Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חיוניות מחליטה המדינה. אם העסק מייצר מסיכות רפואיות הוא יהיה חיוני, המדינה תתמוך בו. אם הוא מייצר מסיכות לפורים - הוא יהיה במקום נמוך בתור לתמיכה.

לגבי ספיגת עובדים - מובן שזה לא 1:1. העולם משתנה, גם הצרכים, ומי שלא יוכל לעמוד כעת בקופה של חנות בגדים יעמוד בקופה של חנות נעליים או של חנות צילום. הנקודה שלי לגבי חיוניות היא שאף אחד לא ישאר ערום גם אם פוקס יסגר. זה לא אתא של 1960 שכולם לבשו את החאקי שלהם, ויש מספיק ספקים שייכנסו במקומם.
זו בדיוק הבעיה. שהמדינה חושבת שהיא יודעת יותר טוב מהצרכנים. בגלל זה אנחנו תקועים מאחור בפריון.
מקבלים שרים כמו עמיר פרץ שחושב שמפעל מלט לא יעיל זה חיוני ומטיל עלינו מס שיגן עליהם.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תגובות 439
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

לא רלוונטי. אם אני משלם פי 3 מס בריאות ממך אז אני צריך להיות לפניך בתור לטיפול?

הפוך. אם אתה בא בטענות למפונקים ואומר שאתה לא רוצה לשלם להם, אז אני שואל: מה עם מי מהם שמשלם בשגרה 40% מס הכנסה ומממן את כל מה שהמדינה הזו עושה?

לפני 18 דקות, ChemGuy85 כתב:

כל הזמן מנסים למכור סיפור שעובדים נפלטים מ-X ונספגים ב-Y. אני לא בטוח שזה עובד ככה.

בכלליות בעולם? זה די כן.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני אומר שכשאני מרויח אני משלם וזה לא נותן לי דום זכות כשאני לא מרויח 

כמדינה תפקידי לעזור לעסק (ולא לבעלים) לעבור את המדהר עם ראש מעל למים גם אם זה אומר שהבעלים יפשוט רגל והעסק יחליף בעלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, David32 כתב:

נו, אז הלכת להרוויח את הגרושים באלה בניקיון כבר או שעוד לא?

אני התלוננתי?

לא נראה לי...

אבל מי שבאמת מתלונן ומתבכיין שאין לו,מוזמן להזיז את התחת מהפייסבוק וללכת לנקות או לסדר סחורה בסופר.

לפני 21 דקות, sperial כתב:

חיוניות מחליטה המדינה. אם העסק מייצר מסיכות רפואיות הוא יהיה חיוני, המדינה תתמוך בו. אם הוא מייצר מסיכות לפורים - הוא יהיה במקום נמוך בתור לתמיכה.

לגבי ספיגת עובדים - מובן שזה לא 1:1. העולם משתנה, גם הצרכים, ומי שלא יוכל לעמוד כעת בקופה של חנות בגדים יעמוד בקופה של חנות נעליים או של חנות צילום. הנקודה שלי לגבי חיוניות היא שאף אחד לא ישאר ערום גם אם פוקס יסגר. זה לא אתא של 1960 שכולם לבשו את החאקי שלהם, ויש מספיק ספקים שייכנסו במקומם.

אתה ממש ממש ממש מפספס את הנקודה.

החשש הוא לא מזה שאנשים יסתובבו עם תחתונים מחוררות ברחוב,אלא מזה שהענף כולו יקרוס בגלל המצב+מעבר לקניות ברשת.

לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

כמדינה תפקידי לעזור לעסק (ולא לבעלים) לעבור את המדהר עם ראש מעל למים גם אם זה אומר שהבעלים יפשוט רגל והעסק יחליף בעלות.

אם המדינה מציעה לי בתור פתרון לפשוט רגל ולזרוק את העסק למישהו אחר,אני לא רואה שום סיבה לקבל את המתווה הזה.

עריכה אחרונה על ידי halperin96

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

אני אומר שכשאני מרויח אני משלם וזה לא נותן לי דום זכות כשאני לא מרויח 

למה לא? רשת בטחון סוציאלית קיימת בדיוק למצבים שבהם אתה לא מצליח להרוויח יותר.

אני אשאל אחרת: מי לדעתך אמור להיות זכאי לקבל דמי אבטלה?

פורסם
לפני 28 דקות, halperin96 כתב:

אתה ממש ממש ממש מפספס את הנקודה.

החשש הוא לא מזה שאנשים יסתובבו עם תחתונים מחוררות ברחוב,אלא מזה שהענף כולו יקרוס בגלל המצב+מעבר לקניות ברשת.

אם המדינה מציעה לי בתור פתרון לפשוט רגל ולזרוק את העסק למישהו אחר,אני לא רואה שום סיבה לקבל את המתווה הזה.

ואני חשבתי שאתה מאלה שחושבים ש"ישן מפני חדש תוציאו", ושהחנויות הפיזיות צריכות להעלם לטובת החנויות ברשת, בדיוק כפי שיצרני הקרח נעלמו לטובת יצרני המקרר החשמלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

ואני חשבתי שאתה מאלה שחושבים ש"ישן מפני חדש תוציאו", ושהחנויות הפיזיות צריכות להעלם לטובת החנויות ברשת, בדיוק כפי שיצרני הקרח נעלמו לטובת יצרני המקרר החשמלי.

אני מאוד חושב ככה.

לא כל הודעה שאני מפרסם היא דעתי האישית.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אתה לא יכול להחליט שעסק מספיק חיוני לשלם מיסים וביטוח לאומי, להביא אותו לסף קריסה בעקבות סגר ואז להחליט שהוא לא מספיק חיוני בשביל לקבל פיצוי. 

פורסם
לפני כשעה, halperin96 כתב:

אם לא הבנת אז כללי הפורמט של להיות עצמאי או בעל שליטה בחברה זה בדיוק זה. כשהעסק בקשיים אתה מכניס יד עמוק לכיס הפרטי ומזרים כסף ואם אין לך אז העסק יימכר למי שיכול להזרים תמורת החובות  או שייסגר. 

פורסם
לפני 43 דקות, sperial כתב:

אף אחד לא חושב שהן צריכות להעלם, חוץ מהבעלים של אמאזון או שופיפיי אולי.

מה שכן חושבים, זה שלא צריך למנוע תהליכי התקדמות טכנולוגיים או אחרים ברמה של "בואו נאסור מכירה של מקררים כי יש יצרני קרח".

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

למה לא? רשת בטחון סוציאלית קיימת בדיוק למצבים שבהם אתה לא מצליח להרוויח יותר.

אני אשאל אחרת: מי לדעתך אמור להיות זכאי לקבל דמי אבטלה?

רשת ביטחון סוציאלית קיימת לכולם. כל אחד לפי הביטוח שקנה. עצמאי משלם פחות ומקבל פחות (לא משלם את האחוז ומשהו של דמי האבטלה ולא מקבל אותם אבל זכאי להבטחת הכנסה). שכיר בעל שליטה משלם כמו שכיר ומקבל כמו עצמאי.

אני חושב שכולם צריכים לשלם מלא ולקבל מלא אבל עצמאים ובעלי שליטה כמו מי שהתפטר (אחרי 90 יום) וללא יכולת לחזור להיות עצמאי או לחברה שלך לתקופה מסויימת אחרי דמי האבטלה.

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

אם לא הבנת אז כללי הפורמט של להיות עצמאי או בעל שליטה בחברה זה בדיוק זה. כשהעסק בקשיים אתה מכניס יד עמוק לכיס הפרטי ומזרים כסף ואם אין לך אז העסק יימכר למי שיכול להזרים תמורת החובות  או שייסגר. 

אלא אם כן מדובר במשבר שהמדינה סגרה לך את העסק ובגלל זה נפלת,ואז מסתבר שיש לך את האופציה לדרוש יותר.

במצב שבשגרה,אף אחד לא היה מבקש כלום.

חלק באמת זקוקים וחלק רוכבים על הגל.

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, Night Driver כתב:

לא מבין מה הבעיה הגדולה היום כשהרוב כמעט אוטומטי להכין שכר עד ה 5-6 לחודש עם כל השעות. 

10-20-30 עובדים זו לא בעיה לסגור תלושים עד ה-5-6 בחודש, אבל כאשר אתה מעסיק 300-400-1000 עובדים ומעלה זה כבר סיפור אחר לגמרי. ל-X יש שעות נוספות, ל-Y יש ניצול ימי חופשה, ל-B יש מחלה, ל-D יש מילואים, C עבד מהבית, Z קיבל בונוס, A יצאה לחופשת לידה באמצע החודש, ל-H צריך לתת החזר בגין נסיעה לחו"ל, J החליף רכב צריך לעדכן שווי. בנוסף לכל אחד יש פנסיות שונות, קרנות השתלמות שונות ועוד. 

עלק אוטומטי. אנשים שמדברים על אוטומוציה (לא אתה ספציפית) לא יודעים על מה הם מקשקשים בכלל. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, יבגניפ כתב:

אף אחד לא חושב שהן צריכות להעלם, חוץ מהבעלים של אמאזון או שופיפיי אולי.

מה שכן חושבים, זה שלא צריך למנוע תהליכי התקדמות טכנולוגיים או אחרים ברמה של "בואו נאסור מכירה של מקררים כי יש יצרני קרח".

בכוונה הקצנתי. חולצת פולו אקנה ברשת. מכנסיים רק  אחרי בדיקת התאמה פיזית לתחת שלי. אני מניח שהדור שלך יזיז את הגבול קצת לכיוון המרשתת, הדור שלפני ישאר נאמן לבגדי ברוך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, halperin96 כתב:

אלא אם כן מדובר במשבר שהמדינה סגרה לך את העסק ובגלל זה נפלת,ואז מסתבר שיש לך את האופציה לדרוש יותר.

המדינה משנה תקנות ורגולציה כל יום. למה מישהו צריך לפצות אותי על זה?

• תוכן חדש...