Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי ה508 החדשה GT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בבחור צעיר ורווק שהחזיק פיג'ו 206 5 שנים, מזו תקופה עובד במשרת הייטק והחליט להשתדרג לרכב חדש ומעניין, הרכב שלו כבר נמכר,

לא מעוניין ברכב פנאי, פשוט לא עושה לו את זה,

מחפש רכב חזק, יפה בדמות קופה או הצ'בק,

פזל לכיוון הלאון או הגולף החדשות אך עד שיגיעו... (בדיוק)

אחד הרכבים הכי מעניינים לדעתו נכון לכרגע מאלה שמוצעים בתקציב שלו, זה סביב ה200K, ה508 GT בלבד, אך דורשת אולי טיפה למתוח את התקציב אחרי מיקוח וכו...

השאלה אם זה הרכב הנכון? אולי יש רכב אחר שמעניין יותר בתקציב הזה?

חשוב רכב חדש בלבד, כי התכנון הוא עסקת מימון.

פורסם

היא יפה זה בטוח, ואם הוא לא רוצה להיראות כעוד אחד מהעדר, שכיחה היא לא. אבל אם התקציב הוא 200 אלף, זה לא למתוח קצת אלא די הרבה, כי המחירון של הGT הוא 240, וגם בתור רווק האם הוא באמת צריך רכב מנהלים כזה גדול?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אוטו מאוד מעניין, ואחד הרכבים הבודדים שנהגתי בהם בתקופה האחרונה שממש עשו לי חשק להמשיך לנהוג עוד ועוד. 

התקציב, בטח שבשילוב הקטגוריה, קצת בעייתי. כל הרכבים שהם לא ג'יפונים בתקציבים האלה כבר די ותיקים ומקסימום עברו חידוש כזה או אחר (ע"ע סופרב, פאסאט). השנה-שנתיים הקרובות עומדות להיות שנות הסופר מיני והג'יפונים המבוססים עליהן, עם קצת תוספות של משפחתיות. 

הרכב הנוסף היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא אופל אינסיגניה, שבגרסה המאובזרת שלה היא בת ז*** של מכונית.

אבל כמו שאמר רוברט - רכב מנהלים גדול לרווק? באמת? למה? בתקציב דומה (כן יידרש למתיחה קלה) הייתי יורד בגודל ועולה בסולם המותגים עם סדרה 1 או A קלאס, או מחכה ל-A3 החדשה. או לחלופין נשאר באותה סקאלת מותגים ולוקח משהו יותר חזק/ספורטיבי.

• רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

היא קורצת בעיקר בגלל עיצוב דומה הקופה שלה והאבזור העשיר, אך כן, היא קבלה ללא ספקה תמחור יקר מדי.

מתי תגיע הA3 החדשה? הבעיה שהוא לא יכול לחכות עוד הרבה, ומעדיף לקנות רכב בתקופה הקרובה, ולא להמתין כמה חודשים.

פורסם

הA3 החדשה אמורה לנחות פה במחצית השניה של השנה, כלומר ממש אוטוטו אבל מאחר ובתקופת קורונה אנחנו, קח בחשבון שיש לו מעט דחיות של השקות חדשות פה כרגע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
פורסם

ננסה לברר באמת אם זה יהיה בקרוב, 

בגדול, לגבי רכבי ספורט או בכלל, מה שהוא מחפש , זה רכב שיהיה חזק ויפה(צעיר), מעדיך שיגיע עם מערכת שמע מקורית טובה, מאובזר ,רק אוטומטי כולל רובוטי כפול מצמדים, תקציב 200K בערך, הרכב ישמש בעיקר לנסיעה של 25 ק"מ לכל כיוון 5 ימים בשבוע חוץ מבילויים קרובים בסופ"ש.

פורסם

אני לא יודע אם מותר לי להגיד, אבל ממש עכשיו קיבלתי שיחה על כך שהפוקוס החדשה (כרגע רק בגרסת אקטיב המוגבהת - אם כי לא בדיוק "ג'יפונית") תושק מאוד בקרוב. כמה קרוב? אני מניח שבעוד פחות משבועיים היא כבר תהיה באולמות התצוגה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

באחד מאתרי האפס ק"מ ציעים 508 פרימיום, אולי יש גם GT, לא בדקתי פרטים. אינסיגניה יש מלא באפס ק"מ (2019) באוטודיל אאל"ט.

אם נשארו עדיין, מה רע ב-308GT? מתאימה למה שהוא מחפש (מינוס האורך המיותר של ה-508), ותחסוך לו סכום מאוד יפה.

• רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 3 שעות, פבל כתב:

אני לא יודע אם מותר לי להגיד, אבל ממש עכשיו קיבלתי שיחה על כך שהפוקוס החדשה (כרגע רק בגרסת אקטיב המוגבהת - אם כי לא בדיוק "ג'יפונית") תושק מאוד בקרוב. כמה קרוב? אני מניח שבעוד פחות משבועיים היא כבר תהיה באולמות התצוגה.

ממידע נוסף שהגיע אלי בנוגע לפוקוס המדוברת - היא תהיה  מאד מאובזרת, תגיע ככל הנראה עם מנוע 1.5 בהספק מכובד של 182 כ"ס, והמחיר צפוי להיות תחרותי.

פורסם
לפני 52 דקות, RBRB כתב:

אגב, גם הGTI תיכנס בתקציב.

ה-GTi כבר מזמן לא מיובאת ובכל מקרה היא ידנית בלבד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

ה308 עלתה בדיון איתו, ואפילו אמרתי לו שילך לפחות יראה אחת כי הבנתי שהGT הרבה יותר מעניינת וצעירה, אך כנראה שהוא לא מעוניין בכלל ב308.

עדיין יש מבצע על ה308GT?

הוא מעדיף לקנות רכב עם מערכת שמע מעניינת, זה אחד הסעיף שהוא מאוד אוהב ברכבים יקרים.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
  • תוכן חדש...