת מהעיר. הדיבור היה על חרדים ששמעו שהולך להיות סגר על בני ברק ונסעו לפני זה למשפחות שלהם במקומות אחרים.
אין שום הבדל בין חרדי כזה לכל אזרח אחר שמחליט לנסוע עם המשפחה לבית אחר בחג. שניהם עוברים על ההוראות ומתנהגים בחוסר אחריות, שניהם יקבלו קנס מטומטם של 500 שקל וכנראה ימשיכו בדרכם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, borsood כתב:

בבריטניה עוצרים השתלות מצילות חיים מקווה שזו לא המדיניות גם בארץ , אבל אני מסופק.

באחד האתרים ספרו זקן ממשען שנפטר ממחלות הרקע שלו ולא מקורונה, אח"כ הבינו כמה זה מפגר.

הגיוני לגמרי. קודם כל, השתלות דורשות המון משאבים בבית החולים, משאבים שחסרים בימים אלה. שנית, החולים המקבלים את האברים נזקקים לטיפול מדכא מערכת חיסון, הדבר האחרון שהם צריכים בזמן המגיפה.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 52 דקות, hans כתב:

בישראל יש כתוביות לכל דבר, וזה אפילו מעוגן בחוק - כך וכך אחוזים של תוכניות חייבות להיות עם כתוביות - ואני מדבר על כתוביות של עברית על עברית.

בגרמניה / צרפת וכו' אין כתוביות, השיטה הזאת פשוט ***לא קיימת*** מכיוון שכל החומרים הזרים מדובבים. במקומה יש שפת סימנים מדי פעם.

אני לא מדבר על תוכניות או סרטים, אני מדבר על ההופעות של ביבי וליצמן ובר סימן טוב. אני פיספסתי את הכתוביות כנראה. יכול להיות.

בגרמניה מרקל מדברת בגרמנית, מקרון בצרפתית וכו...

אולי אני טועה, אין לי בעיה לקבל את זה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...