Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

המדינה משנה תקנות ורגולציה כל יום. למה מישהו צריך לפצות אותי על זה?

יש הבדל בין תקנות ורגולציות לבין לסגור לך את העסק לתקופה של חודש-שלושה חודשים עם אפס התראה מראש.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 439
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה ההבדל בין זה לבין להגיד לך שתוך 3 חודשים אתה חייב להתקין מערכות במאות אלפי שקלים בעסק?

גם את נזקי המלחמות בעזה אנחנו סופגים לתקופה לא קצרה ושם הנזק יותר גדול כי משביתים רק אותך כשהמתחרים עובדים רגיל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

ציטוט

גם את נזקי המלחמות בעזה אנחנו סופגים לתקופה לא קצרה ושם הנזק יותר גדול כי משביתים רק אותך כשהמתחרים עובדים רגיל.

א. בזמן מלחמה לא כופים עליך סגירה מוחלטת עם מחסומים של המשטרה

ב. מלחמה לא נמשכת שלושה חודשים ומעלה

ג. במקרה של נזק אתה מקבל פיצוי מתוקף מס רכוש

המדינה אמרה לאדם כמו טרנספורטר שהוא לא יכול לעבוד. למה? ככה. כמה זמן? לא יודעים. 

יש לי קרוב משפחה מדריך טיולי אקסטרים. בחודשי החורף הוא בקושי עבד כי חורף ויצא ככה שכמעט כל סוף שבוע היה גשום וקר. בחודשי האביב כפו עליו 3 חודשי סגירה. בן אדם לא עבד חצי שנה.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)

Chemguy, יותר גרוע.

אתה על הנייר יכול לעבוד אבל עובדים לא באים, כל רבע שעה השגרה נקטעת באזעקה (השבתה של כ 5 דקות יחד עם הטלפונים הביתה כדי לוודא שהכל בסדר), נזקים שנגרמים לציוד ולחומרי גלם כי מכונות ננטשות תוך כדי עבודה ולקוחות שאתה מאבד כי אתה לא יכול לעמוד בזמנים והמתחרה שלך כן.

לא יודע מה קורה בחדרה אבל אצלנו בלוח השנה לא מסומן מתי נגמרת המלחמה.

על כל זה תוסיף תשלום שער מלא לכולם.

לגבי הפיצוי הצחקת אותי. במקרה הכי אופטימי הוא יגיע תוך חצי שנה ולא יכסה אפילו רבע מהנזק האמיתי.

עריכה: לגבי הרגולציה אז קודם כל בחלק מהמקרים מדובר בקנסות מאוד גבוהים ואפילו צווי סגירה,  לפרוס את הסכום בבנק יכול גם קרוב המשפחה שלך עם הטיולים ואצלו זה בסך הכל כ 50,000 שקל והוא יכול להחליף תחום עם הוצאות הרבה יותר קטנות.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

רק רוצה להזכיר שהקורונה תופעה גולבלית שבגללה המשק נסגר. ולא רק נסגר בארץ.

ובגלל זה הפגיעה שלה במיקרו קטנה יותר כי כולם באותו המצב.

פורסם

ההשפעה היא יותר גדולה.

כשיש מלחמה בעזה והעסק שלך באשקלון אז חודש אחרי שהמלחמה תיגמר אתה תחזור לשגרה עם אותו היקף הזמנות פחות או יותר

כי כולם המשיכו לעבוד ורק אתה נתקעת(לא באשמתך,אבל עדיין).

במצב כיום העסק שלך היה סגור 3 חודשים,והיקף ההזמנות לאחר שפתחת את העסק לא חזר להיקף הקודם.

יוצא שבנוסף לזה שהעסק שלך היה סגור ורק הפסדת כסף,גם לא תחזור להרוויח כמו שהרווחת לפני.

לפני כשעה, David32 כתב:

רק רוצה להזכיר שהקורונה תופעה גולבלית שבגללה המשק נסגר. ולא רק נסגר בארץ.

ובדיוק בגלל זה ההתאוששות תהיה ארוכה יותר וקשה יותר.

המון הזמנות וכסף שהגיעו מבחוץ קוצצו או נעצרו.

פורסם

הפוך. כשכולם לא עובדים אני ממשיך מהנקודה שעצרתי אבל אם רק אני לא עובד הלקוחות שלי עוברים למתחרים.

וזו לא תיאוריה אלר במציאות. הייתי שם.

פורסם

אתה לא ממשיך מהנקודה שעצרת בה אם היקף ההזמנות יירד ב75% לכולם.

יש לך הרבה פחות סיכויים להתאזן ולהביא לקוחות בחזרה/לגייס לקוחות חדשים כשאין לקוחות בכלל.

פורסם

כשאתה מדבר על תרבות פנאי אתה צודק אבל כשאתה יצרן או ספק,של שירות בסיסי אז ממש לא.

אם מחא לדוגמא סוגרים רק את תנובה הלקוחות ילכו לאחרים שגם יתחזקו כשתנובה נחלשת וגם וחלקם לא יחזור אבל אם סגרת את כולם אז אתה חוטף את הכאפה אבל ממשיך כשווה בין שווים.

פורסם

בדברים מאוד בסיסיים אתה צודק.

אבל אם עירייה לצורך הדוגמה תכננה לשדרג את פחי הזבל,הוציאה מכרז בחרה בספק.

הגיעה הקורונה-ההכנסות מארנונה ירדו+הוצאות אחרות גדלו והמכרז הוקפא,יושפע מי שהיה אמור לייצר את הפחים האלה

בלי קשר לאיזור הגאוגרפי שלו.

ממשלה מקפיאה פרויקטים שהם לא חיוניים בטווח המיידי,גם בתעשיות הצבאיות והאזרחיות.

פורסם

כן אבלעןד שנה העירייה תקנה את הפחים. לעומת זאת אם רק אני סגור ויצרני הפחים האחרים עובדים הם יזכו בפרוייקט ובמחיר יותר גבוה כי מתחרה אחד הוסר. כני כבר לא אספק את הפחים לא עכשיו ולא עוד 5 שנים.

פורסם

לפני שבוע ימים הסטודנטים יצאו בהצהרה ובאיומים להפגנות של נראו עד היום בארץ אם המדינה לא תפצה אותם כספית. מישהו נתקל בהפגנות שלהם ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ההפגנות לא הועילו בשום דבר על פני השטח, אולי יש הידברויות כאלו או אחרות בין מארגנים\אגודות סטודנטים לבין המוסדות, בפועל עוד לא קרה כלום ברמה הארצית.
כן יש מוסדות כאלו או אחרים שגילו מעט התחשבות בסטודנטים, פחות כלכלית יותר בהתאמת הבחינות למקוון.
יש מוסדות שלא הטיבו במאומה, לא במעונות, לא באקדמי, אפילו אוכלוסיות בסיכון נדרשים כרגע להגיע להיבחן פיזית.

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

כן המוסד הזה נקרא הטכניון.

הם גם לא מוכנים להתחייב לקיים את הבחינות בתאריכים הקבועים גם במקרה ויהיה אסור להתקהל.

מיותר לציין שאף מרצה לא הסכים להעביר את הבחינות בצורה לא פרונטלית.

שזה מאוד נחמד,גם ככה אני גורר מועד ב מהחורף שהיה אמור להתקיים לפני 5 חודשים.

• תוכן חדש...