Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח רכב לפי קילומטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר חברת ביטוח שמשלמים לפי קילומטר? חשוב לציין שיש לי רכב פרטי שנמצא בבעלותי ואין לי או היה ביטוח עליו.

פורסם (נערך)

שלום 

אני לא יודע אם יש לפי קילומטרים בודדים , אבל יש חברות שמבטחות לפי התחייבות של הלקוח  לא לעבור קילומטראז שנתי אותו הוא בוחר .

עריכה אחרונה על ידי הרקוליטו
פורסם

יש את wesure שנדמה לי מציעים משהו בסגנון, ביטוח חובה הוא דרישה חוקית, אסור לך לנסוע בלעדיו.
אם תפגע במישהו ללא ביטוח חובה על דבר פעוט כמו רגל שבורה וזעזוע מח אתה תשלם מאות אלפי שקלים הוצאות רפואיות.
ביטוח צד ג' לא עולה הרבה והוא הכיסוי שלך למקרה ותכנס ברכב אחר, בימים שפגוש עולה 2000 ש"ח ותאונות קטנות נגמרות ב20,000 ש"ח - אתה ממש לא רוצה את הסכנה הזאת מרחפת על ראשך.
ביטוח חובה+צד ג' עולה סדר גודל של 3500 ש"ח בשנה לאדם ללא עבר ביטוחי, אם לאחד ההורים יש ביטוח שאתה כלול בו, אתה יכול לזקוף את זה לזכותך.
בכל מקרה אחרי 3 שנים של עבר ביטוחי המחיר צונח משמעותית לאיזור ה2500.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא מאמין בנוסחה הזו .

עוד דרך למשוך מבטחים , מחר אני יחליט שאני עושה בטוחים במחירים שוברי שוק ומביא אליי קהל רחב מאוד כמובן עם חוזים שיגנו עליי ועל הלקוח .

ובכלל עיניין הביטוחים מתחיל כבר לאבד את זה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
לפני 3 שעות, הרקוליטו כתב:

שלום 

אני לא יודע אם יש לפי קילומטרים בודדים , אבל יש חברות שמבטחות לפי התחייבות של הלקוח  לא לעבור קילומטראז שנתי אותו הוא בוחר .

אתה יודע מה השם של החברות אולי?

לפני 3 שעות, shellcase כתב:

יש את wesure שנדמה לי מציעים משהו בסגנון, ביטוח חובה הוא דרישה חוקית, אסור לך לנסוע בלעדיו.
אם תפגע במישהו ללא ביטוח חובה על דבר פעוט כמו רגל שבורה וזעזוע מח אתה תשלם מאות אלפי שקלים הוצאות רפואיות.

תודה על המידע אבל אתה לא מחדש לי כלום. (ודרך אגב שים לב זה לא מה ששאלתי)

פורסם
לפני 9 שעות, Secret כתב:

שיש לי רכב פרטי שנמצא בבעלותי ואין לי או היה ביטוח עליו.

לא הבנתי את המשפט הזה. 

יש לך רכב, ללא ביטוח? לא חובה? לא צד ג'?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ביקשתי הצעת מחיר מווישור לרכב שלי . הם הציעו לי לבקשתי , ביטוח מקיף וחובה 6023 שח ( הונדה fk8 2018) לכל נהג מעל גיל ארבעים עם ותק של חמש שנים נהיגה ללא צורך במיגון עד 12000 קילומטר בשנה . עברי הביטוחי נקי .

כאשר משנים את הנתונים המחיר משתנה מעלה או מטה בהתאם לדרישות הביטוח שלך .

אני רק בדקתי בשביל לקבל סדר גודל של עלות ביטוח .

פורסם

ברכב השני שלנו אנחנו נוהגים מעט.
בדכ סוכן הביטוח מוצא הצעה רלוונטית עם הגבלת קמ.
לפעמים יש הצעות כאלו מוצלחות ולפעמים לא. זה דינמי

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם
לפני 16 שעות, Secret כתב:

אתה יודע מה השם של החברות אולי?

תודה על המידע אבל אתה לא מחדש לי כלום. (ודרך אגב שים לב זה לא מה ששאלתי)

יש לך את זה בהראל תחת הראל סוויץ', יש גם ל AIG שאיני מכיר. הראשון מאוד משתלם למי שנוסע מעט, נדמה לי שגם למי שנוסע קצת יותר, יש הטבות נוספות. המגרעות היחידות הן הצורך להתקין רכיב של איתוראן שינטר את המרחקים והעדר תביעות שלוש שנים לאחור. לטעמי וניסיוני משתלם לחלוטין.

פורסם

אין לי ביטוח, אף אחד מהם.

לפני 17 שעות, discoTD5 כתב:

לא הבנתי את המשפט הזה. 

יש לך רכב, ללא ביטוח? לא חובה? לא צד ג'?

פורסם
לפני 6 שעות, רועי5 כתב:

יש לך את זה בהראל תחת הראל סוויץ', יש גם ל AIG שאיני מכיר. הראשון מאוד משתלם למי שנוסע מעט, נדמה לי שגם למי שנוסע קצת יותר, יש הטבות נוספות. המגרעות היחידות הן הצורך להתקין רכיב של איתוראן שינטר את המרחקים והעדר תביעות שלוש שנים לאחור. לטעמי וניסיוני משתלם לחלוטין.

אם אני זוכר נכון: לפי הפרסום הראל מסתפקים בהצהרת המבוטח, ללא צורך ברכיבים כמו איתוראן.

גם ליברה הציעו ביטוח כזה עם כניסתם לשוק. מבדיקה חלקית שערכתי מדובר כנראה בגימיק שיווקי שלא מתחרה בהצעות הזולות ביותר בשוק שהן ללא הגבלת ק"מ.

פורסם
לפני 17 שעות, Secret כתב:

נהיגה ללא ביטוח היא עבירה פלילית, ממליץ לך להוסיף כיסוי ביטוח חובה לפחות לעת עתה עד שתמצא הסדר אחר שמתאים לך.

ממה שראיתי אצל מכרים - הדבר אינו משתלם אלא אם כן אתה חייל שיוצא פעם בחודש הביתה.

2016 BMW M235i.

פורסם
בתאריך 26.7.2020 בשעה 23:42, הרקוליטו כתב:

ביטוח מקיף וחובה 6023 שח ( הונדה fk8 2018) 

מה זה המחיר הזה? ביטוח למרכבה סימן 4?

סליחה שאני לא בקיא בטרמינולוגיה, מדובר ב Type-R?

• מצחיק 1
פורסם

לידיעתך כלי הנדסי או טרקטור מאוד יקר לבטח . דרוש מבנה סגור מבטון או בלוקים כאשר הטרקטור מרותק עם שרשרת לרצפה . השתתפות עצמית יכולה להגיע עד עשרים אחוז מערך הכלי .

מי שמחזיק ציוד יקר יעדיף לשלם לשומר ( או פרוטקשן ) .

אכן מדובר בטייפ אר צורה חדשה .

כאשר הרכב היה חדש . שילמתי 8300 מקיף וחובה . לא כל החברות מוכנות לבטח רכב ספורט

• תוכן חדש...