Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי I35 סופרים 2015.

כבר מזה כחודש שיש לי בעיות לסירוגין במפתח חכם.

או שהוא לא פותח ונועל. או שהוא לא מזהה את המפתח. ועכשיו נתקלתי בהודעה של "KEY OUT".

פעם אחת כבר נתקעתי עם הרכב בבוקר בדרך לעבודה ואני חושש שזה ימשיך לקרות.

זה קרה עם 2 השלטים שברשותי.

החלפתי סוללות ועדיין המצב נמשך. בשכפול מפתחות פתחו לי את השלט ואמרו שיש רכיב שנשבר בלוח. ניסה להלחים אבל הבעיה לא נפתרה לכן עברתי להשתמש בשלט חלופי. הצעת המחיר שלו לשלט חכם ליונדאי מקורי 600 ש"ח. לחליפי 400 ש"ח

זה מחיר סביר?

יכול להיות שהבעיה היא קידוד?

מה הבעיה יכולה להיות? האם יש בעיה בחיישן? מה צריך לתקן? מי מתעסק עם זה? רק מוסך מורשה? מה סדר גודל של מחיר?

האם החלפת שלט תפתור את זה? יש המלצה למקומות זולים אמינים וטובים בנצרת ובאזור?

IMG_20200301_080708.jpg

פורסם

ההודעה שלך לא מובנת.

אתה מציין שהבעיה היא בשני השלטים (לא ציינת אם מדובר בשלט חכם - הנעה בכפתור? מה הכוונה שלך ב"מפתח חכם"?)

לאחר מכן אתה מציין שעברת להשתמש בשלט חלופי (?).

תסביר בבקשה וננסה להבין היכן הבעיה.

על פניו נשמע שהבעיה לא בשלטים\מפתחות אלא ברכיב ברכב אשר אחראי על הזיהוי שלהם.

פורסם
ההודעה שלך לא מובנת.

אתה מציין שהבעיה היא בשני השלטים (לא ציינת אם מדובר בשלט חכם - הנעה בכפתור? מה הכוונה שלך ב"מפתח חכם"?)

לאחר מכן אתה מציין שעברת להשתמש בשלט חלופי (?).

תסביר בבקשה וננסה להבין היכן הבעיה.

על פניו נשמע שהבעיה לא בשלטים\מפתחות אלא ברכיב ברכב אשר אחראי על הזיהוי שלהם.

אסביר שנית.

ברשותי 2 שלטים חכמים (כניסה ללא מפתח, הנעה בכפתור) מקוריים של יונדאי. לעיתים אני לא מצליח לפתוח ולסגור את הרכב, אלא רק ידני עם המפתח פיזית. גם אם נכנסתי לרכב, הרכב לא מזהה את המפתח. באמצע נסיעה/ רכב עומד, מופיעה לי הודעה של KEY OUT. נתקלתי בזה לראשונה אתמול.

זה גם מה שאני חשבתי. איך הרכיב הזה נקרא? איך אני מטפל בו? יש המלצה למוסכים באזור נצרת? סדר גודל של עלות?

פורסם

אני לא יודע מה סדר גודל של עלות וכו', אבל את זה אתה תקבל בכל מורשה. לגבי התקלה, אם מתרחשת ב2 המפתחות אזי הגישה פשוטה אומרת שהתקלה מקורה בחיישן זיהוי המפתח ברכב.

פורסם

אבל יש כמה חיישנים כאלו ברכב, כולם לא בסדר? לא סביר.

אולןי יש הפרעת RF ברכב. מטענים של סלולארי עלולים לגרום לבעיות כאלו או שלטים של שערים חשמליים של בתים.

• תוכן חדש...