Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחוריים הייתי לוקח במקרה שלך משהו בעל יכולת לקצת יותר באס. 6*9 או 7*10.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר ראשון תוותר על הקומפוננט מאחורה, המטרה של קומפוננט היא במה קדמית ולא אחורית.

אני מציע ככה:

רדיו דיסק פיוניר 1600R

600 שקל.

קומפוננט קדמי מאגנט

350 שקל.

אחוריים 6X9 קנווד (עדיף קנווד יש להם באס טוב)

350 שקל.

נשאר לך עוד 500 שקל לקניית מגבר, אתה יכול לחפש מציאות ביד שנייה.

פורסם

יש גם אפשרות שלא לקנות הכול ביום אחד אלא בחלקים

ככה לפי דעתי הכי כדאי, לא חבל לקנות רכיבים ממוצעים ובעתיד הלא רחוק למכור אותם ולשדרג?

תקנה לך רדיו דיסק שתהיה מרוצה ממנו ולא משהוא פשוט בשבילך

אחר כך תתעניין בקומפוננט שיתאים לך ותחסוך אליו

וככה תקנה כול רכיב בנפרד זה העצה שלי לפחות

אם אתה עדיין מתעקש הציעו לך הצעות ממש יפות עם פיונייר ב 600 קומפוננט של מגנט ואחוריים טובים שווה!

פורסם

אדוונט צודק, זאת גם אפשרות.

אבל אם אתה לחוץ לקנות, אז אני אומר לך תקח כמו שהצעתי.

ואם אמ פי 3 חשוב לך אז תוסיף עוד 200 שקל לרדיו דיסק, אבל אל תוריד מהרמה של הרמקולים

או שסתם ככה תוותר על מגבר.

פורסם

המחיר של הקומפוננט שכולכם אומרים מאוד יקר דיברתי עם המתקין שלי ושאלתי אותו כמה עולה הוא אמר לי 260 300 גג...

וותר לפי דעתי על אחוריים מיותר לא יוסיף לך וגם התקציב שלך גורם להעדפה של להשקיע על רכיבים קצת יותר נורמליים ולוותר על אחוריים שגם ככה בקושי תשמע אותם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תראה המחיר הוא בערך בין 300 - 350.

וזה לא נכון מה שאמרת על האחוריים, כי במידה והוא לא רוצה סאב ( והוא לא רוצה )

אז הוא צריך אחוריים עם באס טוב כדי שייתנו קצת באס, וגם צלילים לאחורה...

פורסם

לי בהתחלה בהתחלה היה סט קומפוננט אלפיין 6X9 של פיוניר סדרה צהובה ומגבר לאנזר VIBE 438 שמעתי מעל ומעבר למה שציפיתי.. האחוריים הוציאו באסים כמעט כמו סאב. הייתי מאוד מרוצה מההשקעה

זה מאוד משתלם במקרה ולא רוצים סאב ההשקעה הייתה לא רצינית כל כך 2500 ש"ח מחול (550 דולר)

פורסם

לא התכוונתי שיקנה את אותם רכיבים שהיו לי.. רק להבליט את המצב שגם מכזאת מערכת (6X9 מגבר וקומפוננט) אפשר לקבל תוצאות יפות מאוד..

פורסם

אתה צריך להחליט לבד. מה אתה רוצה, לשמוע יפה עם כל הצלילים. ולקנות מערכת שתחזיק מבחינת איכות הרבה זמן. או לקנות מערכת שאתה תחפש את המוזיקה (את הבסים) ותנסה להוציא אותם מרמקולים שלא יודעים לתת אותם. ואז אתה תהרוס אותם.

הצעתי רדיו דיסק פיוניר 3700 850 שקל ב

http://www.audionet.co.il/deal_room6.asp?lead_id=&cust_cat=&show=&name=&cat_id=36&cat_name=רדיו%20דיסקים%20MP3%20&step=1&cat_button=1

קומפוננט מאגנט בול פאור בכ- 250 עד 350 שקל.

7/10 של קנווד - נותן יותר בס . משאר הרמקולים של קנווד.

6/9 פיוניר - דגמים של 280W ומעלה עד 350W ולא כולל ה330W שהם דגם דפוק.כ 350-400שקל.

אבל לפיוניר עדיפות עם תוסיף בעתיד סאב.

ולחפש מגבר 2 יציאות מציאה. כ 300 שקל. טיפה חורג מהתקציב.

ומבחינת איכות עדיף לך להוסיף טיפה כ 300 שקל, ולהוסיף מגבר 4 יציאות. וזה ישמור לך על החיים של הקומפוננט ויתן לך בס יפה מהרמקולים. כי לבנות מערכת במטרה של לכסוך כסף יגרום לך להוציא שוב כסף. על הרס של הרמקולים, או כי תרצה לשמוע יותר יפה. או כי יחסר לך בס,

ועם זה אני בטוח שרוב הפורום יסכים. שעדיף להוסיף טיפה, (לחכות ולקנות טיפה יותר מאוחר. או לגרד עכשיו את הטיפה). ולא להביא זבל. או דברים פחות טובים מבחינת איכות..

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

האוטו הוא מזדה 323F שנת 99 ניראה לי זה הדגם האחרון אם 5דלתות וספולייר קטן למעלה.

אתם ידעים אולי איזה גודל מתאים לי מיקדימה(ניראה לי זה6.5 אבל אני לא בטוח)

• תוכן חדש...