Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בית אריה - מה המסלול המומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם

יצא לי לעשות סיבוב בכביש הנ"ל לא מזמן ובהחלט אהבתי!

השאלה שלי היא מה המסלול המומלץ אחרי שעוברים את התחנת דלק (ו-90 מעלות שמאלה), שכן ראיתי שיש סדרה של פניות, כל אחת יותר מפתה מהשניה, רק שלא בא לי לנחות באיזה קסבה של כפר עצבני.

תודה על ההמלצות.

יאיר

פורסם

זה גבולי. יכול להיות שם גם קצת מסוכן, אני מניח. אני חושב שהקטע מהיציאה מ-444 ועד הישורת הראשונה (בירידה) הוא מספיק נחמד וכולל לפחות 10 פניות מצוינות. אחרי זה אני לא נוהג להמשיך. (לא שהייתי שם כ"כ הרבה פעמים)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תרגיש חופשי לעבור את המחסום.

תמשיך ישר כל הזמן.

בדרך אתה עובר בתוך כפר ערבי, האט במעבר בשביל לא לסכן אנשים שקופצים לכביש (והם קופצים).

בסוף אתה מגיע לבית אריה.

אחורה פנה וחזרה לסטייג' רק בכיוון ההפוך.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

10 פניות לפני הישורת ? אמממממ מוזר...לא זכור לי שהוסיפו לי פניות לכביש....7 מתוכם שני עיקולים מאוד מהירים שלא ממש מוגדרים פניה....בתחנת דלק יש 3 סיבובים חדים ונחמדים אבל אין מקום לטעויות במקרה הטוב גדר בטיחות במקרה הרע עץ זית

אגב בהקשר ישי : להאט במעבר כי קופצים ילדים או ערבים.....לא מוצא לנכון להאט,

סתאם סתאם !! לפני כל השמאלנים קופצים עלי פה.....

פורסם

סוף סוף נושא שאני יכול להגיב עליו! :-P

בתור תושב המקום אני חייב לציין לטובה את הכביש המהנה הזה...אני נהנה כל פעם מחדש לנהוג, הכביש מהנהבמיוחד לאחר שמכירים אותו טוב.

לא הייתי ממליץ לך להמשיך אחרי תחנת הדלק, ולא מסיבות בטחוניות כי באמת אין ממה לדאוג באזור...פשוט אחרי התחנת דלק הכביש די שיגרתי ומשעמם.

המלצה-אם אתה נוסע בלילה תשתדל לשים לב שאין שועלים\חמורים\חזירי בר שחוצים את הכביש.

עוד המלצה היא ליסוע בזהירות מעל משקעים ובורות עד שתכיר את הכביש טוב.

אין מה לדאוג ממשטרות בכביש כי אין...למרות שלפני חצי שעה עצרו אותי מג''ב בכניסה ליער(שוחררתי לאחר שהמגבני''ק הנחמד שאל אותי שאלות על האוטו כגון ''שותה דלק?'' ''איך היא בלחיצות?'' וכו'...), אבל זה מקרה נדיר.

סע בזהירות, ותדאג ליסוע בשעות מאוחרות מטעמי בטיחות....

אדם.

פורסם

תשמע...לא שאני מתנגד להרג ילדים פלסטינים בגיל הרך(תירגעו,זה בציניות), אבל אם תיתקע ב200 קמ''ש בחמור\כבשה\ילד\רועה עיזים\מישהו... האוטו שלך לא יאהב את זה...לא חסרים מקרים שהנ''ל מתפרצים לכביש.

אדם.

פורסם

בשרות הצבאי שלנו היינו "חורשים" את הכביש עם ג'יפ סופה או לנד רובר (טוב זה מה שהיה בתקציב של משמר הגבול לפני כמה שנים).

בכל אופן כביש מאוד מהנה והפיתולים מאוד נחמדים, רק באמת צריך לקחת לתשומת לב את השקעים שיש בכביש לפעמים, חוץ מזה אין חשש מהתושבים בסביבה....

נסיעה טובה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שירתתי באזור כמה חודשים ואמת היא ש...תעזבו אותכם מסיבובים כחו רכב שטח (ו4 לוחמים) ורדו לשבילי האזור .

כשיהיה שלום וחוק מוטורי(אני מאמין רק לחוק המוטורי) אפשר לעשות שם יופי של ראלים...

חוץ מזה הסיבובים הבאמת מעניינים נמצאים אחרי חלמיש לכיון טלמון.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

על השטח אני יכול להעיד שכל באגי וחיפושית עם רשיונות מלטפות שם מדי יום אלת האבנים

לגבי הכביש...לידו יש כביש קצר בין 444 לנתב"ג שנחמד ביותר לסוע בו שהוא ריק

• תוכן חדש...